Şimdi Ara

Survivor All Star (5355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
276
Favori
3.287.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 53535354535553565357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Turabiye karşı duruşunu hiç bozmayan bir merve kaldı o adada. Kız biliyo onun ne mal olduğunu. Adamın içi pis. Onu tanımaya çalışmanın, onunla konuşmaya çalışmanın,insan muamelesi yapmanın gereksizliğini ve vakit kaybı olduğunu net bir şekilde görmüş geçen sene. Prim vermeye değmeyecek asıl soytarıdır kendisi.
    Bakıyorum; sanki adada 'Turabi insanı' diye bir varlık var ve merve dışındaki tüm kişiler bunu incelemeye koyulmuş iyi mi kötü mü olduğuna karar vermeye çalışıyor. Yahu bırakın işte doğada bir varlık o da ne uğraşıyosunuz o kadar.

:)) Merveyi çoğu kişi sevmez. Ama şunu kabul etmeleri lazım o kızın bir duruşu var ne kimseye yaranma çabası var ne kimsenin arkasından iş çevirme çabası

1. Gün Hakan : adam yanında doğukana soytarı diyor hümanist hasan ağzını açmıyor

2. Gün hakan : hasanın maskesi düştü doğukana laf atılıyor oradan hasan tek kelime etmiyor

3. Gün hakan : turabi iyi birisi o laf ağzından kaçmıştır ama hasana ne desem bilmiyorum yanında turabi ağzından kaçırmış olsada doğukana laf söylüyor sen turabiye neden birşey söylemiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: darkshine666

ünlüleri taktir ettim eğer ile hurda yoksa, adada bişeler yemedilerse adamlar 25 gün bi fiil aç kaldılar
    yuh diyorum
    aceba ne kadar para teklif etti acun allstar a katılmaları için

Ünlüler o açlıkla birbirlerine olan saygılarını kaybetmediler en takdir edilesi yönleri bence o, daha önce yazmıştım gönüllüler bu kadar aç kalsa birbirlerini keserlerdi diye, Hasan her ne kadar açlık bizim içinde geçerli desede objektiflikten uzak bi söylemden öteye gidemez o dediği haftada 4 gün ödül kazanmışsın sen erzağın büyüğünü almışsın. Karşı taraftaki açlığın ve bunun onların üzerinde yaratabileceği negatif alınganlık ve saldırganlığın farkında olman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baldoz -- 1 Haziran 2015; 2:11:53 >
  • Bir gerçek var ki şu an ünlülerde liderliğe en yakın isim hakan. Hakan bugün o adadan gitsin direk takımdakiler arasında kopuşlar başlar.

Orijinalden alıntı: maracanna

Şu forumda her dakika Hakan'a kulisçi,algı operasyonu yapan vs gibi şeyleri söyleyen ben bile Hakan'a karşı sempatim artmaya başladı. Ciddi ciddi burda fanboyluk yapan bir kesim var. Ordakiler de bizim gibi insan herkesin bir hatası var. Hele hele insan açken daha çok hatalar yapar. Ayrıca desteklediğin yarışmacının yaptıgı kötü hareket bile sana iyi geliyorsa artık bir fanboysun.

Mesela ben Merve'yi destekliyorum ama Hakan'ın bazı huylarını Merve'den daha çok seviyorum ya da Serenay bazen bana daha sempatik geliyor.

Dediğim gibi burda en büyük anti-Hakancılardandım ama son 2 haftadır yaptığı davranışlar,konuşmalar olsun nerdeyse desteklediğim yarışmacı olacak.

Adam bölünmüş bir takımı takım yaptı. Ünlüler takımındak kişiler de buna müsait zaten. Birbirlerine kinleri yok Merve Hakan'ın arkasından ya da Hakan Merve'nin Anıl'ın arkasından çok atmışlığı var ama oturup güzelce konuşabiliyorlar. Merve bile diyor : karakterlerimiz farklı olsa da kafa yapılarımız düşüncelerimiz farklı olsa da oturup konuşabiliyoruz vs vs diyor.

Valla şuan Ünlüler takımı bana çok sempatik geliyor inşallah da 1. onlardan çıkar. Aralarında çok kötü dediğimiz kişi yok hepsinin hatalı olduğu şeyler var zaten her insan gibi.Gönüllüler takımından Hasan ve Hilmicem iyidir. Diğerlerini at çöpe. Gönüllülerden 1. çıkacaksa da Hilmicem olsun hem performans hem de karakter olarak hiç çizgisini bozmadı.

