Şimdi Ara

Survivor All Star (4725. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47234724472547264727
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acun'un Bozok'u eleyeceğini sanmıyorum.Adrenalin ile oyun sırasında olur böyle şeyler der ve konuyu her zaman ki gibi kapatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

BOZOK TAM BİR KOLPA ULAN ADAMA NE SALDIRIYON KAYPAK EVLİ BARKLI ADAMSIN ÇOÇLUĞUN ÇOÇUĞUN VAR OKİ YARIŞICAN ADAM OLUCAN ,O HAREKETİ YAPSA İDİN DIŞARDA EMANETİ YEDİĞİN GİBİ TAHTALI KÖYE ÇOKTAN GİTMİŞTİN DELİKANLISINYA GÜYA.. ADAM DEĞİLSİN LA SEN ,SEN VARYA KOLPASIN PARA İÇİN YALAKALIK YAPAN, ADAM DEĞİL MADAM BİRİSİN ..

Emaneti yemez. Birinin burnuna bir kafa at bakalım 5 dakika yerden kalkabiliyormu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozok ayısı diskalifiye olmazsa ratingler düşer.
    ne bu ya resmen ayı şiddeti.
  • Adresini ver ben omzuna tekme atayım, bak bakalım ne oluyor ?
  • bozok ile hakan kavgasi ne zaman neddn basladi?

• yarın bozok kesin diskalifiye
  • Oyun tansiyonuna gore olur boyle seyler opusup barisin bozok 1 hafta oynamiyorsun olay çözülmüştür
  • Artık buda diskalifiye olması lazım

Survivor All Star
  • Ayy ben şekersiz içmiyorum ama.

• BOZOK REIS ELENIRSE SURVIVORU IZLEMEYI BIRAKIRIM DIYEN +

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Bu sene acun kendi kanalında olduğu için herşeyden kısmış ve deli gibi de reyting uğruna her kuralsızlığa göz yumuyor. Acunun kuralları Türk polisinin radar kurması ama hız sınırı levhası ya da radar tabelası koymaması gibi. Nerde ne hareketin ofsayt olacağı belli değil. Adamına göre muamele var.

Yarın olacaklar,

Vouğahhhaaaaahhhh diye anıracak ve kafa atacak
    Hakan napıyorsun sen diyecek
    Herkes acun'a bakacak
    Bozok, abi ama bağırdı tahrik etti oyun stresiiii diye ağlayacak her zamanki gibi
    Acunda tamam bak bidaha olmasın böyle şeyleri istemiyoruz.

Geçen oyunda da ana bacı sövmüştü hasana. Bir plaket vermediği kaldı.

Kardeşim serbest bırakacaksın o zaman herkesi. Küfür de serbest, kavga dövüşte diyeceksin. Dövüş için hakem de koyacaksın kickbox izler gibi izleyeceğiz o zaman. Bu ne böyle adamına göre muamele mi olur .

aynen öyle.

kavga serbest olsa o zaman görün siz bozok'u.

değil hasana küfretmek yan gözle bakamazdı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Bozok elenirse haksızlık olur. Turabi de fiziksel şiddet uyguladı adada kaldı.

Bu arada darbe yiyen taraf nedense hep Hakan oluyor. Fiziksel tepkiye uğradığı üçüncü olay oldu bu.

Sana bi kafa atarım beyin kanaması geçirirsin adam akıllı konuş
  • Yar saçların Lüle Lüle BOZAK sana güle güle

• quote:

Orijinalden alıntı: Yardım_Edin_42

Ulan Hakan patatesi ne süt bi adam çıktın sen.Hic mı mahallede okulda kavga etmedin?Sen anca kızlarla dedikodu yapmışsındir Turabi ve Bozok mahallede kavga ederken.

Bozok ne anlar mahalle kavgasından.Arkadaşlarım sokakta oynarken ben at binmeye giderdim diyor adam.Belki turabi biraz anlar.Bozok en fazla spor olsun kondisyon olsun diye kickboks falan yapmıştır yaptıysa.Yoksa o tip mahalle kavgaları, tribün kavgalarıyla işi olmaz.

• Bozok 1 hafta oyunlardan diskalifiye olur en fazla... turabinin yaptiklarinin yaninda bozokun yaptigi findik fistik sayilir.
    ama yaptigi haraketi kiniyorum.

Hakanin numara yaptigini soyleyen arkadaslara sözum lutfen biraz gözünüzle izleyin şu televizyonu.

• EĞER KÖPEKBALIĞI HASAN GİBİ MASKELİLER YÜZÜNDEN SMSDE ELENİRSE OTURUR AĞLARIM AMA PATATESE KAFA ATTI DİYE ELENİRSE ZERRE KADAR ÜZÜLMEM. NET

• quote:

Orijinalden alıntı: HakancıyızHakancı

quote:

Orijinalden alıntı: Issho

BOZOK ne yapmış la hakana çakmış kafayı

Ulan bozok gözüme girdin yine

NASIL BİR KARAKTER YOKSUNUSUN LAN SEN.

hasan hariç kime yapsa gülerdim ben. yani hakanla alakalı birşey değil

• Yarının fragmanının erken verilmesinden anlamıştım bir olay olacağını.

Sanırım ünlüler alacaktı oyunu. Bozok giderken boş gitmiyim diyip Hakan' a dalmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RakNet

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

BOZOK TAM BİR KOLPA ULAN ADAMA NE SALDIRIYON KAYPAK EVLİ BARKLI ADAMSIN ÇOÇLUĞUN ÇOÇUĞUN VAR OKİ YARIŞICAN ADAM OLUCAN ,O HAREKETİ YAPSA İDİN DIŞARDA EMANETİ YEDİĞİN GİBİ TAHTALI KÖYE ÇOKTAN GİTMİŞTİN DELİKANLISINYA GÜYA.. ADAM DEĞİLSİN LA SEN ,SEN VARYA KOLPASIN PARA İÇİN YALAKALIK YAPAN, ADAM DEĞİL MADAM BİRİSİN ..

Emaneti yemez. Birinin burnuna bir kafa at bakalım 5 dakika yerden kalkabiliyormu.

sokakta bu kadar kolay değil kafa atmak. attırmazlar adama.
  • Arkadaşlar !!!!
    Aşağıdaki YouTube videosunda Pascal ile Nihat Doğan'ın kavgasının acunun Görüşleri ile birlikte 2 dakikalık anlatımı var. Acun ılıcaşıyı severim bn . Inşallah bu konuşmadaki sözlerinin burada da arkasında durur . Ve BOZOK mudur ne zıkkımdır Defolup gider adadan .

https://m.youtube.com/watch?v=74XHBU14RJc

• 
Sayfa: önceki 47234724472547264727
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.