Şimdi Ara

Survivor All Star (5353. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
276
Favori
3.287.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 53515352535353545355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: helll_599

quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

Hasan bu akşam doğukanı savunmayarak iyice düştü Gözümden. Tek bir SMS bile atmıyorum artık. Geçen hafta Bozoğu hakana Savunması bu hafta turabiyi doğukana Savunmasının hiç bir açıklaması olamaz.

Doğukan kendini gayet iyi bir şekilde savundu turabiye karşı ayrıca doğukan turabi tartışmasında hasan neden araya kaynak olsun ne alaka ? doğukan kendini gayet iyi bir şekilde ifade etti zaten striptizci turabiye karşı seninde amacını anlamadık gitti kardeş boş konusup duruyorsun yok hasana sms atmam yok onu yapmam bunu yapmam atmaz isen atma biz hasan destekcileri olarak atıyoruz zaten hasana sms sen atsan ne olur atmasan ne olur boş konusup durma

Sana mı soracam ne yapacağımı. İşine bak boş konuşma.

boş konuşanın kim olduğu belli bak işine hadi boş boş yazmaya devam et senin gibi beynini kullanmak yerine başka organlarını kullanan ergenleri ben direk blocklayıp geçiyorum beyinini kullanmayan adamlarla işim yok ergenus

ergen? Neyse ben hakaret edenle tartışmıyorum bu forumda. Hakaret içeren mesajın şikayet edildi. Adminler gereğini yapacaktır. Birdaha insanlara hakaret etmemeyi öğrenirsin böylece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemcosan

quote:

Orijinalden alıntı: gibikler

Hakan ve doğukan harbiden güzel konuştu
    Yani iyiki katılmışlar diyorum

Turabi ve bozok
    soytarı,davşan,şekilden şekile girme,patates vs vs kimi kelimelerle
    O dar beyinleri ile cümle kurmaya çalışıyor

Bide hakanın doğukanın şu seviyeli
    Mükemmel derecedeki konuşmaları duyunca
    Vallahi acıyorum turabiye ve bozoks oy verenlere

Evet belki doğukan veya hakan
    Turabiden önce elecek

Varsın elensinler
    İnsanlıklarından taviz vermesinlerde

Ama herzaman adamlıklarıyla efendilikleriyle aklımızda kalacaklar

Şuna eminimki

Survivorun en çirkef takımı bu seneki gonullulerdir

Hele hele duygu elenmese Berna karşıya geçmese
    Ust duzey çirkeflikte olulardı

Ama ne yazıkki hasanın turabi ve bozoku eleştirmemesi beni üzüyor

Haa tabikide gonullulerde tek favorim hasandır o ayrı konu

Son olarak

Benim için unluler takımı survivorun
    Bu kadar oyun kaybettikten sonra bile birbirlerine bağlanabiliyorsa

Hımbıl anılı,atış özürlüsü doğukanı,"annem için" serenayı,hırslı mervesi,zeki hakanıyla en efsane takımdır

Ve hep aklımda kalacaktır

hocam ünlüler çokmu düzgün seviniyor allah aşkına yapmayın hasan elini kaldırıp sevindi diye konuşanların halini gördük millete ok atıp bozoğu unuttun demek çokmu düzgün bi sevinme tarzı

Ünlülerinde yaptığı hatalar vardır kesinlikle ama onlarınki hatadır. Gönüllülerin yaptıkları terbiyesizlik ahlaksızlık magandalık olarak nitelendirilebilir. İki takım arasında seviye olarak fersah fersah fark var. Evet gönüllüler oyunlarda belki biraz daha iyi ama çokda fazla değil oyunlarda bu kadar seri galibiyet almalarının tek sebebi acunun oyun sonuna koyduğu top atışlarıdır başka bişey değil.. Bozok turabi gibi heriflerin gönüllülerin yaptıklarına laf söyleyebilmelerine hayret ediyorum. Hasan tabiki takımın yanında olacak ama onunda hiç objektif bakamadığını düşünüyorum olaylara. Begüm karşı taraf arasındaki husumeti halletmeden birleşmişler diye ünlüleri çekiştirirken ki bunu en son söylemesi gereken Begümdür. Hasanın o kendi aralarındaki olay bazı şeyleri halletmeden oyun kazanmak adına takım olabiliyorlarsa buda takdir edilmesi gerekir demesini beklerdim ben kendi adıma sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Hakan senin bahsettiğin gibi bir adam olsa karşı takımdaki ikili ilişkilerin düzelmesinin altında başka bir neden aramaz. İyi niyetli, kendisine kafa atan adama dahil "iyi insan" diyebilen bir karakter karşılıklı münakaşaya girmiş iki insanın bir nebze de olsa aralarını düzeltmelerine art niyetle bakmaz.