Bende merveyi destekliyorum, ve sana tam anlamıyla katılıyorum Serenay hariç :). Hakan keşke en başından bu çizgide başlasaydı diyede yazmıştım hatta. Bazı arkadaşlar ciddi kaptırıyor kendini hiç yorumsuz sitedeki birebir oyun kazanma istatiğini paylaşıp - e boguldugumu biliyorum ben burada, birinin yorumuna - vermeyi bile desteklediği yarışmacının gücünü gösterme ona fayda sağlama mantığıyla yapan insanlar olduğunu düşünüyorum forumda

• quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

Bir gerçek var ki şu an ünlülerde liderliğe en yakın isim hakan. Hakan bugün o adadan gitsin direk takımdakiler arasında kopuşlar başlar.

hakan reyiz giderse ünlüler takımı diye bişey olmaz zaten adam takımın ALEX'i

2016-2017 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: FUAT5757

quote:

Orijinalden alıntı: darkshine666

ünlüleri taktir ettim eğer ile hurda yoksa, adada bişeler yemedilerse adamlar 25 gün bi fiil aç kaldılar
    yuh diyorum
    aceba ne kadar para teklif etti acun allstar a katılmaları için

Ünlüler o açlıkla birbirlerine olan saygılarını kaybetmediler en takdir edilesi yönleri bence o, daha önce yazmıştım gönüllüler bu kadar aç kalsa birbirlerini keserlerdi diye, Hasan her ne kadar açlık bizim içinde geçerli desede objektiflikten uzak bi söylemden öteye gidemez o dediği haftada 4 gün ödül kazanmışsın sen erzağın büyüğünü almışsın. Karşı taraftaki açlığın ve bunun onların üzerinde yaratabileceği negatif alınganlık ve saldırganlığın farkında olman lazım

Yav aç kalındığına inannıyor musunuz, oruç tutuyoruz bir gün bile değil günün sonunda halsizlikten ölüyorsun bu adamlar 24 gün neredeyse bir şey yemedik diyorlar düşün normal insan 2 gün sadece bir bardak dolusu pilav ile adım atacak güçleri kalmaz, o kadar parkuru nasıl oynasınlar.
    Yemek verilmiyor vs saçmalığın daniskası bana göre.

• Hakan bence evine dönemli.

Orijinalden alıntı: FUAT5757

quote:

Şu forumda her dakika Hakan'a kulisçi,algı operasyonu yapan vs gibi şeyleri söyleyen ben bile Hakan'a karşı sempatim artmaya başladı. Ciddi ciddi burda fanboyluk yapan bir kesim var. Ordakiler de bizim gibi insan herkesin bir hatası var. Hele hele insan açken daha çok hatalar yapar. Ayrıca desteklediğin yarışmacının yaptıgı kötü hareket bile sana iyi geliyorsa artık bir fanboysun.

Mesela ben Merve'yi destekliyorum ama Hakan'ın bazı huylarını Merve'den daha çok seviyorum ya da Serenay bazen bana daha sempatik geliyor.

Dediğim gibi burda en büyük anti-Hakancılardandım ama son 2 haftadır yaptığı davranışlar,konuşmalar olsun nerdeyse desteklediğim yarışmacı olacak.

Adam bölünmüş bir takımı takım yaptı. Ünlüler takımındak kişiler de buna müsait zaten. Birbirlerine kinleri yok Merve Hakan'ın arkasından ya da Hakan Merve'nin Anıl'ın arkasından çok atmışlığı var ama oturup güzelce konuşabiliyorlar. Merve bile diyor : karakterlerimiz farklı olsa da kafa yapılarımız düşüncelerimiz farklı olsa da oturup konuşabiliyoruz vs vs diyor.

Valla şuan Ünlüler takımı bana çok sempatik geliyor inşallah da 1. onlardan çıkar. Aralarında çok kötü dediğimiz kişi yok hepsinin hatalı olduğu şeyler var zaten her insan gibi.Gönüllüler takımından Hasan ve Hilmicem iyidir. Diğerlerini at çöpe. Gönüllülerden 1. çıkacaksa da Hilmicem olsun hem performans hem de karakter olarak hiç çizgisini bozmadı.

Bende merveyi destekliyorum, ve sana tam anlamıyla katılıyorum Serenay hariç :). Hakan keşke en başından bu çizgide başlasaydı diyede yazmıştım hatta. Bazı arkadaşlar ciddi kaptırıyor kendini hiç yorumsuz sitedeki birebir oyun kazanma istatiğini paylaşıp - e boguldugumu biliyorum ben burada, birinin yorumuna - vermeyi bile desteklediği yarışmacının gücünü gösterme ona fayda sağlama mantığıyla yapan insanlar olduğunu düşünüyorum forumda

Birde şöyle bir şey var.Gönüllüler oyun kaybettiklerinde adalarının savaş alanına döndüğünü herkes gördü.Nadya-Sahra olsun,Begüm-Bozok olsun,Bozok-Hasan olsun çok kavga gördük.Ama Ünlüler farklıydı.Saygılı insanlar gerçekten.Bi berna sırıtıyordu.Ama bu oluşumun baş faktörü Hakandır bana sorarsan.Ölü takımı diriltti desek yeridir.Ve dikkat et son günlerinde Berna'nın ağzına saygı,ayıp kelimelerini almasının tek sebebi Hakandır.Abartmıyorum ama gerçekten öyledir,çok medeni ve pozitif bir insan Hakan.Ünlüler takımındaki her insan gönüllü takımındaki ahlaksız,terbiyesiz insanlardan kat kat üstündür terbiye ve saygı olarak.

