Şimdi Ara

Survivor All Star (5354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
276
Favori
3.287.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 53525353535453555356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teecem

5 kişi kaldıktan sonra SMS sıralamasında 1. olanın isim söyleme hakkı olmayacak. Acun bunu geçen haftalarda söylemişti.

hasan aday olduğu için 1. olursa isim söyleme hakkı olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Niye

Begüm bozoktan çokmu iyi

1 gün oyun kazanıyor 3 gün tık yok

Sadece ciyak ciyak bağırıp ağlıyor

Bence bozoktan evvel begüm gitmeli

Bozok gitsin adanın en iyi yarışmacısı olsada gitsin bu kadar nefret dolu ve çirkin bir insan kamera tvde bu kadar barınmamalı

Algi yaratmaya calismayin ,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan'a olan antipati İspanya'da Barcelona'ya olan antipatiyle birdir. Ne kadar iyi olursa olsun,bizim halk zeki ve akilliyi degil safi salagi seviyor. Hakani sevsenizde sevmesenizde,adada ki herkesi 5le carpar. Dusunuyorumda Hakan olmasa program izlenmez be abi,unluler mahvolmus olur anilla ve lidersiz. Dedikodu desen hasan,begum,bozok,maydin icin muhabbetin %85inde Hakan ismi olmali. Cunku baska turlu islemiyor basariya ve iyiye olusan haset gercekten asikar. Hasanin bile Hakan'i durus,konusma ve zeka konusunda kiskandigi o kadar net ki,kizlarla mikser demesini sinsi demesini tahrik olmamasina ragmen buldu yine bir sey demesi (cok acik fesatlik) gosteriyor zaten Hakanin neden bu kadar iyi oldugunu. Gercekler acidir,kabul etmeyen insan daha acidir. Herkese iyi geceler beyler,iyi akilli ve dogru insanlari ornek alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: blade184

Çarşamba günü hasan sms birincisi olur ve bozok-begüm ikilisi aday olurlar.Bence bozok gider.
    Perşembe sembol finalinde merve-turabi final oynar ve merve kazanır.(hasan , turabi'yi geçerse merve'yi yener kıbrıs'ı garantiler)

Kimin kac sembolu var?

Ve işin daha ilginci şu adada şu barzoya laf sokacak bir tane adam yok ! Acun da dahil buna !

Dogukana soytari diyor.
    acun; evet uzatmayalim oylamada son 2 dakika.

ayip vallahi ayip ozaman bunu tv de yayinlatma bizide dinden imandan cikartma acun ! Yayinlatiyorsada bi elini masaya vur... yeter yani bir degil bes degil daha da 2 ay var ne kadar daha goz yumacaksin !!!

HAKAN ANA MUHALEFET
    DOGUKAN MUHALEFET
    BU UCLUYU SURVIVORIN EN BAŞINDAN HATIRLIYORUZ
    EVET BU 3LU KUTSAL ITTIFAKTI
    O ZAMANLAR ALAY EDENLER OLMAZ DİYENLER OLDU
    MUHTAR BILE OLAMAZ DEDILER
    AMA HALK KARARINI VERDİ
    TEŞEKKÜRLER FORUM DH

• O degilde konseyde Hakan ne kadar guzel konustu. Begum'un dalga gecercesine gulusu icindeki haseti yine ortaya cikardi. Sevmiyorsanizda takdir edin su adami,Turkceyi cok guzel kullanmasi bile adama hayranlik uyandiriyor. Begum keske defolup gitsende Hasan tek kalsa. Yalnizoglu Hasan durumu o zaman duzeltmeye,gercekleri gormeye baslar. Bu arada Hasandan sogudum amma velakin yine soyluyorum finalin 1.adayi kendisidir. Ve bu hafta 1.olacaktir,bende Hakancilarda dot olmayacaktir. Gonulluler takiminda Hasan disinda elle tutulur adam yok cunku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alestair -- 1 Haziran 2015; 1:44:24 >

Orijinalden alıntı: Alestair

Hakan'a olan antipati İspanya'da Barcelona'ya olan antipatiyle birdir. Ne kadar iyi olursa olsun,bizim halk zeki ve akilliyi degil safi salagi seviyor. Hakani sevsenizde sevmesenizde,adada ki herkesi 5le carpar. Dusunuyorumda Hakan olmasa program izlenmez be abi,unluler mahvolmus olur anilla ve lidersiz. Dedikodu desen hasan,begum,bozok,maydin icin muhabbetin %85inde Hakan ismi olmali. Cunku baska turlu islemiyor basariya ve iyiye olusan haset gercekten asikar. Hasanin bile Hakan'i durus,konusma ve zeka konusunda kiskandigi o kadar net ki,kizlarla mikser demesini sinsi demesini tahrik olmamasina ragmen buldu yine bir sey demesi (cok acik fesatlik) gosteriyor zaten Hakanin neden bu kadar iyi oldugunu. Gercekler acidir,kabul etmeyen insan daha acidir. Herkese iyi geceler beyler,iyi akilli ve dogru insanlari ornek alin.