Hakan ancak sizin gibi safları kandırır. Hakan'ın her lafı politik, her cümlesi yapay.

Tamam haklisin,iyi geceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: umix353

Bozok, Begüm, Anıl gider...

Hasan umarım birinci olacak. Bozok ile hakan kavga eder suçlu hasan, sevinirler suçlu hasan, gönüllüler sevinirken laf atarlar sonra aynı şeyi kendileri yaparlar suçlu hasan.

Hasan'ın suçu 4 haftadır birinci olması.

Son olarak Turabi ile Doğukan konuşmasında Turabi'nin haklı olduğunu düşünüyorum. Taklit yapacağım derken sakil sakil hareketler yaptı doğukan farkında değil.

İyi güzel hoş diyorsun ama menfaatçi ergen bozuntusu sinsi anıl haftalardır yattı güya oy sayesinde kaldı halen gideceğini sanmıyorum bu kadar rezalet olamaz !!!

• yarınki bölümde ödül oyununda bir atışma yok heralde ama ödül baya iyi gözüküyor sevinçlerden

quote:

quote:

Turabi ve bozok

Turabiden önce elecek

Varsın elensinler

Şuna eminimki

Son olarak

Hımbıl anılı,atış özürlüsü doğukanı,"annem için" serenayı,hırslı mervesi,zeki hakanıyla en efsane takımdır

hocam ünlüler çokmu düzgün seviniyor allah aşkına yapmayın hasan elini kaldırıp sevindi diye konuşanların halini gördük millete ok atıp bozoğu unuttun demek çokmu düzgün bi sevinme tarzı

Anca 1 tane bulursun
    doğukan evet hata yaptı ve özür diledi konseyde

Hasan bir oyun öncesi
    Baklava ve adana kebap yediklerini ballandıra ballandıra anlattı ama sonrasında özür diledi

Ve anlayışla karşıladık

Bozokun ozur dilememesi ile ilgi konuşmadı bile
    Hakan tahrik etti dedi

Bozok kafa attı adama
    Unluler konseyde üstüne bile gitmediler Bozok un

Şimdi doğu bişey dedi diye hepsi doğuya yuklenmeyi biliyorlar

Birazcık adil ol hocam

nasıl konuşmadı ? bozok bana gitti bayrağın arkasında kafa atıp kafasını kızarttı diye söyledi bende ondan öyle düşündüm demedimi hakana orada kaç kere bozoğun yanlış yaptığını söyledi
    Git özür dile demek hasana düşmez kendi düşünecek bunu

Ünlülere acun söylemiştir olayı büyütmeyin diye emin ol hakan böyle bi malzemeyi asla bırakmazdı zaten arada konuşmaya devam ediyor

Hasan'a ödülü soran alp'ti ne var ödülü anlatmasında ayrıca merve kaç kere adada hasanlar ödülden gelince ödülü anlatın diye sormadımı oyun alanında anlatıncamı zoruna gitti

Evet doğuya kullandığı kelimeler yanlış turabinin zaten doğu hasandan sonra karakteri en düzgün adamdır soytarı falan demek terbiyesizliktir zaten turabiye katıldığım tek konu ünlüler bi ödül kazanınca çok havalanıyor karşı grubu küçümsemeye başlıyor özellikle merve

• Cevap veremeyip kaçarsınız ancak.

Neyse Çarşamba günü konseyde Hasan birinci olur. Begüm ile Bozok karşı karşıya gelir elenen isim Bozok olur.

Eğer Begüm elenirse Acun ya oyunları yumuşatıp, erkek ve bayanların oynamasını sağlar ya da bireysele döner. Bu ikisi için de erken. Bu yüzden Bozok elenecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamao Serizawa

Hasan 1. olur turabiyi söyler bozoka güle güle deriz

aday olan kişinin smste 1. liği üzerine adaylığı düşerse İsim söylüyordu değil mi? yanlış söylemedim

hasan 1.olacak ve direkçiyi söylecek diğer taraftada hilmi mecbur begümü diyecek ve malesef begüm gidecek

bozayı'nın gitmesini isterdim ama büyük ihtimal sms sıralamasında begümün 1 üstünde olacak bu konuda eminim

2016-2017 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU
  • Hasan yine 1. olur bence. B. dokunul. alsaydı belki olmazdı ama bu durumda büyük ihtimal 1. olur. En kötü 2. olur çünkü hilmicem dokunulmaz. Hilmicemin oyları bozoğa kayar ve begüm gider. Hasan soyadı gibi yalnız kalır. Mervede erkeklerle oynar yada bireysele döner oyunlar. Ayrıca turabi soytarı derken kendine dedi heralde.

