Şimdi Ara

Survivor All Star (5356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
276
Favori
3.287.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 53545355535653575358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu hafta begüm yolcu herhalde. Sms 1. isim söyleme hakkı yoktu dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 1 Haziran 2015; 3:48:34 >

Orijinalden alıntı: ALLSTAR__Hilmicem

Forumda çok ön yargılı arkadaslar var. Ben sırf HILMIcıyım dıye eksı atıp ters yorumlar yazıyorlar. Arkadaslar ben de Hasan babayı severım fakat 1*numaram HILMICEM 2*numaram HASAN babadır. Unlulerde de sadece DOGUKANı desteklıyorum.Fınalde gormek ıstedıklerımde. HILMICEM HASAN DOGUKAN M.AYDIN dırr. Fakat bu forumda ınanılmaz fanboyluk var bu adam benım adamı desteklemıyo - atalım kotu yorum yazalım bloklayalım hatta sıkayet edelım moduna gırenler var. Sakamısınız ya. Bırakın su fanboylugu ben forumda sadece TURABIyı destekleyenlerı anlayamıyorum neden desteklıyorlar dıye de merak edıyorum ıyı geceler.

Forumda fanboyluk yapanlar var yazan adamın nicke gel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler Hilmicem'in konseyde ne dedigini anlayan var mi Salak herif ya yakisiklisin,performans var efendiydinde ne olduda su barzonun himayesine girdin bitirdin kendini. Cok ezik bi karakter oldu,konseyde gevelemesi sonra neyse deyip ses tonunun azalmasi cok komikti ahhahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alestair -- 1 Haziran 2015; 4:21:54 >
  • Bu ünlüler takımı baştan aşağı pislik ya.Anıl-Merve-Hakan zaten belli, Doğukan-Serenay'da onlara benzediler.Gıkı çıkmayan çakma efendi Doğukan şimdi saçma salak dans yapıyor oyun kazanınca.Şu zavallı takıma iki oyun verip konuşturdular ya büyük başarı.

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

bu hafta begüm yolcu herhalde. Sms 1. isim söyleme hakkı yoktu dimi?

Hasan begüm aday hasan birinci çıkarsa isim söyleyecek ki büyük ihtimalle birinci adama 150 k oy geliyormuş şaka maka 300 bin tllik sms ne demek la bozoğu söyleyecek mesele şu bozok mu begüm mü gider bence begüm bakalım görücez

beyler herkesin atladığı bir şey var üstünde durmadınız ama bu hafta sembolden kıbrısı turabi veya hasan alırsa haftaya dokunulmazlığı ünlüler alırsa yarışma bireysele dönecek böyle bir şey olursa acunn ne yapar eder 2 hafta daha uzatmak için gönüllüler için bir oyun bulur at fava bekle

Begümün gitmesini çok istiyorum aşırı gereksiz ve itici bir insan Hasanın aklınada fesat düşünceleri bu sokuyodur

• Hakan nasıl izletiyor allah aşkına programı ilk çıktığında başından ayrılmıyordu millet şimdi hakan biraz ön plana çıktı ama eskisi kadar izlenmiyor. Başlarda ben de hakanı destekliyordum ama sonra direkt kulis işine dalınca soğudum sinsi böyle kız için arkadaşını satan tiplere benziyor biraz

AMD RYZEN 5800X3D,ASUS TUF GAMING X570-PRO Wi-Fi, ASUS TUF GAMING GT501, ASUS TUF GAMING 4070Ti OC, ASUS ROG STRIX 1000G 1000W, ASUS ROG Swift PG278QR, ARCTIC LIQUD FREEZER 280 ARGB, SAMSUNG 1TB 980 PRO NVMe,GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO 4000 Mhz
  • acur anıl önde diyince gülesim geliyor : )

https://i.ibb.co/WHTxBtg/212.png

6th World Champion
    7th Master Champion
    7th UK Champion
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1679fbhju

DOGUKAN BARAJI AŞTI
    HASAN TEK BAŞINA IKTIDAR
    HAKAN ANA MUHALEFET
    DOGUKAN MUHALEFET
    BU UCLUYU SURVIVORIN EN BAŞINDAN HATIRLIYORUZ
    EVET BU 3LU KUTSAL ITTIFAKTI
    O ZAMANLAR ALAY EDENLER OLMAZ DİYENLER OLDU
    MUHTAR BILE OLAMAZ DEDILER
    AMA HALK KARARINI VERDİ
    TEŞEKKÜRLER FORUM DH

dh survivor meclisinde milletvekili sayısı
    hasan destekçileri 317
    hakan destekçileri 153
    doğukan destekçileri 80

Bu meclis iş yapar
    Turabi ve Hilmi sınırdan baraj altı kaldı

• Bozok elenirse, bir sonraki Gönüllüler konseyinde, Hilmi ve Turabi, Hasan'ın ismini yazamayacak. Feda edilecek Bozok ve Nadya varken, sürekli Hasan'ın üzerine oynadılar. Ortaya kendi isimleri düşünce, karşılarına Begüm'ü alacaklar. Ikisinde de Yürek yok. Halk oyuna güvenmiyorlar, çünkü ne olduğunu ikisi de iyi biliyor.

