Şimdi Ara

Survivor All Star (4729. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47274728472947304731
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kotuluge kotuluk her kisinin kâri kotuluge iyilik er kisinin kârı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

sakin kafayla fragmanı tekrar izledimde BOZOK doğukanla yapıyor maçı kafayı Hakana atıyor durup dururken yapmış olamaz heralde orda bişeyler olmuş kesin bide ondan sonra Acun Başkan sakin sakin derken aslında Hakan ı sakinleştirmeye çalışıyolar yani Bozok kafa atıyo gibi gösterilip Hakanda bi fiziksel müdahalede bulunmuş olabilir yarın bu görüntünün altından kim bilir neler çıkacak Neler olay sadece kafa atma değil kaldıki BOZOK durup dururken gidip Hakana kafa atçak bir adam değil

Yok kardeş, doğukan Kazandı tamam mı, o sevinçle Hakan yes be diyerek Doğukana gitti, bozok a bakmıyor bile. Bozok bildiğin iradesine yenik düştü o sinirle çaktı buna kafayı. Tahrik yok ortada, kendi iradesine sahip çıkması lazım, ayrıca tahrik sebebi diye bişey yok dedi Acun. Tahriğe gelmiceksiniz dedi. Berna sahra olayı da öyle, sahra tahrik etti, Berna vurdu koluna diskalifiye oldu. Bu onun 5 katı hatta. Bozok u bende severim ama bu sefer şansı oldugunu sanmıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Dikkat ederseniz Bozok Doğukan'la oynuyor. Hakan geliyor kafaya doğru! Tahrik tahrik nereye kadar tahrik. Bozok haklı bu olayda.

bundan bir önceki ödül oyununu gönüllüler kazandığında aynı şekilde bozok hakanın karşısına geçip biri arkasından dürtüyomuş gibi böğürdü.

o zaman tahrik yok muydu ?
  • Tam kafa atmadı galiba ittirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenx

quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

EĞER KÖPEKBALIĞI HASAN GİBİ MASKELİLER YÜZÜNDEN SMSDE ELENİRSE OTURUR AĞLARIM AMA PATATESE KAFA ATTI DİYE ELENİRSE ZERRE KADAR ÜZÜLMEM. NET

Kardeş bilerek eksi almak için bozok ve turabi trollüğü yapıyorsun.Neden yapıyorsun bunu bu işten kazancın mı var?

bilerekmi? Bozoku eski survivorundan beri severim sayarım Turabiyi de BOZOKLA yakın olduğu için destekliyorum banane üç kişi eksi atıyor diye ağlayıp maskeli tayfayı mı destekliyecem? Burda Hasancılar var diye davamızdan vazgeçmeyiz isteyen istediğini destekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Issho

quote:

Orijinalden alıntı: HakancıyızHakancı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HakancıyızHakancı

quote:

BOZOK ne yapmış la hakana çakmış kafayı

Ulan bozok gözüme girdin yine

NASIL BİR KARAKTER YOKSUNUSUN LAN SEN.

hasan hariç kime yapsa gülerdim ben. yani hakanla alakalı birşey değil

hasana bağrırken burda çıldırıyodun? bu adama kafa atmış lan kafa ailesi yokmu ekran başında ne düşünüyodur karısı annesi babası bana bi anlatsana yorum atarken azcık düşünüp bizle paylaşın.

Lan Turabi ailesinin izlediği yarışma başında insanlara it, y.vşak derken neredeydiniz de hakana olunca coştunuz ?

lan şakamısın sen kafa atıyor kafa sen atılan kafayı savunuyorsun cahil cahil.

• Berna Sahra olayi fragmanda gosterilmis miydi gecen sene ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Asosyal Anarsist

quote:

quote:

Sanada biri kafa atsında görelim bakalım annen baban o adama gözüme girdin diyecek mi gerizekalı bu arada hakan ayıp ayıp deyip süt ayaklarına yatma artık vur şu adama ya olursanda şerefli şekilde diskalifiye ol

Bu arada olayın hakancılığı bilmem neyi kalmadı beyler trollüğü felan bir kenara bırakında kendinize gelin de bir akl-ı selim düşünün sizce bozoğun hareketi normal mi

@Issho

Hoop gerizekalı falan ? Fanatizm çok kötü birşey

Kardeşim şaka mısın herif fanatizm diyor ya kafa atıyor lan kafa hakanın haklı olması için bıçaklamaları gerekiyo kaybolun troller ya yine ban yedireceksiniz bana

Zaten adminler tarafsızsa hakaretten ban verecektik

• Acun ve bozok temsili

• Hakan : laaannnn daş yokmu daşşş

• quote:

Orijinalden alıntı: engg

turabi back to the feature demek istedi aslında.

