Şimdi Ara

Survivor All Star (4201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41994200420142024203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soytarı turabi ada konseyine gitmeden ezberlemiş manilerini orda ötüyor bide hasana diyor ezbere konuşuyorsun diye.

Boşuna ötmeyin turabi ve yalakaları kim ne derse desin hasan 1. susacaksınız oturacaksınız.

Hasan turabiye karşılık verince turabinin sesi titremeye başlıyor korkak herif. Hasan az yüklense turabiye ağlayacak yine konseyi terkedecek

Hasan da ne sabır varmış valla hayret yani dayanılacak gibi değil. ALLAH daha da çok sabır versin inşallah all star ı kazanır da sabrettiğine değer.

Nadya'da birşeyler zırvalıyor bozok turabi hilmicemin ağzıyla konusuyor orda neyseki gidecek birazdan yürü git ülkene ya.

Begüme diyecek laf yok zaten gidersede üzülmem açıkcası.

Hasanın yerinde olsam istabula döndüğünde hepsini döverdim.
  • Turabi de gram akıl olsaydı ben hasan a saldırmaya başladığımdan beri adam her konseyde birinci oluyor arayı düzelteyim en azından laf filan atmayım artık derdi sırf bugünkü saçmalamasından dolayı ilk konseyde hasan a oy atacağım salyalarını akıtsın yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yarışmayı bu saatten sonra Hasandan baska biri kazanamaz. bu hafta hasan 1.ci olamayabilir diyorduk yine 1.ci oldu

helal olsun vallaha hasana

• Turabinin kafası bassa kendine şampiyonum demez, neyimin şampiyonuysa artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: timsah90

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Orijinalden alıntı: 12maymun

Turabi böyle konuştukca, hasana daha fazla sms atıcaz.

Bu arada, begum elenmezde kalırsa, artık turabılerle takılıp onların soyledıgı ısımlerı yazacak. Turabının iğrenç sözlerini tebrik eden birindende bu beklenır bence.

Begüm'ü Turabi'nin grubuna çeken kişi Nadya. Eğer Nadya giderse Begüm, Hasan ve Sahra ile kalır.

Gelmesin o hain, güce tapan varlık.

Turabi'ye ağzına sağlık demiş galiba şimdi okudum. Dönek çıktı kız ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: anilzxc

2-3 gündür Hilmi turabi grubunun begume sempatisi gosterilerek begumun sms i kasiliyor,turabiye de oylarin gitmicegini dusunursek acun oylari begume yonlendirip adada kalmasini saglayacak.Hasan 1.olacak karsisina nadyayi koyacak,turabi bozoku koyacak, nadya elenecek. Konseyden sonra burdayim

• quote:

Orijinalden alıntı: zokoloko

Hasan turabinin binde biri bile olamaz tam bir sinsi sinsilik kanina işlemiş bu hasanin ayıptır yav insaf turabi dururken su hasana destek verenlere acıyorum

• Hasanın beyni yetermi lan orada duraklamadan onları okumaya haa ? turabiye gerizekalı diyenler aşağılayanlar konuşsanıza şimdide adam makale okudu resmen ezbere ??????? FOREVER TURBO TURABİ <3 <3
  • Ben hayatımda turabi kadar boş konuşan adam görmedim. Yarışma, yaptıkları vb. bir tarafa adam cidden boş teneke
  • Begüm nasıl bir karaktersizsin sen
  • Begüm sırf çoğunluk yüzünden kaydı onlara. O gruptan bi Nadya var giderse Begüm hemen Hasan'a doğru yanaşacaktır belli. Sahra gitmez umarım takımın iyi bir performans sergileyene ihtiyaç var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SURVIVOR 2015 ALL STAR ŞAMPİYONU HASAN REİS DİYENLER BEĞENSİN BAKALIM
  • Eğer nadya giderse ve gönüllüler dokunmazlık oyunu kaybederse bakalım begum hanım nasıl bir palavra bulup turabilere yanaşacak. Nadya gitsin çok istiyorum fakat içimden bir ses şu begüm gitse de kurtulsak diyor.

• http://www.acunn.com/survivor/sms-siralamasi

• quote:

Orijinalden alıntı: IntoTheStorm

Turabla böyle yaparak sadece Hasan'ın oylarını arttırıyor. O kadar kafası basmıyor ki hala anlamadı.

Gecen hafta efendi takıldı birinci olmak için kolpadan. Baktı avucunu yaladi tekrardan eski turabiye döndü

• tahmini sıralamam güven 10/8
    1:hasan
    2:hilmicem
    3:turabi
    4:begüm
    5:sahra
    6:bozok
    7:nadya

• quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

Hasanın beyni yetermi lan orada duraklamadan onları okumaya haa ? turabiye gerizekalı diyenler aşağılayanlar konuşsanıza şimdide adam makale okudu resmen ezbere ??????? FOREVER TURBO TURABİ <3 <3

Kardeşim size ne kadar ödüyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Demiştim Turabi birdaha 1. olmayı unutsun

2 hafta sonra anket ekliyorum konuya.

Hocam ekle simdi ya bozok ve Begüm'u eklemezsin onlara burdan 1 oy bile cikmaz zaten

• Hasan, turablaya yeter çok konuştun adada bi direk yapsam sana susar mısın dese sms tarihinde eşi benzeri görülmemiş bi rekor olur haftaya

• Hasan acaba begüme birşey söyler mi? Turabının lafına ağzına sağlık dedı begum. Sahra, begumun o lafını yüzüne vurur. Sahranın açık sözlülüğünü sevıyorum. Laf cambazlıgı yapmıyor , neyse onu dırek yüzüne vuruyor. Umarım hasan begume mesafe koyar.

• 
Sayfa: önceki 41994200420142024203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.