Şimdi Ara

Survivor All Star (5351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
276
Favori
3.287.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 53495350535153525353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alestair

Hakan ve Dogukan cok guzel konustu.Turkcesi o kadar mukemmel insanlar ki bu programi ilk kez izleyen insan gonulluler takiminin egitim ve zeka seviyesine iskillenir. Turabi ayri yavsak,hilmicik ezikligi her zaman ki gibi yine ustunde,bozok sevimli ve komik ama 1 aydir odul kazanmasina ragmen sevimliliginden kafa atti di mi hakana hasan bey :) Hasan gitgide dibe vuruyor,yukardaki yorumlari okudumda bu ulkenin insanlarina,farkindalik seviyesine gercekten uzuluyorum. Hakan turabiyle turabiye iyi insan demis hasana maske demis diyor birisi El insaf bu Hakan kimseye kotu insan demedi zaten beyin mi yok anlamamak icin ayri efor mu sarfediliyor? Turabiye insan ol dedigini,bozoga terbiyesiz adam dedigi gunleri biliyoruz eger ki iyi insan diyorsa merhametinden,iyi niyetinden diyordur kafa aldi mi kardesim? Bu adamin karakteri bu kimseye kin gutmuyor,nefret beslemiyor. İlk haftalarda ailesini ozlediginde duygulanip arkadaslarina balik vermedigi zaman denize girip iyi niyetinden ve temiz kalbinden dolayi balik tuttugu gunleride gorduk. Allah islah eylesin sizi,Hakan Hatipoglu adamdir inkar eden capsizdir.

ironimi yaptın gerçekmi yazdın anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu hasan hala turabi'nin adını yazamıyor. hayır zaten 3'e 2 kalmışsınız, attığın oyun önemi de kalmamış yapacak taktiğin zart zurt da yok. turabi yaz da bari o ağzından düşürmediğin duruşun belli olsun.

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Bir b.k bilmediğin halde 50 satır yazmışsın. Turabi'ye ilk kez "kötü insan" diyen Hakan'dır.

Kardes sen utopya mi izliyorsun ayni seyleri mi izliyoruz? Hakan turabiyi elestirmedi demiyorum sokak seyi gibi konusuyor dedi kotu insan demedi. O kadar dusuyorsun ki hasani savunucam diye,particilik olayina doktunuz he

quote:

Bir b.k bilmediğin halde 50 satır yazmışsın. Turabi'ye ilk kez "kötü insan" diyen Hakan'dır.

Kardes sen utopya mi izliyorsun ayni seyleri mi izliyoruz? Hakan turabiyi elestirmedi demiyorum sokak seyi gibi konusuyor dedi kotu insan demedi. O kadar dusuyorsun ki hasani savunucam diye,particilik olayina doktunuz he

tam bir sokak şeyi, ben böyle kötü bir insan görmedim dedi.
  • Hayatını soytarılık yaparak kazanan turabi, doğukan gibi okumuş iyi terbiye almış doğukan mançoya soytarı diyor, adaletsizliğe bak. Acun turabiyi soytarılık yapıp reyting almak için yarışmaya çağırdığını herkes biliyor.

Turabi, kendi soytarılıklarını örtmek için, insanlara iftira atıyor. YERSEN !

Hasan umarım birinci olacak. Bozok ile hakan kavga eder suçlu hasan, sevinirler suçlu hasan, gönüllüler sevinirken laf atarlar sonra aynı şeyi kendileri yaparlar suçlu hasan.

Hasan'ın suçu 4 haftadır birinci olması.

Son olarak Turabi ile Doğukan konuşmasında Turabi'nin haklı olduğunu düşünüyorum. Taklit yapacağım derken sakil sakil hareketler yaptı doğukan farkında değil.

#GoGonullulerGo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Turabi keşke kamyon arkasına yazılan aforizmaları ezberleyeceğine iki satır kitap okusaydı. Acun söz veriyor, Turabi kendisini ifade edemiyor. Ben Turabi'nin cümle kalıplarını çocukken mahalle maçlarındaki tartışmalarda kullanıyordum. Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolustun -- 1 Haziran 2015; 0:37:40 >

Şimdi sen de Hakan gibi dön ve çevir kazı yanmasın oyna.

Orijinalden alıntı: evohan

Hasan Bozoğa kibar ve eğlenceli oldu diyor yahu :) yuh artık , Hasan iyce gözden düştü

bende seni ciddi yorum yapıyorsun sanıyordum sende trollmüşsün

iki gün üst üste sabit durmuyor fikrin. bir hasan gözden düştü bir hasan çok iyi

• Hasan akacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Hasan 1. olur turabiyi söyler bozoka güle güle deriz

aday olan kişinin smste 1. liği üzerine adaylığı düşerse İsim söylüyordu değil mi? yanlış söylemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamao Serizawa -- 1 Haziran 2015; 0:37:34 >
    These terms have always changed throughout the course of history...!!!
    Kids who have never seen peace and kids who have never seen war have different values!!!
    Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
    This very place is neutral ground!!!
    Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
    Whoever wins this war...becomes justice!
  • Turbo oylamaya bi çıksa 100 tl fatura ödeyip karşısında kim varsa ona oy vercem. Pasif herif

Orijinalden alıntı: Tamao Serizawa

quote:

quote:

tam bir sokak şeyi, ben böyle kötü bir insan görmedim dedi.

Hey Allahim kurban oldugum. Konseyde yuzune kotu bir insansin deyip tukurdugunu yalayan insanla,onyargiyla yaklasip sogukluk olustu yanlis dusundum insani bir tutuyorsunuz. Turabiden zerre kadar haz etmem,en pislik insan seklidir karakter olarak. Ve kotu bir insandir,Hakan elma diyor siz armut anliyorsunuz. Turabiye yaklastigi zaman elestirdigim mesajlar buradadir,bu adamin iyi niyetli oldugu adam olmadigini gostermez. Her konseyde "hepiniz basarili yarismacilarsiniz,hepinize saygim var" argumanini eksik etmeyen medeni insan Hakanla,"sen kotu bir insansin,hayatimda bu kadar kotu bir insan gormedim" deyip onla halay ceken insani bir tutmayin. Birisi gercekten iyi niyetli,digeri ise gercekten tukurdugunu yalayan birisi ve aci olan bunu kabul etmiyor aksine takimiz bahanesiyle bunu hasiralti ediyor olmasi.

Not : Hakan ve Hasan kanka olsun diye dualar etmis bi insan olarak,Hasan su son haftalarda benim icin bitmistir. Hakan ve Dogukandan baska adam yoktur sevsenizde sevmesenizde. Medeni,akilli,terbiyeli ve efendi adamlar.

• Hasan aday
    Hilmicem dokunulmaz

• Yahu arkadas oyunda karsilasiyorlar ben böyle kötü adam gormedim diyor daha 2. Bilemedin 3. Gun diyor. hasanla hergun ayni adada kalip demiyor siz isi carpitmaya bayiliyosunuz sanki dedigi zaman hergun ayni adadalardi senin hicmi hayatta bir konuya fikrin degismedi kardeşim gercekten hicmi degismedi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Bjk1903 -- 1 Haziran 2015; 0:42:21 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.