Future

• Beyler şu adamları ciddiye almayın basın blok u ciddiyim gündüz gelip trollüyorlar zaten bırakın takılsınlar

Fujishoro
    LorneMalvo
    XxX psycho mu ne öyle bir apaçi
    İssho
    berk doğan (şuan yok uyumuştur muhtemelen)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dalgic2005

Beyler dikkat ederseniz oyunu Doğukan Bozok'dan alıyor . Hakan bağırarak doğumun yanına gidiyır diye, Bozok kafayla giriyor .
    Yani burada kim olursa olsun hiç fark etmez ortada bir yanlış var .
    Acun yarışmacılara turabini Olayında söylemişti en ufak bir temas olmadı halinde diskalifiye okur diye . Inşallah sözünü tutar .
    Bozok 43 yaşımda olmasına rağmen sinirlerine hakim olamayan, seviyeyi korumayan aynı zamanda defalarca kendisinin de tescillediği karakter yoksunu biri.

41

• Tanıtım
    http://www.dailymotion.com/video/x2r7yxn

• quote:

Orijinalden alıntı: engg

turabi back to the feature demek istedi aslında.

back to future doğrusu herifi eleştircem diye bir de ingilizce yazmış sona da nokta koymuş onun dediği şey emin ol back to featuredan daha doğru

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fujishiro

quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Bozok elenirse haksızlık olur. Turabi de fiziksel şiddet uyguladı adada kaldı.

Bu arada darbe yiyen taraf nedense hep Hakan oluyor. Fiziksel tepkiye uğradığı üçüncü olay oldu bu.

aynen katiliyorum.

Hakan'in da bu baskta taktigi adam diskalifiye ettirme
    baslarda turabi uzerine cok oynadi diskalifiye ettirmek icin,

neyse Hakan burdan yurur Magduru oynar sms 1cisi olur.

Ulan gerizekalı neyin tahrik etmesi herif yarışdan çıkıyor ortada birşey yok gidip kafa atıyor bu kadar mı kör oldunuz lan illa hakanı gömücem diye saçmalamaya başladınız başlarda diyordum acaba bunlar hakana kızmakta haklımı ben mi objektif bakamıyorum diye ama bu saçma ve gerizekalı yorumlarınızdan sonra anladım ciddiye alınmayacak boş adamlar olduğunuzu

yazilarina dikkat et. bana hakaret etme hakkini nerden buluyorsun?
    bence hakan in tahrik edici davranislari sonucunda oldu bu.
    turabi ile bastan beri kackere diskalifiye ettirmeye calisti
    yok arkadan ayagima dokudu.

bu benim gorusum.
    hakan tahrik edici bir yarismaci ve kimse sevmiyor onu bi gun birinin kafa atgacagi belliydi
    Kafana Saglik BOZOK!

• Geçen bozok hakanın dibinde böğürürken Hakan efendice yerine gitti hiç duymamazlıktıktan geldi eğer tahrik vs girecekseniz bence hiç girmeyin BOZOK DİSKALİFİYE o kadar !
  • Acunun kuralları geçerli burada hocam. Bozok'un sonuncu iken birden 3.4. olduğu bir sms, aynı şekilde sahra da olmuştu. Hakanı tekmeledi diye bir daha yapma diye uyarılan bir turabi, doğukana top attığı halde üste çıkan ve yine yırtan bir turabi, ağzına geleni söyleyip söven bir kefal bozok, daha neler neler. Ne kadar pis ahlaksız davranış var bunlarda. Acunun kanatları altında hepsi
  • Merve bir sus, Allah aşkına sus.

• yav konuşmaya gerek yok tamamiyle diskalifiyelik bir hareket.. acun çok kez uyardı bundan sonraki ilk fiziksel müdahalede elenirsiniz diye.. bozokun adada kalması mümkün değil..
  • 
Sayfa: önceki 47274728472947304731
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.