Millete efendilik yoktur; hizmet etme vardır. Bu millete hizmet eden, onun efendisi olur.
  • Şimdi konseyde hasan birinci olsunda ünlülerin suratını görelim. Hasana laf atmaya başladılar bu sıra açlıktan kime saracaklarını şaşırdı bunlarda.

Orijinalden alıntı: FUAT5757

quote:

quote:

Turabi ve bozok

Turabiden önce elecek

Varsın elensinler

Şuna eminimki

Son olarak

Ünlülerinde yaptığı hatalar vardır kesinlikle ama onlarınki hatadır. Gönüllülerin yaptıkları terbiyesizlik ahlaksızlık magandalık olarak nitelendirilebilir. İki takım arasında seviye olarak fersah fersah fark var. Evet gönüllüler oyunlarda belki biraz daha iyi ama çokda fazla değil oyunlarda bu kadar seri galibiyet almalarının tek sebebi acunun oyun sonuna koyduğu top atışlarıdır başka bişey değil.. Bozok turabi gibi heriflerin gönüllülerin yaptıklarına laf söyleyebilmelerine hayret ediyorum. Hasan tabiki takımın yanında olacak ama onunda hiç objektif bakamadığını düşünüyorum olaylara. Begüm karşı taraf arasındaki husumeti halletmeden birleşmişler diye ünlüleri çekiştirirken ki bunu en son söylemesi gereken Begümdür. Hasanın o kendi aralarındaki olay bazı şeyleri halletmeden oyun kazanmak adına takım olabiliyorlarsa buda takdir edilmesi gerekir demesini beklerdim ben kendi adıma sonuçta

Gönüllülerde bu barzolukları yapan turabi ve bozoktur ama bugün ünlüler gönüllülerden herkese ok atıp bozoğu unuttun diyerek sevinmesi terbiyesizceydi

Turabiye 1-1 de yap anlarım
    Bozok'a yap anlarım

Ama gidipte orada hilmiceme hasana yapmak terbiyesizliktir onlar size birşey yaptımıda dalga geçiyorsunuz

Hasanı begüm çok etkiliyor bu hafta kurtulucaz inşallah

• Kelt kullanıcısına yanıt
    5 kişi kaldıktan sonra SMS sıralamasında 1. olanın isim söyleme hakkı olmayacak. Acun bunu geçen haftalarda söylemişti.

Begüm bozoktan çokmu iyi

1 gün oyun kazanıyor 3 gün tık yok

Sadece ciyak ciyak bağırıp ağlıyor

Bence bozoktan evvel begüm gitmeli

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Cevap veremeyip kaçarsınız ancak.

Neyse Çarşamba günü konseyde Hasan birinci olur. Begüm ile Bozok karşı karşıya gelir elenen isim Bozok olur.

Eğer Begüm elenirse Acun ya oyunları yumuşatıp, erkek ve bayanların oynamasını sağlar ya da bireysele döner. Bu ikisi için de erken. Bu yüzden Bozok elenecek.

diger yazilarini okumadigimdan kimi destekledigini anlamadim ama herhalde hakana karsi hasani.savunuyorsun peki unluler bir arada hareket ederken hasan o kadar dost olalim dost olalim diye ortalikta gezerken kalkip unluleler yalandan biraraya gelmisler onlarinki yalandan birliktelik gibi soylemlerde bulunmasimi dogru ayni zamanda hakan turabiyle konusmaya gittigi gun hasanhakana salliyordu niye salliyorsun bak.adamlar senin dedigin gibi uzlasmaya baslamislar belki.

• Forumda çok ön yargılı arkadaslar var. Ben sırf HILMIcıyım dıye eksı atıp ters yorumlar yazıyorlar. Arkadaslar ben de Hasan babayı severım fakat 1*numaram HILMICEM 2*numaram HASAN babadır. Unlulerde de sadece DOGUKANı desteklıyorum.Fınalde gormek ıstedıklerımde. HILMICEM HASAN DOGUKAN M.AYDIN dırr. Fakat bu forumda ınanılmaz fanboyluk var bu adam benım adamı desteklemıyo - atalım kotu yorum yazalım bloklayalım hatta sıkayet edelım moduna gırenler var. Sakamısınız ya. Bırakın su fanboylugu ben forumda sadece TURABIyı destekleyenlerı anlayamıyorum neden desteklıyorlar dıye de merak edıyorum ıyı geceler.
     Survivor All Star

• quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

5 kişi kaldıktan sonra SMS sıralamasında 1. olanın isim söyleme hakkı olmayacak. Acun bunu geçen haftalarda söylemişti.

eğer konseyde adı çıkan adam 1. olursa isim söyleme hakkı varmış yine. acun hasan abi için getirmiş bu kuralıda bugün söyledi

2016-2017 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU
  • yalnız hakan bugün nasıl gömdü alayını be.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.