Şimdi Ara

Survivor All Star (7259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72577258725972607261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Survivor All Star

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gibikler

quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Sms saçmalık saçmalık.

Hilmicem bırak finali şampiyonluğu hakketti. Yazık oldu.

Turabinin itliğini yapmasa
    Hasanla takılsa şampiyondu her türlü
    Kendi mallığı

Aynen +1

• Şampiyonu halkın yolladığı SMS'ler değil, Acun belirlemiştir.

Herşey tamamen kurgu, tamamen düzmece.
  • İşte buu Merve Aydın final'de

Torpille değil büyük destekle Merve Aydın finalde!
  • Hilmi hasan babayla takilsa bastan beri su an sampiyon belliydi

• başından sonuna kadar kurmaca bir yarışma işin esas tuhaf tarafı ise yarışmayı kimin kazanacağı bilindiği halde hala insaların sms göndermesi

23 haziran 2015 günü sayfa 2298 de daha hakan elenmeden bir yorum yazdım saat gibi yazdıkların tıkır tıkır ortaya çıkıyor.Final miş yok yarı final miş geç bunları bu survivora yarışma demek bile yanlış bu survivor acun hikayesini kendi yazdığı yönetmenliği kendi yaptığı aynı zamanda oyuncu olarakda rol aldığı güzel bir türk dizisi başkada bir şey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun34_4 -- 1 Temmuz 2015; 23:30:01 >
  •  Survivor All Star

quote:

YÜKSEL AYTUĞ

"Rio Merve tişörtüyle ardına gladyatör müziklerinin konulduğu, ağır çekimlerin yer aldığı kliplerin yapıldığı Merve Aydın, olimpiyatlara çalışması gerekirken neden iki senedir Survivor'da diye soruyoruz. Bu kızımız Avrupa Oyunları'nda, Diamond League'de yarışması gerekirken neden Survivor'da?
    Aç kalmak, kumda koşmak, bir atlet için intihardır ve kaslarına zarar verir. Rakipleri düzenli beslenip sağlıklarına dikkat ederken, iki senedir aç kalan, kumda, çamurda yarışıp kaslarına zarar veren, şampiyonalarda yarışıp bizi gururlandıracağına Survivor'da dedikodu yapan yarışmacı, ne gençlerimiz ne de bizler için gurur duyulacak bir tablodur."

• çok yazık oldu hilmiye.ben oyumu turabıye basıcam beyler şu kızın kazanmasını istemiyorum!

• Hasan adamdır

• Bakin arkadaslar bu forumu yaklasik 3 aydir takip ediorum kisa ve oz mervenin nasi sampiyon olcagini yazim size bundan 3 ay onceydi ahmet dursunun mide problemi gosterildigi hafta merve oflaz serenaya dediki eger 1.olursan karsima merve aydini cikar o hafta oflaz 3. Merve aydin 4.uydu acun yalandan yere mide problemi gosterildi ve merve aydini sampiyonluk yolu bu sekilde acildi bu kadar basit.

• Yancı Hilmi ye iyi oldu. Birilerinin gölgesinde yaşamayı Bırakıp kendi Olmayı öğrenir artık bu saatten sonra. Yarın umarım Merve şu Çakma delikanlı tüpermenin de dersini verip birinci olacak. Gönlüm Hasan dan yanaydı ama o birinciliği turabi almamalı bu Yüzden yarın Merve'ye oy atacağım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GERÇEK KÖTÜLER finalde buluştu
  • evohan kullanıcısına yanıt
    bugun merveyi finale taşımak için baya kişi sms harcadı yarın sms düşer belkide kazanacakken kaybeder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramazan günü beddua etmeyin altı üstü bir oyun
  • dumluc4 kullanıcısına yanıt
    Ben Hilmiyi çok severdim en başta destekledim ama Turabi ile olana kadar Turabi ne derse Tamam tamam bilmecem kendisine yazık etti

• @SelimSabah: Turabi - Hilmi Finali = Az Rating
    Turabi - Begüm Finali = Yok Rating
    Turabi - Merve Finali = Çok Rating !

Yancı mancı hem performans ve hem karakter olarak Merve'den daha fazla hakkediyordu Hilmicem ya neyse. Merve'nin şampiyonluğu da şimdiden hayırlı olsun umarım parayı aldıktan sonra televizyonlarda dizelerde felan oynamaz.

• Acun'un Hasan'ı harcamasından zaten belliydi Merve'nin şampiyon olacağı.Bu sms'de gösterdi Merve'yi sadece Hasan geçebilirdi o yüzden eleyerek önünü açmış oldu.Hilmicem performansıyla finali hak ediyordu ama Turabi yerine Hasan abiyle yürüse daha iyi olurdu kendisi için.
  • LsR kullanıcısına yanıt
    Foruma bak insafsızlarla dolmuş, insanlığından utan arkadaş "insanlığın"
  • quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Merve

Merve 1.olmuş.
     Survivor All Star

• Resmen en rezil son 4lü oldu. Gram heyecanlanmadım smste. gönül isterdi ki son 4'e Turabi hilmi hakan hasan kalsın.O zaman gerçekten all stara yakışır bir 4lü olurdu.Her neyse hakan ve hasan dışında kimseyi desteklemiyorum zaten. Ama şu 4lü içinden hilmiyi tutuyordum ne kadar alengirli hareketler yapsa da bu survivorda hakediyordu.
  • 
Sayfa: önceki 72577258725972607261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.