Şimdi Ara

Survivor All Star (4202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42004201420242034204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nadya gitmesini isterdim ama Begüm yılanı gitsin bence bir orda bir burda olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Orijinalden alıntı: timsah90

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Orijinalden alıntı: 12maymun

Turabi böyle konuştukca, hasana daha fazla sms atıcaz.

Bu arada, begum elenmezde kalırsa, artık turabılerle takılıp onların soyledıgı ısımlerı yazacak. Turabının iğrenç sözlerini tebrik eden birindende bu beklenır bence.

Begüm'ü Turabi'nin grubuna çeken kişi Nadya. Eğer Nadya giderse Begüm, Hasan ve Sahra ile kalır.

Gelmesin o hain, güce tapan varlık.

Turabi'ye ağzına sağlık demiş galiba şimdi okudum. Dönek çıktı kız ya.

Begüm karaktersiz biri ve bu saatten sonra kendi ipini çekti. Sahra yı da sevmem ama Sahra çizgisini geçen seneden beri koruyor.

• Gökhan keser reyiz olaydı Hasan adada itin köpeğin gevezeliğini çekmezdi ikisi finale kadar giderdi zaten arkadaşlar gerçek hayatta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anche kullanıcısına yanıt
    Bir an önce anketin açılmasının bi mantığı yok, bana kalırsa hiç açılmasın. Gereksiz işsizler açtıkları 100 fake hesapla oy kullanacak sürekli bakmışın Turabi 1.ankette

O yüzden gerek dahi yok ankete. Cok fake hesap var ortada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bego gider
  • ''Acun smslerle oynuyor Turabi kendi halinde takilmaya basladi onu birinci yapmak icin Hasan'i dedikoducu gibi gostermeye calisiyor denge kurulsun diye Turabi veya Hilmi'yi birinci yapacak'' diyenler buralarda mi

• Herkes bir şeyler ezberleyebilir, ama herkes kendi yorumunu katarak bir sanat icra edemez.

Turabi mırtı yiyorsa kitap yazsın. Hasanın kitabını okusun da feyz alsın . İlkokul çocuklarına yüzlerce şiir ezberletiyorlar, marifet mi ezber yapmak?
  • TURBO TURABI yav her oyunda kural hatası yapan 20 de bir acamayan adama kim oy veriyor yuh artık ya hilmicem yüzde 80 performansı var arkadaş iyi de adam bari ona verin :(

• Hasani zaten tebrik etmek lazim. Bi insan bukadar kiskirtmaya ragmen hakarete ragmen hala seviyeyi bozmadan cevap vermeside buyuk bisey. Baska biri olsaydi hasanin yerine turabi suanda dominik merkez hastanesinin yogun bakiminda olurdu

• Kimse kusura bakmasin,hasan durup durururken kimseye tavir almadi hilmicem nadya ortada bir sey yokken hasana karşı cephe aldılar hasani hakli görüyorum ayrıca turabi hasanin zekasıyla sürekli dalga geçmeye devam etti olan olayi orada birakmadi konseye taşıdı halada devam ettiriyor devam ettirdiği icinde her seferinde aciz duruma düşürüyor kendisini geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

Hasanın beyni yetermi lan orada duraklamadan onları okumaya haa ? turabiye gerizekalı diyenler aşağılayanlar konuşsanıza şimdide adam makale okudu resmen ezbere ??????? FOREVER TURBO TURABİ <3 <3

Kardeşim size ne kadar ödüyorlar ?

Adamların ezberlemekle övündükleri şey KrAL TaYfA qLüBü paylaşımları

Enteresan bir milletiz. Her yerde de belli ediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Ya arkadaş demeyim demeyim diyorum ama bu turabiyi anası doğurmamış.... tek hücreli canlı. 2 gb beyni var hasana laf atıyor.

nasıl konuşuyorsun öyle.

üslup diye yırtınan adamı tutuyorsun. konuştuğun ağıza bak. nerde bozdurdun bu ağızı
  • Her hafta HAKANIN DESTEKÇİSİ DEĞİŞİYOR HAKAN I SEVENLER ++ YA BASSIN

• Sahra gitcek gibi geliyo bana nedense , Sahra giderse Hasan artık yanlız takılsın Begümlede bağı koparsın tammen , Begüm gitsin Turabinin şiirleribi dinlesin en sonda ismini yazarken bir şiir yazar Turabi ona gönderir
  • 20de bir olayı ne? Turabi ne demek istedi hasan abiye

• tahmini listem
    hasan
    hilmicem
    turabi
    begüm
    sahra
    nadya
    bozok
  • Hasan, turabi gibi boş ezber laflar bılmez ki. Hasana dışarıda böyle laf eden birine durup mani okumaz ki, ağzının payını verır. Turabı anca boş maniler okur, bu sözleri dışarıda hasana soylesın bak o ağız ne oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: search in vain

Hasanı destekliyodum ama son iki haftadır bıraktım forum sayesinde birinci oldu sadece çok sinsi kesinlikle..

Kardeş anlamıyorum şu forum sayesinde 1. oldu hasan diyenleri. Yok öyle şey. Dhden toplasan 40-50 gelmiştir. Hasana gelen toplam sms 70-80bin civarında deniliyor
  • Begumün gitmesi lazım ama nadya gidecek

• Ağaçtan masa aptalca paşa olmaz demek istedi canim
  • 
Sayfa: önceki 42004201420242034204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.