Hakanın 10 lafının 9unun Hasan olması hakkında ne düşünüyorsun ? Ben korktuğundan dolayı karalıyor diyorum sence ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Issho -- 1 Haziran 2015; 1:45:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Issho

quote:

Hakan'a olan antipati İspanya'da Barcelona'ya olan antipatiyle birdir. Ne kadar iyi olursa olsun,bizim halk zeki ve akilliyi degil safi salagi seviyor. Hakani sevsenizde sevmesenizde,adada ki herkesi 5le carpar. Dusunuyorumda Hakan olmasa program izlenmez be abi,unluler mahvolmus olur anilla ve lidersiz. Dedikodu desen hasan,begum,bozok,maydin icin muhabbetin %85inde Hakan ismi olmali. Cunku baska turlu islemiyor basariya ve iyiye olusan haset gercekten asikar. Hasanin bile Hakan'i durus,konusma ve zeka konusunda kiskandigi o kadar net ki,kizlarla mikser demesini sinsi demesini tahrik olmamasina ragmen buldu yine bir sey demesi (cok acik fesatlik) gosteriyor zaten Hakanin neden bu kadar iyi oldugunu. Gercekler acidir,kabul etmeyen insan daha acidir. Herkese iyi geceler beyler,iyi akilli ve dogru insanlari ornek alin.

Hakanın 10 lafının 9unun Hasan olması hakkında ne düşünüyorsun ? Ben korktuğundan dolayı karalıyor diyorum sence ?

Ayni sekilde Hasanin tum gundem maddesinin Hakan olmasi gibi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Orijinalden alıntı: blade184

Çarşamba günü hasan sms birincisi olur ve bozok-begüm ikilisi aday olurlar.Bence bozok gider.
    Perşembe sembol finalinde merve-turabi final oynar ve merve kazanır.(hasan , turabi'yi geçerse merve'yi yener kıbrıs'ı garantiler)

Kimin kac sembolu var?

Geçen hafta yarı final oynandıktan sonra kalan semboller şöyle

Erkekler
    Hasan 4
    Turabi 4
    Hilmicem 1

Kızlar
    Merve 4
    Serenay 3
    Begüm 1

Perşembe günü sembol finali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turabiye karşı duruşunu hiç bozmayan bir merve kaldı o adada. Kız biliyo onun ne mal olduğunu. Adamın içi pis. Onu tanımaya çalışmanın, onunla konuşmaya çalışmanın,insan muamelesi yapmanın gereksizliğini ve vakit kaybı olduğunu net bir şekilde görmüş geçen sene. Prim vermeye değmeyecek asıl soytarıdır kendisi.
    Bakıyorum; sanki adada 'Turabi insanı' diye bir varlık var ve merve dışındaki tüm kişiler bunu incelemeye koyulmuş iyi mi kötü mü olduğuna karar vermeye çalışıyor. Yahu bırakın işte doğada bir varlık o da ne uğraşıyosunuz o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben-ce -- 1 Haziran 2015; 1:48:52 >

Orijinalden alıntı: Issho

quote:

Mesaji degistirmissin yazdiginin sacma oldugunu anlayip ama cevap vereyim. Hakan'in karalama politikasi sana gore. Bana gore degil neden degil? Cunku bunu sadece Hakan'a yakistiriyorsun. Unluler sevindiginde hasanin onlara laf yapmasi,roportajda sinsi demesi,kizlarla dedikodu yaparken mikser demesi konusunda objektif olamiyorsun. Bugun samimi arkadas olan Hasanla Merve bile bozulmussa,bu Hasanin degistigini gosterir. Cuvaldizi kendine batirmalisin kardesim,cok tarafli yaklasmamali. Hakani tasvip etmedigim konular bellidir benim uyuzuma giden sizin tamamen tuttugunuz kisiyi kusursuz gormeniz

• Şu forumda her dakika Hakan'a kulisçi,algı operasyonu yapan vs gibi şeyleri söyleyen ben bile Hakan'a karşı sempatim artmaya başladı. Ciddi ciddi burda fanboyluk yapan bir kesim var. Ordakiler de bizim gibi insan herkesin bir hatası var. Hele hele insan açken daha çok hatalar yapar. Ayrıca desteklediğin yarışmacının yaptıgı kötü hareket bile sana iyi geliyorsa artık bir fanboysun.

Mesela ben Merve'yi destekliyorum ama Hakan'ın bazı huylarını Merve'den daha çok seviyorum ya da Serenay bazen bana daha sempatik geliyor.

Dediğim gibi burda en büyük anti-Hakancılardandım ama son 2 haftadır yaptığı davranışlar,konuşmalar olsun nerdeyse desteklediğim yarışmacı olacak.

Adam bölünmüş bir takımı takım yaptı. Ünlüler takımındak kişiler de buna müsait zaten. Birbirlerine kinleri yok Merve Hakan'ın arkasından ya da Hakan Merve'nin Anıl'ın arkasından çok atmışlığı var ama oturup güzelce konuşabiliyorlar. Merve bile diyor : karakterlerimiz farklı olsa da kafa yapılarımız düşüncelerimiz farklı olsa da oturup konuşabiliyoruz vs vs diyor.

Valla şuan Ünlüler takımı bana çok sempatik geliyor inşallah da 1. onlardan çıkar. Aralarında çok kötü dediğimiz kişi yok hepsinin hatalı olduğu şeyler var zaten her insan gibi.Gönüllüler takımından Hasan ve Hilmicem iyidir. Diğerlerini at çöpe. Gönüllülerden 1. çıkacaksa da Hilmicem olsun hem performans hem de karakter olarak hiç çizgisini bozmadı.

• Issho kullanıcısına yanıt
    Hadi ya o da olur sorun değil Hasan abimiz gitmesin yeter.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.