Hilmi'nin hala dürüst olduğunu, fakat yanlış adamları, gereksiz şekilde kendine yol Arkadaşı yaptığını düşünüyorum. Kimseye hakaret etmedi yada rencide edici bir davranışta bulunmadı. Saygılı, ama doğru karar veremiyor. Yanlışından Dönmeyi de korkaklık sayıyor. Turabi'nin yanında olmasa da buraya kadar gelirdi. Bunu anlayamıyor. Aralarındaki bağ dostluk değil. Hilmi öyle zannediyor. Etaplarda bu kadar başarılı bir adamın, Turabi'ye değil, kendime güveniyorum, diyebilmesi gerekirdi. Çok Zayıf bir karakteri var. Yine söylüyorum, saygısız ve iğrenç bir adam değil. Fakat, hep o türde adamları kendine örnek almış. Insanlar mükemmel olamıyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Hakan nasıl izletiyor allah aşkına programı ilk çıktığında başından ayrılmıyordu millet şimdi hakan biraz ön plana çıktı ama eskisi kadar izlenmiyor. Başlarda ben de hakanı destekliyordum ama sonra direkt kulis işine dalınca soğudum sinsi böyle kız için arkadaşını satan tiplere benziyor biraz

/>

Doğukan, efsanesin adamım...

• BU YATIŞMAYI 6 YAŞINDAKİ YEĞENİMDE İZLİYO VE KENDİNİ KAPTIRIYO O YÜZDEN EKRANDA EDEPLİ UTANMASINI BİLEN EFENDİ İNSAN GÖRMEK İSTERİM
    DURMADAN BAĞIRAN ASABİ ÖFKELİ BOŞ KONUŞAN İNSANLARA GEREK YOK

ADAM OLAN KAZANSIN...

SAYGILAR...

Orijinalden alıntı: corsairden

quote:

Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

dilimizi konuşamasa cok tatlı kız aslında

makyajsiz bile cok tatli kiz hocam
    bu kiz 21 yasinda ama kac sene oncesine kadar magazinde goruyorduk, daha resit olmadan nasil oluyor da degisik degisik tiplerle alemlere giriyordu aklima geldi simdi.

kim ki bu kız

serenay hocam bu

Social Club : xX_3B_Xx - Battlelog/Origin : xX_3B_Xx - Steam : xX_3B_Xx - Uplay : xX_3B_Xx

• Turabiye Hasan'ın ismini yazarken birşey çizmişti kağıda, Acun o kağıdı göstermedi ne yaptı yine adi adam acaba?

Orijinalden alıntı: Issho

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Hasan Bozoğa kibar ve eğlenceli oldu diyor yahu :) yuh artık , Hasan iyce gözden düştü

bende seni ciddi yorum yapıyorsun sanıyordum sende trollmüşsün

iki gün üst üste sabit durmuyor fikrin. bir hasan gözden düştü bir hasan çok iyi

Birilerinin manyağı yada körü körüne destekcisi olmayınca trol mü olunuyor, Hasan durmadan değişiyor sorun burda

1 hafta daha buradayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

bu hafta begüm yolcu herhalde. Sms 1. isim söyleme hakkı yoktu dimi?

Acur yine son dakika kural değişikliği yaptı.
    Normalde 1. olanın isim söyleme hakkı yok ama artık var
    Şöyle ki :

Şu an hilmicem dokunulmaz ve isim söyleme hakkı var.
    Oylamada Hasanın adı çıktı elenme adayı olarak.
    Hilmicem bir isim söyleyecek o da mecburen Begüm olacak.
    Sonra birinci açıklanacak o da Hasan olacak.
    Hasan birinci olduğu için adaylığı düşecek.Ama burada BEGÜM tek aday kaldığı için
    (işte Acur bu kuralı açıkladı) 1.olan yani Hasan isim söyleme hakkı elde edecek.
    O da Bozok u söyleyecek.Begüm ve Bozok elemeye girecek, Bozok gidecek.
    Hayat da masal gibidir; ne kadar uzun olduğu değil, ne kadar iyi olduğu önemlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Hakan nasıl izletiyor allah aşkına programı ilk çıktığında başından ayrılmıyordu millet şimdi hakan biraz ön plana çıktı ama eskisi kadar izlenmiyor. Başlarda ben de hakanı destekliyordum ama sonra direkt kulis işine dalınca soğudum sinsi böyle kız için arkadaşını satan tiplere benziyor biraz

/>

Doğukan, efsanesin adamım...

Kardeş böyle bir Şekil görmedim bn be

• 
Sayfa: önceki 53545355535653575358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.