Şimdi Ara

Survivor All Star (7260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72587259726072617262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hilmi çok bilmişi "Maydın a Hakan a SMS de elenirsem zaten survivor olamamışmdır ben" diyordu , evet sadece parkur koşma ile bu işler olmuyor , aylarca o adada bir elini işe atttığını görmedik , o yancı duruşunla çok bile geldin bence ... Ayrıca Hasan a yaptığı pislikleri de unutmamak lazım , Hasan 5 kere SMS birincisi olmasa nah özür dileyip yaklaşırdı ona
  • BU HALK TURABIYI 2 DEFA SAMPIYON YAPMAYACAK !!! LUTFEN HERKES YARIN TELEFONLARINA PARA YUKLESIN...

#OylarMerveAydina #SurvivorEnIyiKadinYarismacisi

Survivor All Star
  • ŞAMPİYON TURABİ..
  • Tekrar sms olacak mi oyleyse turabi fanlari sms biriktirdi sacmalik olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hilmicem'e yazık oldu eyvallahta, sene başından beri adamla dalga geçtiniz şimdi mi başladı kuyruk acınız?

Bide şu var sanki Merve yatarak finale çıktı. Gayette bir bayan olarak finalde olmayı hakediyordu.
  • TURABI BILE KAZANSA HELAL DERIM

CUNKU TURABI HAK ETTI PEROFRMASIYLA

TAMAM BENDE SEVMIYORUM KESKE HASAN
    VE HAKAN DA KAZANSAYDI

ACIN HASANIN HAKKINI YEDI

SAMPIYON BELLI TORPILLI MERVE AYDIN

• Erkeklerden en hızlı yarışmacı olan Hilmicem ile kızlardan en iyi olan Merve'nin finale çıkması gerekiyordu bence. Turabi 10 yılın şampiyonu olmayı hak etmiyor. Finalin adı Hilmicem-Merve olmalıydı. Ya da keşke Turabi'nin yerinde sen olsaydın Hasan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 1 Temmuz 2015; 23:32:56 >
  • Klasik acunun sms oyunları.

Bide gerçekçi söylüyor. Beyoğlu 1.noter vekili vs.vs.vs.vs.

Hikaye. Hilmi kazandı Turabi kazandı survivor kazanamayan Merve var ona vercekler.

Allstar Merve olacak bu da şu demek oluyor ; Bu saçmalıklardan sonra Survivor 2016 KESİNLİKLE İZLENMEZ.
  • Halkın istediği değil acunun istediği kazanıyor. Güya all star dediler ama ne adamlar elendi finale kadar :(
  • İzlememe karari almıştım son kismi izledim hilmicemin emeklerine yazık oldu bırak finali adam şampiyonluğu hak ediyor ama yanci olursan kendin olmazsan sonunda elenirsin turabi yerine hasanla olsaydin şuan finaldeydin belkide neyse diyeceğim odurki merve şampiyonlugu alacak gibi.

• Acun_Ilıcalı kullanıcısına yanıt
    Kanka bunlar twitterda falan takılan kişiler değil. Sadece dhde takılıyorlar falan diyeceğim ama burda bile %10 fark atmış Merve
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumluc4

Hilmicem her cıktığı oyunu kazansın, efendiligiyle karakteriyle bi kenarda dursun, o cazgır, ağlaya ağlaya oy toplayan kız sms le Hilmi gibi o tertemiz cocugun yerine finale çıksın.
    Ne diyim bilemedimki
    Uyuz oluyorum şu kıza ya. Bi insan bu kadarmı itici olabilir

hilmiyi severdim; ama YANCI olursan sonucu budur.

merve ağlak ta olsa finale kadar kendinin lideri olarak ve en basarili bayan olarak yürüdü.

simdi ağlayıpta merve aydın gibi olmayın, sonuna kadar hak etti.

• Bu sonuca şaşırdık mı ? Tabi ki hayır. Şampiyon aylar öncesinden belliydi zaten. Bu sene All Star ayağına ilk defa oturup adam akıllı izledim şu programı . Pardon tiyatroyu. Bundan sonra Acunn'un yaptığı hiçbir işe göz ucuyla da olsa bakmam. Acunn da artık seneye yeni enayiler bulur.
  • Final oyunlarını kazanıp finalist olan yarışmacıların hakkı yenildi;

Nihat Doğan finalist oldu, Derya SMS'le şampiyon oldu.
    Hasan Yalnızoğlu finalist oldu, Nihat A. SMS'le şampiyon oldu.
    Doğukan Manço finalist oldu, Hilmicem SMS'le şampiyon oldu.
    Gökhan Keser finalist oldu, Turabi SMS'le şampiyon oldu.
    Turabi Çamkıran finalist oldu, Merve .................? (Belli değil.)

Yazık.
  • Adamlar Merve'ye beddua ediyor lan manyak mısınız kazanır kazanmaz size ne? Hak etmedi diyen de çekemiyordur açık ve net kız gayet iyi yarışmacı.

Diskalifiye olmayı çoktan hakeden Turabi mi şampiyon olsun. Bırakın Allah aşkına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa.Coskun

Hilmicem şimdi anlamıştır eğer turabı yancısı olmasaydı o koltukta o otururdu ama şimdi seyirci olarak takılacak

İsterse hilmiye 100000 oy gelsin yine Merveyi cikaracakti Acun. Siz hala sms atin. BURASİ SOMURULENLERİN ULKESİburda her sey olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forro F kullanıcısına yanıt
    Yok artık, atmadığınız iftira kalmadı. Allah hepsini ters teptirir size İnşallah !
  • SMS falan hikaye hepsi Acunun senaryosu bunu birkez daha gördük
    Haklın İstediği Kıbrıs : Hakan Hasan Hilmicem Turabi
    Acunun İstediği Kıbrıs : Merve Begüm Turabi Hilmicem
    Halkın İstediği Final : Hasan - Hakan veya Hasan - Turabi
    Acunun İstediği Final : Merve - Turabi ve şampiyon merve
  • Büyük ihtimal şampiyon merve oldu artık. Çok yüksek sms aldığı ortada. Her ne kadar fazla sevmesemde performansı ortada sonuçta. Hilmiye üzüldüm keşke turabi yerine hilmi olsaydı daha iyi olurdu ama yapacak birşey yok. Ah hasan
  • sonuna kadar merve aydın

şampiyon sensin

• 
Sayfa: önceki 72587259726072617262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.