Şimdi Ara

Survivor All Star (4727. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47254726472747284729
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

nihat pascal kavgasi fragmanda verilmismiydi?

ahahahahhaha sence bunu hatırlayabilecek bi yiğit olma ihtimali gerçekten var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

quote:

Orijinalden alıntı: HakancıyızHakancı

45 yaşında eli kolu tutmayan bir şerefsiz ve burda onu savunan karaktersizler. Hakanın ailesi yokmu ulan bana bi söylesenize? aynı hareket size olsa sizin anneniz babanız ne düşünür anlatırmısınız bana. Bozok diskalifiye olmazsa burda en ağır en okkalı küfürlerimi atar çizdiririm dahada izlemem survivor falan

Ne 45i 41 yasında arada 3 sene var

4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barzoları topluca diskalifiye etsinler. Böyle televizyon programı mı olur?

- Turabi
    - Bozok
    - Hilmicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 23 Mayıs 2015; 23:07:44 >
  • Hakan'la dalga geçenler gerçekten acınacak durumdasınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Firenx

quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

EĞER KÖPEKBALIĞI HASAN GİBİ MASKELİLER YÜZÜNDEN SMSDE ELENİRSE OTURUR AĞLARIM AMA PATATESE KAFA ATTI DİYE ELENİRSE ZERRE KADAR ÜZÜLMEM. NET

Kardeş bilerek eksi almak için bozok ve turabi trollüğü yapıyorsun.Neden yapıyorsun bunu bu işten kazancın mı var?

Çocuk işte laftan anlamaz.

• Burdaki bazi yazıları gülerek okuyorum adam hakan mağduru oynar dedi ya la sakami yapiyorsunuz gerçekmi diyorsunuz anlamıyorum ordaki insanlarin annesi babasi var. Sana yapilsa senin ailen ortalığı yikacak belki karşı tarafın bu davranışı yuzunden sen burda gelmis bozok u savunuyosun saka gibi ya

• Tamam bu kesin diskalifiye beyler 2. De çaktım. Hakan yes be diye Doğu'ya koşarken, Bozok sinirlenip kafa gömüyo göre göre. Ceza falan değil bu olay kesin diskalifiye. Kimsenin bunu yapmaya Hakkı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Issho

quote:

Orijinalden alıntı: HakancıyızHakancı

quote:

Orijinalden alıntı: Issho

BOZOK ne yapmış la hakana çakmış kafayı

Ulan bozok gözüme girdin yine

NASIL BİR KARAKTER YOKSUNUSUN LAN SEN.

hasan hariç kime yapsa gülerdim ben. yani hakanla alakalı birşey değil

hasana bağrırken burda çıldırıyodun? bu adama kafa atmış lan kafa ailesi yokmu ekran başında ne düşünüyodur karısı annesi babası bana bi anlatsana yorum atarken azcık düşünüp bizle paylaşın.

• Bozok ne koymuş kafayı kesin diskalifiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.R.A.C.L.E

Burada bozok un Çağ dışı davranışına helal olsun diyenler savunanlar, akşam haberlerinde arkadan selektör yaptı yol istedi diye Öğretmeni bir tekme ile öldüren insanlardan hiç bir farkı yok. Ya da hakikaten yaşları küçük 14 17 arasında doğru yanlış nedir idrak edemiyorlar. Lakin ağaç yaşken eğilir Ailede alınır eğitim ama nasıl bir aile ortamı var nasıl bir arkadaş çevreleri var tartışılır.

aynen...

aile terbiyesi almamış çok çocuk var burda.....
    çoğu da sosyal fobik toplumdan uzak tipler.
  • Acun çok açık ve net diskalifiye etmezsen adam değilsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: O.R.A.C.L.E

Burada bozok un Çağ dışı davranışına helal olsun diyenler savunanlar, akşam haberlerinde arkadan selektör yaptı yol istedi diye Öğretmeni bir tekme ile öldüren insanlardan hiç bir farkı yok. Ya da hakikaten yaşları küçük 14 17 arasında doğru yanlış nedir idrak edemiyorlar. Lakin ağaç yaşken eğilir Ailede alınır eğitim ama nasıl bir aile ortamı var nasıl bir arkadaş çevreleri var tartışılır.

Survivor All Star

aynen öyle hocam.

çevremdeki liselilerin hepsi turabi,bozok hayranı.

• acun nun klasik lafi olur boyle seyler herkes ac biraz daha sakin olmaya calisin diycek yarin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asosyal Anarsist

Sanada biri kafa atsında görelim bakalım annen baban o adama gözüme girdin diyecek mi gerizekalı bu arada hakan ayıp ayıp deyip süt ayaklarına yatma artık vur şu adama ya olursanda şerefli şekilde diskalifiye ol

Bu arada olayın hakancılığı bilmem neyi kalmadı beyler trollüğü felan bir kenara bırakında kendinize gelin de bir akl-ı selim düşünün sizce bozoğun hareketi normal mi

@Issho

Hoop gerizekalı falan ? Fanatizm çok kötü birşey
  • Bozok bu hareketiyle diskalifiye edilmezse yazıklar olsun. Kafa attı adam daha ne yapacak.

Acun da sakin sakin diyor. Umarım geçiştirmez.
  • Hakan senide bi şey yapmadıkları kaldı abicim hala ayıptan başka bir şey çıkmadı ağızından. tekme yiyorsun ayıp hakaret yiyorsun ayıp en son kafa yedin hala ayıp diyorsun. Sen benim favorimsin ama biraz cesur ol be abi.

Böyle şeref haysiyet yoksunu insanlar ayıptan edepten ne anlarlar. Doğru olanı değil gerekeni yap artık HAKAN REİS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi İnsan -- 23 Mayıs 2015; 23:10:58 >
  • Şu kafa mevzusunda bile hala Hakan'a laf atabilen varsa adamligini sorgulasin nokta.

• Dikkat ederseniz Bozok Doğukan'la oynuyor. Hakan geliyor kafaya doğru! Tahrik tahrik nereye kadar tahrik. Bozok haklı bu olayda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hilmcem'in yaptığı şeyi çok canım çekti varya. Şuan o sulara dalmak istiyorum aynı şekilde. Ahhh ulan ahh

• Bernaya olan oyun dısındaydı (noumanınki farkli)

Bozok boyle bir şey yapmaz bişey vardır

Bozokçular artıylaa destek verin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 47254726472747284729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.