Şimdi Ara

Survivor All Star (4726. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (5 Mobil) - 1 Masaüstü5 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47244725472647274728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HakancıyızHakancı

45 yaşında eli kolu tutmayan bir şerefsiz ve burda onu savunan karaktersizler. Hakanın ailesi yokmu ulan bana bi söylesenize? aynı hareket size olsa sizin anneniz babanız ne düşünür anlatırmısınız bana. Bozok diskalifiye olmazsa burda en ağır en okkalı küfürlerimi atar çizdiririm dahada izlemem survivor falan

Ne 45i 41 yasında arada 3 sene var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam akıllı konuşuyorum zaten. Bozok elenirse Acun adamına göre muamele yapıyor demektir, Turabi diskalifiye olmadıysa Bozok da olmayacak. Bu kadar basit.
    Sübyan gibi yazı yazma bir daha.
  • Kafa atmadı kafayla itti diyecekler :(

Survivor All Star
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Bozok elenirse haksızlık olur. Turabi de fiziksel şiddet uyguladı adada kaldı.

Bu arada darbe yiyen taraf nedense hep Hakan oluyor. Fiziksel tepkiye uğradığı üçüncü olay oldu bu.

aynen katiliyorum.

Hakan'in da bu baskta taktigi adam diskalifiye ettirme
    baslarda turabi uzerine cok oynadi diskalifiye ettirmek icin,

neyse Hakan burdan yurur Magduru oynar sms 1cisi olur.

• Hakan varsa olay budur

• Bence o fragman bizi böyle konuşturmak için var,

O fragmanın arkasında başka olay var bence, tahrik dahi olabilir. Daha önce 3-4 kez yaşadık bu durumu. Elenecek diye ümitlenmeyin bence. Yarın herşey ortaya cıkar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kesin bilgi

1-Turabi Hakan'ın yüzüne "tekme" attı.
    2- Bozok Hakan'a kafa atıyor..
    Diskalifiye için Hakan'ın ölmesi gerekiyor.

• quote:

Bozok elenirse haksızlık olur. Turabi de fiziksel şiddet uyguladı adada kaldı.

Bu arada darbe yiyen taraf nedense hep Hakan oluyor. Fiziksel tepkiye uğradığı üçüncü olay oldu bu.

Omzu ayakla ittirip bayragi almakla surata kafa atmayi ayni goruyor adam

Fragmani izlemedim de sen her fiziksel temasi ayni mi derecelendiriyorsun da elenirse haksizlik oluyormus?

• quote:

Adresini ver ben omzuna tekme atayım, bak bakalım ne oluyor ?

Ya kardeşim bir kaybol ya mal mal konuşuyorsunuz milyonlarca kişinin izlediği programda birine kafa atılmasını normalleştiriyorsanız beyinsizsinizdir net.
  • Hakan şimdi yerlere yatar beni dövdü diye

• Burada bozok un Çağ dışı davranışına helal olsun diyenler savunanlar, akşam haberlerinde arkadan selektör yaptı yol istedi diye Öğretmeni bir tekme ile öldüren insanlardan hiç bir farkı yok. Ya da hakikaten yaşları küçük 14 17 arasında doğru yanlış nedir idrak edemiyorlar. Lakin ağaç yaşken eğilir Ailede alınır eğitim ama nasıl bir aile ortamı var nasıl bir arkadaş çevreleri var tartışılır.

Survivor All Star
  • tanıtımı izlemek isteyenler için

http://www.dailymotion.com/video/x2r7yxn

• quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

quote:

Orijinalden alıntı: HakancıyızHakancı

45 yaşında eli kolu tutmayan bir şerefsiz ve burda onu savunan karaktersizler. Hakanın ailesi yokmu ulan bana bi söylesenize? aynı hareket size olsa sizin anneniz babanız ne düşünür anlatırmısınız bana. Bozok diskalifiye olmazsa burda en ağır en okkalı küfürlerimi atar çizdiririm dahada izlemem survivor falan

Ne 45i 41 yasında arada 3 sene var

matematik hesabı yapamıyor adam bir de survivorda artislik yapıyor karakter yoksunu adam

• quote:

Adresini ver ben omzuna tekme atayım, bak bakalım ne oluyor ?

Birakin bu isleri bozok ile turabi kameraya oynuyolar. Istanbulda hakandan ozur dilerler. Bozok felan teke teke cikabilecek yuregi yok. Olsa orda o harekerti yapmaz zaten.

• şimdi bozoku diskalifiye etmezse. o zaman geçen sene bernayı neden diskalifiye ettim.

şimdi bozoku diskalifiye edersen o zaman neden turabiyi yariştan diskalifiye etmedin?

al sana problem. zayıf programcı ipleri oy için elinden kaçırırsa bu duruma düşer.
  • yeni nesil ergenler kendilerine bozok gibi,turabi gibi karakter yoksunu insanları rol model alıyorlar.

en çok da buna üzülüyorum.

bozok,turabi filan anca yarışmada hakana artislik yaparlar. acuna gelince abi abi diye yavşarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

EĞER KÖPEKBALIĞI HASAN GİBİ MASKELİLER YÜZÜNDEN SMSDE ELENİRSE OTURUR AĞLARIM AMA PATATESE KAFA ATTI DİYE ELENİRSE ZERRE KADAR ÜZÜLMEM. NET

Kardeş bilerek eksi almak için bozok ve turabi trollüğü yapıyorsun.Neden yapıyorsun bunu bu işten kazancın mı var?

• Bozok diskalifiye olmayacaksa geçen sene neden Berna oldu ? Kıza haksızlık değil mi?

• bozoğu savunan adam değildir. bu adam hasana da aynısını yaptı ama hasana yemedi şimdi hakana saldırıyor.. bu kadar hırslı olunurmu ayıp günah ya
  • 
Sayfa: önceki 47244725472647274728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.