Şimdi Ara

Survivor All Star (5352. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
276
Favori
3.287.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 53505351535253535354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anabolic

Hasan bu akşam doğukanı savunmayarak iyice düştü Gözümden. Tek bir SMS bile atmıyorum artık. Geçen hafta Bozoğu hakana Savunması bu hafta turabiyi doğukana Savunmasının hiç bir açıklaması olamaz.

Doğukan kendini gayet iyi bir şekilde savundu turabiye karşı ayrıca doğukan turabi tartışmasında hasan neden araya kaynak olsun ne alaka ? doğukan kendini gayet iyi bir şekilde ifade etti zaten striptizci turabiye karşı seninde amacını anlamadık gitti kardeş boş konusup duruyorsun yok hasana sms atmam yok onu yapmam bunu yapmam atmaz isen atma biz hasan destekcileri olarak atıyoruz zaten hasana sms sen atsan ne olur atmasan ne olur boş konusup durma
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delikanlı Adam

TURABI ADAMDIR KATILAN +

Survivor All Star

Turabi madamdır katılan +

Orijinalden alıntı: gibikler

Hakan ve doğukan harbiden güzel konuştu
    Yani iyiki katılmışlar diyorum

Turabi ve bozok
    soytarı,davşan,şekilden şekile girme,patates vs vs kimi kelimelerle
    O dar beyinleri ile cümle kurmaya çalışıyor

Bide hakanın doğukanın şu seviyeli
    Mükemmel derecedeki konuşmaları duyunca
    Vallahi acıyorum turabiye ve bozoks oy verenlere

Evet belki doğukan veya hakan
    Turabiden önce elecek

Varsın elensinler
    İnsanlıklarından taviz vermesinlerde

Ama herzaman adamlıklarıyla efendilikleriyle aklımızda kalacaklar

Şuna eminimki

Survivorun en çirkef takımı bu seneki gonullulerdir

Hele hele duygu elenmese Berna karşıya geçmese
    Ust duzey çirkeflikte olulardı

Ama ne yazıkki hasanın turabi ve bozoku eleştirmemesi beni üzüyor

Haa tabikide gonullulerde tek favorim hasandır o ayrı konu

Son olarak

Benim için unluler takımı survivorun
    Bu kadar oyun kaybettikten sonra bile birbirlerine bağlanabiliyorsa

Hımbıl anılı,atış özürlüsü doğukanı,"annem için" serenayı,hırslı mervesi,zeki hakanıyla en efsane takımdır

Ve hep aklımda kalacaktır

hocam ünlüler çokmu düzgün seviniyor allah aşkına yapmayın hasan elini kaldırıp sevindi diye konuşanların halini gördük millete ok atıp bozoğu unuttun demek çokmu düzgün bi sevinme tarzı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ALLAHIM UMARIM TURBO TURABI SURVIVORU KAZANIR ( HERKES BIR KERE OKUSA YETERLI )

Survivor All Star

•  Survivor All Star

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Issho -- 1 Haziran 2015; 0:45:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alestair

quote:

Orijinalden alıntı: Tamao Serizawa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Bir b.k bilmediğin halde 50 satır yazmışsın. Turabi'ye ilk kez "kötü insan" diyen Hakan'dır.

Kardes sen utopya mi izliyorsun ayni seyleri mi izliyoruz? Hakan turabiyi elestirmedi demiyorum sokak seyi gibi konusuyor dedi kotu insan demedi. O kadar dusuyorsun ki hasani savunucam diye,particilik olayina doktunuz he

tam bir sokak şeyi, ben böyle kötü bir insan görmedim dedi.

Hey Allahim kurban oldugum. Konseyde yuzune kotu bir insansin deyip tukurdugunu yalayan insanla,onyargiyla yaklasip sogukluk olustu yanlis dusundum insani bir tutuyorsunuz. Turabiden zerre kadar haz etmem,en pislik insan seklidir karakter olarak. Ve kotu bir insandir,Hakan elma diyor siz armut anliyorsunuz. Turabiye yaklastigi zaman elestirdigim mesajlar buradadir,bu adamin iyi niyetli oldugu adam olmadigini gostermez. Her konseyde "hepiniz basarili yarismacilarsiniz,hepinize saygim var" argumanini eksik etmeyen medeni insan Hakanla,"sen kotu bir insansin,hayatimda bu kadar kotu bir insan gormedim" deyip onla halay ceken insani bir tutmayin. Birisi gercekten iyi niyetli,digeri ise gercekten tukurdugunu yalayan birisi ve aci olan bunu kabul etmiyor aksine takimiz bahanesiyle bunu hasiralti ediyor olmasi.

