Şimdi Ara

Survivor All Star (7263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 72617262726372647265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hasan nasıl elendı anlayamadım ama Turabı kekosu bırıncı olacagına Merve aydın herhalukardaa bırıncı olsun ısterım. Kendısınıde sevıyorum. Survivor tarıhının en iyi bayan yarısmacısı ve all starı bır bayanın kazanmasını cok ısterım
  • Kusura bakma ama Hakan ve Hasan abiyi desteklediğim halde Maydın için sms değil s bile basmam Maydın gibilerine.
    Gören sanki Merve onları elemedi'de Anıl eledi sanki, yok doğukan eledi. yok Zeki Müren eledi.
    Hakan ve Hasan abinin haklarını yediklerini bilmiyoruz sanki,Bide Maydı'nın söylediklerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumluc4

quote:

Orijinalden alıntı: osurgan

quote:

Hilmicem her cıktığı oyunu kazansın, efendiligiyle karakteriyle bi kenarda dursun, o cazgır, ağlaya ağlaya oy toplayan kız sms le Hilmi gibi o tertemiz cocugun yerine finale çıksın.
    Ne diyim bilemedimki
    Uyuz oluyorum şu kıza ya. Bi insan bu kadarmı itici olabilir

hilmiyi severdim; ama YANCI olursan sonucu budur.

merve ağlak ta olsa finale kadar kendinin lideri olarak ve en basarili bayan olarak yürüdü.

simdi ağlayıpta merve aydın gibi olmayın, sonuna kadar hak etti.

Ya bırak allah askına ne haketmesi ya.

Merve bütün kızları çatır çutur yedi

hilmide merveden başarılı olmasına rağmen YANCIlik yaptigi icin kendini yedi.

bu kadar basit, ağlamayın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kadın düşmanları o kadar kin dolular ki biri inşallah ayağın kırılır olimpiyatlara katılamazsın diyor, biri Turabi'ye atıcam smsleri falan diyor..

İşte bu kişilere inat Merve'yi destekliyorum yoksa o kadar da desteklemiyorum sırf bu forum yüzünden Merveci oldum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hilmicem her cıktığı oyunu kazansın, efendiligiyle karakteriyle bi kenarda dursun, o cazgır, ağlaya ağlaya oy toplayan kız sms le Hilmi gibi o tertemiz cocugun yerine finale çıksın.
    Ne diyim bilemedimki
    Uyuz oluyorum şu kıza ya. Bi insan bu kadarmı itici olabilir

hilmiyi severdim; ama YANCI olursan sonucu budur.

merve ağlak ta olsa finale kadar kendinin lideri olarak ve en basarili bayan olarak yürüdü.

simdi ağlayıpta merve aydın gibi olmayın, sonuna kadar hak etti.

Ya bırak allah askına ne haketmesi ya.

Merve bütün kızları çatır çutur yedi

hilmide merveden başarılı olmasına rağmen YANCIlik yaptigi icin kendini yedi.

bu kadar basit, ağlamayın..

He gardaş he.

• Kral

Survivor All Star
  • Merve nin yaptığı bişi yok Acun yaptı hepsini, görmemek için kör olmak laızm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw arkadaş yok tiyatro yok merveyi acun şampiyon yapacak.Ulan burdaki ankette ve daha birçok ankette bile merve çıkmış neyin kafasını yaşıyorsunuz.Senin beğendiğin yarışmacıyı herkez beğenecek diye bi kaidemi var.Herkesin bir popisi var.Sevmezsin eyvallah.Çamur atmaya ne gerek var.Benim çevremdeki herkes merveye oy attı bu akşam.Görünen köy uzakta değildir.Gözünüzü sevim yapmayın böyle.
  • inanılmaz mutluyum,cuma'ya az kaldı

sonuna kadar merve aydın

• quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

Milletin buna o kadar oy verdiği falan yok. Serenay'a karşı haftalar önce bunu eletmeyip, Ahmet Dursun'u gönderdiği an belliydi bunu şampiyon yapacağı.

4-5 hafta önce oy potansiyeli ortalama olan biri Hasan, Hilmicem gibi adamları eliyor. Siz buna inanıyor musunuz?

Serenay'ın hiç bir zaman Merve'yi eleme şansı olmadı, Ahmet'in gittiği hafta Merve deseydi Merve Oflaz elenecekti.
  • Survivor un tek şampiyonu vardır oda Nihat. Seneye kesin olmali bence hasan dan çok fazla reyting getirir.

• Öyle bir final ki kötünün iyisi şampiyon olsun diyeceğimiz biri bile yok ne kadar yazık
  • Önce ablam Fulyayı benden aldın. Sonra çok sevdiğim bacım Merve oflazı aldın. Sonra kardeşim Serenayı aldın. En sonda abim Hakanı benden aldın.

Bu survivoru da Turabi alacak!!! :((

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merve sonuna kadar hak ediyor, ben de yanında anıl ahmet falan olduğunda doğukan ın yanındaydım onu desteklemedim ama şu an merveburaya hak etmeden ggeldi diyemem asla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merve aydın finale çıktığında turabi (temsili)

Survivor All Star

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CF12F62C -- 1 Temmuz 2015; 23:52:14 >

• Merve Aydın twitterda dünya gündemine girdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

İnşallah Merve kazanmaz. Bunun için tek şans Turabinin kazanması

Bıktık artık Merve kazanamaz Merve kazanamaz demenden. Sanki senin demenle oluyor hadi uza şimdi yılkı
  • Merve Aydın Finalde

Survivor All Star

Allah'ım şükürler olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Merve nin yaptığı bişi yok Acun yaptı hepsini, görmemek için kör olmak laızm

Ne demek Merve'nin yaptığı bir şey yok? Begüm mü alacaktı oyları? Yoksa 3-4 hafta önce oylamalarda üçüncü, dördüncü sıralarda yer alan Hilmicem mi?

Edit: Beni asıl 5 kez birinci olan Hasan'ın gitmesi şaşırttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 1 Temmuz 2015; 23:54:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTaxman

Kral

Survivor All Star

Reis mutlu gibi :D

• 
Sayfa: önceki 72617262726372647265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.