• Issho kullanıcısına yanıt
    Oylamada güçlü birine strateji gereği hedef almak mantıklı mı? Anıl sms de 1. çıktığında da kendine ters düştüğü için çıkışmıştı.
    Hasan adaya geldiğinde yanında Merve Anıl Berna grubu vardı, şimdiki durum bu yüzden.

Xbox Oyuncu Topluluğu
  • Yav ha hakanın şovları ha doğunun sevinci ha mervenin karakteri ha anılın 0 çekmesi ha seronun annesi... bunlar boş iş kafa yormaya gerek yok. Şampiyon zaten Hasan.
  • Acun'a bak sen gitmiş güzelim Witcher:3 ün Sword of Destinity müziğini anında kapıp programda kullanmaya başlamış :D ne adam ya.Müziği duyunca yanlışlıkla Ps4 ü açık mı unuttum diye korktum Survivor'dan geliyormuş meğerse

Orijinalden alıntı: Zarbo257

Acun'a bak sen gitmiş güzelim Witcher:3 ün Sword of Destinity müziğini anında kapıp programda kullanmaya başlamış :D ne adam ya.Müziği duyunca yanlışlıkla Ps4 ü açık mı unuttum diye korktum Survivor'dan geliyormuş meğerse

Birde 2 sene önce Fernebahçe-Benfica maçında koreografide kullanılan müziği kullanıyor. Geçen seneden beri kullanıyor hatta :)

https://www.youtube.com/watch?v=d2hRTLdvdnk

Aha buldum şarkıyı.

• Doğukanın efsane sevinci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alestair -- 1 Haziran 2015; 3:15:38 >

• Ünlüler Hakan'ın kıymetini bilsin. Eğer ki o adam Gönüllüler adasından gelmeseydi ünlülerle; yürümeli parkur bile kazanamazlardi. Adam tam takım oyuncusu kim ne derse desin. Her oyunda, ada yaşantısında, ortak konuşmalarda hep kendini kaybetmeden analitik düşündü ve Takım'ı bi yerlere getirdi.

Evet Merve iyi yarışmacı sevmesek te Takımın kızlar tarafındaki kalesi. Evet Doğukan 10 numara insan + çok mükemmel bir Kişilik. Serenay da iyi yarışmacı falan ama Hakan değişik bi adam. Olaylara 5 farklı pencereden bakıp, kendisi ve Takımi adına ne yararliysa ona çabalıyor.

Orijinalden alıntı: The Last Airbender

Ünlüler Hakan'ın kıymetini bilsin. Eğer ki o adam Gönüllüler adasından gelmeseydi ünlülerle; yürümeli parkur bile kazanamazlardi. Adam tam takım oyuncusu kim ne derse desin. Her oyunda, ada yaşantısında, ortak konuşmalarda hep kendini kaybetmeden analitik düşündü ve Takım'ı bi yerlere getirdi.

Evet Merve iyi yarışmacı sevmesek te Takımın kızlar tarafındaki kalesi. Evet Doğukan 10 numara insan + çok mükemmel bir Kişilik. Serenay da iyi yarışmacı falan ama Hakan değişik bi adam. Olaylara 5 farklı pencereden bakıp, kendisi ve Takımi adına ne yararliysa ona çabalıyor.

Aynen ben de Anti-Hakancıydım son haftalarda baya sempatik geldi yaklaşımı keşke hep böyle olsa :d

Oyunlarda ise mükemmel performans sergiliyor. 2 haftaya kadar Hakan'ın performasnı vasat diyordum ama adam arap atı gibi sonradan açıldı. İnşallah böyle devam eder. Atış hariç zeka ve beceri isteyen her oyunda hem kazanıyor hem de takıma taktikler veriyor.

Finalde Merve ile ikisini görmek isterim. Gönüllülerden Hilmicem ve Hasan olursa süper olur bu dörtlü :d

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Last Airbender

Ünlüler Hakan'ın kıymetini bilsin. Eğer ki o adam Gönüllüler adasından gelmeseydi ünlülerle; yürümeli parkur bile kazanamazlardi. Adam tam takım oyuncusu kim ne derse desin. Her oyunda, ada yaşantısında, ortak konuşmalarda hep kendini kaybetmeden analitik düşündü ve Takım'ı bi yerlere getirdi.

Aynen ben de Anti-Hakancıydım son haftalarda baya sempatik geldi yaklaşımı keşke hep böyle olsa :d

Oyunlarda ise mükemmel performans sergiliyor. 2 haftaya kadar Hakan'ın performasnı vasat diyordum ama adam arap atı gibi sonradan açıldı. İnşallah böyle devam eder. Atış hariç zeka ve beceri isteyen her oyunda hem kazanıyor hem de takıma taktikler veriyor.

Finalde Merve ile ikisini görmek isterim. Gönüllülerden Hilmicem ve Hasan olursa süper olur bu dörtlü :d

Bak bende ünlülerle birlikte sanki kenetlenme yaşadım Merveye sempatim arttı Bi hatun gözüylede bakınca böyle bi kadın isterim hem hırslı hemde asabi.Böyleleri erkeğini çok kıskanır güzel olur valla

• 
Sayfa: önceki 53535354535553565357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.