Not : Hakan ve Hasan kanka olsun diye dualar etmis bi insan olarak,Hasan su son haftalarda benim icin bitmistir. Hakan ve Dogukandan baska adam yoktur sevsenizde sevmesenizde. Medeni,akilli,terbiyeli ve efendi adamlar.

Sen kötü insan demedin diye yazdım ama devamını getirmişsin cevap vereyim.

Hakan bir kere adadaki en sinsi karakter ona şüphe yok. Turabiyle bozokun adamı dövmediği kaldı ki Bozok yarı dövdü sayılır gitti bunlara yalanmaya çalıştı. Turabi zaten ayak ayak üstüne atmış hakan yanına geldiğinde kıpırdamadı bile ondan sonra hakan diyor ki "ayağını hafif düzeltti ben geldiğimde". Bu nedir şimdi? hakan kendini resmen küçültüyor ama hasana sırf ellerini havaya kaldırıp sevindi diye cephe aldılar demediklerini bırakmadılar. Bozoka hala oyun başlamadan önce sen iyi bir insansın falan diyor. Hakan hep her şeyin sonunu düşünerek hareket eden biri bu kötü bir şey değil normalde ama acayip strateji yapan bir adam Hakan. Hasanın doğal halini kendi taklit etmeye çalışıyor ağzından Üslup kelimesini düşürmüyor son 2 haftadır. Hasanı halkın önünde aşağıya çekmeye yönelik şeyler yapıyor. Bozokla Turabiye neden iyi davrandı son haftalar çünkü onların sms iddiasının olmadığını düşünüyor.

Yapması gereken hasanı 1. likten etmek çünkü "ileride" Hasan hakana sıkıntı çıkaracak

Orada medeni, ahlaklı, üsluplu, mütevazi biri varsa o da Hasandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamao Serizawa -- 1 Haziran 2015; 0:46:25 >

• quote:

Yarın caps atarım sana. Hakan sürekli döndüğünden sen bile kaçırmışsın söylemini. Turabi'ye konsey öncesi kötü insan dedi, sonra da oyun sırasında "ben böyle kötü insan görmedim" dedi.

Şimdi sen de Hakan gibi dön ve çevir kazı yanmasın oyna.

Once edepli,terbiyeli bir sekilde tartis benimle. İkincisi Hakani tasvip etmedigim konulari soyledim,arkasindan arkadaslari icinde kotu insan dedikodusunu kacirmisim. İnsan ol,edepli ol dedigi zamanlari biliyorum. İyi niyeti beni bile sinir ediyor,fakat buna firildak denilmesi dahada sinir ediyor. Kardesim illa ana baci sovsun mu turabiye onu mu istiyorsun? Medeniyetinden gidip insancil yaklasiyor,yapici davraniyor. Tamam durussa durus,her seyden ote insanlik. Kafa yedigi adama bile iyi insansin diyen bi adamdan bahsediyoruz buna strateji diyen var ya Konusmanin anlami yok,kotu insan dedigi inan ki gormedim , Hakani turabi konusunda tasvip etmiyorum. Ama bozoga,turabiye vs insancil yaklasimi aksine hosuma gidiyor iyi niyeti ne kadar temiz insan oldugunu gosteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

Hasan bu akşam doğukanı savunmayarak iyice düştü Gözümden. Tek bir SMS bile atmıyorum artık. Geçen hafta Bozoğu hakana Savunması bu hafta turabiyi doğukana Savunmasının hiç bir açıklaması olamaz.

Doğukan kendini gayet iyi bir şekilde savundu turabiye karşı ayrıca doğukan turabi tartışmasında hasan neden araya kaynak olsun ne alaka ? doğukan kendini gayet iyi bir şekilde ifade etti zaten striptizci turabiye karşı seninde amacını anlamadık gitti kardeş boş konusup duruyorsun yok hasana sms atmam yok onu yapmam bunu yapmam atmaz isen atma biz hasan destekcileri olarak atıyoruz zaten hasana sms sen atsan ne olur atmasan ne olur boş konusup durma

Sana mı soracam ne yapacağımı. İşine bak boş konuşma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alestair kullanıcısına yanıt
    Ya dostum hakan a survivorin nerdeyse ilk oyununda hareket yapınca turabi hakanda bu kadar kotu bi insan görmedim dedi SINIRLE sokak agzi fln birseyler dedi konseyde haykira haykira demedi sinirle diyebilir bu insanlarin hayatta hiç fikri degimemis anlaşılan arkadaşına laf edip sonra ozur dilememislerdir dönek olmayalim diye birak anlatamassin bu insanlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Bjk1903 -- 1 Haziran 2015; 0:51:54 >

Survivor All Star

• Yarinki oyunda sevinme hareketlerini izleyin ozellikle bozok hakani turabide doguyu yenerse adayi yikmaya kalkar o barzolar ayrica unluler daha kopmazlar birbirlerinden bu olaylardan sonra tamamen cizgi cekmis oldular gonullulerle aralarina yarinda kazanirlarsa rolantiye baglarlar

• Hakan bugün 10 numara konuştu kim ne derse desin.. Ayrıca Hasan farkında değil konseyde falan neler söylüyorlar yazarken hasana yav bu adam iki dokunulmazlık önce şeytan yapmadı mı seni yok aramı düzelttim falan daha dünkü oyunda hata yaptı bozok senin yanında aslında oyunlarda hata yapan ben değilim ama dedi konseyden az önce bireysel oyunda hepsi seni istemez tavırla laf söylemedi mi

• Barış içinde Survivor Olsun diyen hasanın hakanla turabinin konuşması zoruna gitmiş ki o gün kızlarla dedikodusunu yapmıştı. HAkana kimse dönek diyemez. HAsanın dönekliğinide çok gördük. İYİ GECELER.

Orijinalden alıntı: gibikler

quote:

Orijinalden alıntı: Delikanlı Adam

DERVİŞ GİBİ ADAM AGA

Survivor All Star

Blocklıyorum by by

Kaybol

Survivor All Star

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir b.k bilmediğin halde 50 satır yazmışsın. Turabi'ye ilk kez "kötü insan" diyen Hakan'dır.

Kardes sen utopya mi izliyorsun ayni seyleri mi izliyoruz? Hakan turabiyi elestirmedi demiyorum sokak seyi gibi konusuyor dedi kotu insan demedi. O kadar dusuyorsun ki hasani savunucam diye,particilik olayina doktunuz he

tam bir sokak şeyi, ben böyle kötü bir insan görmedim dedi.

Hey Allahim kurban oldugum. Konseyde yuzune kotu bir insansin deyip tukurdugunu yalayan insanla,onyargiyla yaklasip sogukluk olustu yanlis dusundum insani bir tutuyorsunuz. Turabiden zerre kadar haz etmem,en pislik insan seklidir karakter olarak. Ve kotu bir insandir,Hakan elma diyor siz armut anliyorsunuz. Turabiye yaklastigi zaman elestirdigim mesajlar buradadir,bu adamin iyi niyetli oldugu adam olmadigini gostermez. Her konseyde "hepiniz basarili yarismacilarsiniz,hepinize saygim var" argumanini eksik etmeyen medeni insan Hakanla,"sen kotu bir insansin,hayatimda bu kadar kotu bir insan gormedim" deyip onla halay ceken insani bir tutmayin. Birisi gercekten iyi niyetli,digeri ise gercekten tukurdugunu yalayan birisi ve aci olan bunu kabul etmiyor aksine takimiz bahanesiyle bunu hasiralti ediyor olmasi.

Not : Hakan ve Hasan kanka olsun diye dualar etmis bi insan olarak,Hasan su son haftalarda benim icin bitmistir. Hakan ve Dogukandan baska adam yoktur sevsenizde sevmesenizde. Medeni,akilli,terbiyeli ve efendi adamlar.

Sen kötü insan demedin diye yazdım ama devamını getirmişsin cevap vereyim.

Hakan bir kere adadaki en sinsi karakter ona şüphe yok. Turabiyle bozokun adamı dövmediği kaldı ki Bozok yarı dövdü sayılır gitti bunlara yalanmaya çalıştı. Turabi zaten ayak ayak üstüne atmış hakan yanına geldiğinde kıpırdamadı bile ondan sonra hakan diyor ki "ayağını hafif düzeltti ben geldiğimde". Bu nedir şimdi? hakan kendini resmen küçültüyor ama hasana sırf ellerini havaya kaldırıp sevindi diye cephe aldılar demediklerini bırakmadılar. Bozoka hala oyun başlamadan önce sen iyi bir insansın falan diyor. Hakan hep her şeyin sonunu düşünerek hareket eden biri bu kötü bir şey değil normalde ama acayip strateji yapan bir adam Hakan. Hasanın doğal halini kendi taklit etmeye çalışıyor ağzından Üslup kelimesini düşürmüyor son 2 haftadır. Hasanı halkın önünde aşağıya çekmeye yönelik şeyler yapıyor. Bozokla Turabiye neden iyi davrandı son haftalar çünkü onların sms iddiasının olmadığını düşünüyor.

Yapması gereken hasanı 1. likten etmek çünkü "ileride" Hasan hakana sıkıntı çıkaracak

Orada medeni, ahlaklı, üsluplu, mütevazi biri varsa o da Hasandır.

Bak Hakanci olarak Hasanin finale cikacagindan adim gibi eminim.Gorunen koy kilavuz istemez,lakin icli disli oldugu insanlari bugun gorduk.Hasana kotu bir insan demiyorum,durusundan bahsediyorum. Hatta turabiye 1.oldugu konseyde bombadirmana tuttugu goruntuleri defalarca izleyip hayran oldum adama. Ama ne zaman lakap takmak cirkindir deyip Hakana mikser dedi,kizlarla tum gundem konusu Hakan oldu o zaman dusmeye basladi. Turabi,bozok ve hilmigulle olan samimiyetleri zaten dip noktasiydi. Sevince ayip dedi bugun,ama oyundan once sevinc hazirligini turabiyle hakan mi yapti? Durus cok onemli,Hakani tasvip etmedigim noktalarda var,tilki zekasi inanin imrenilesi durumken buna dem vurulmasi anlamsiz. Her neyse ben Hakanciyim,sen Hasanci. Uzlasabiliriz,iyi insanlari ornek alalim ulkenin rol model secme konusunda titiz olmasi lazim. Benim icin Hakandir o. Turabi ve bozok gibi pisliklere ornek olmasinda

• quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Bryan

quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

BOZOK'A OY ATANLAR ARTILASIN BİZDEN 50.000 OY ÇIKTI PARMAKLAR ÇALIŞTI MI

KİBARIN OYLAR ZATEN ERİDİ EN FAZLA 10.000 OY ALIR GİTTİ KİBAR GİTTİ SİZ HALA OY ATIN

Survivor All Star

Survivor All Star Survivor All Star Survivor All Star Survivor All Star

Survivor All Star

• Mustafa.Coskun kullanıcısına yanıt
    dostum hakanin konusmasini kacirdim rica etsem bi ozet gecebilme ihtimalim varmi

Hakan senin bahsettiğin gibi bir adam olsa karşı takımdaki ikili ilişkilerin düzelmesinin altında başka bir neden aramaz. İyi niyetli, kendisine kafa atan adama dahil "iyi insan" diyebilen bir karakter karşılıklı münakaşaya girmiş iki insanın bir nebze de olsa aralarını düzeltmelerine art niyetle bakmaz.

Hakan ancak sizin gibi safları kandırır. Hakan'ın her lafı politik, her cümlesi yapay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namütenahi. -- 1 Haziran 2015; 0:57:25 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • 
Sayfa: önceki 53505351535253535354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.