Şimdi Ara

Survivor All Star (4200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41984199420042014202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hani böyle gençlik filmlerinde okulun yada mahallenin popüler çocuğu vardır düzgün , temiz , esas oğlan ... bide devamlı onu aşağı çekmeye çalışan pislik , kıskanç tipler olur , işte o tip TURABİ :)
  • Hasan 1. Oldugu surece turabi mani kitabi serisi yazar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan diyecekti şuna senden direk dansı bekliyom debe hasan 40 tane SMS atmasam şerefsizim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tataraşanu

quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Ya arkadaş demeyim demeyim diyorum ama bu turabiyi anası doğurmamış.... tek hücreli canlı. 2 gb beyni var hasana laf atıyor.

2 gb fazla ona 512 mb en fazla

Hocam ekran kartı olsa 32 bit Intel HD Graphics olur

• Turabi 1. olamayınca kuduruyor resmen.
  • Bu Turabi harbi fail lan
    Ezber yapıp konseye gelmiş, söz aldığı ilk andan itibaren adada ezberlediği lafları söylemiş ama kalkıp Hasan'a ezbere konuşuyor diyor. Ulan adam sana art arda sıralarken söyleyecek şey bulamayıp, 5 dakika ezber molası aldın striptizci herif.

• Hasan'in oylari artiyo iste direkci yuzunden cok guzel is valla. Ama begumun o siirimsi sacmaliktan sonra direkiye agzina saglik demesi begum ne mal oldugunu gosterir. Zaten bozogu yazmasindan belliydi turabi ve grubuna yalakalik yapmaktan baska bir sey yapmiyor son zamanlarda. Gitme ihtimali dusuk ama umarim gider

• Ben hayatımda kendiyle bu kadar çelişen bir yaratık tanımadım. Evet turabiden bahsediyorum
  • Turabi Hasan'a onca laf ediyor 20 -1 açtı o bu,makara yapıyor,Begüm'ü söylüyor!
    Turabi: Sevdin mi kız?
    Begüm: Ağzına sağlık yuh beeee yuhhhh!

Demiş Duygu Çetinkaya
  • CATBALCA kullanıcısına yanıt
    Onu Bunu destekleyene laf söyleme saygıdan sevgiden bahsediyon tanımadıgın etmedıgin biri icin milletin terbiyesine saygısına adamlıgına laf edemezsin desteklersen at oyunu sus Kamile !!! herkes birini destekler aile yi katma... Yoksaa
  • Turabi kör cahilin teki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 13 Mayıs 2015; 23:58:00 >
  • Hasan turabinin binde biri bile olamaz tam bir sinsi sinsilik kanina işlemiş bu hasanin ayıptır yav insaf turabi dururken su hasana destek verenlere acıyorum

• Umarım yarışma bittikten sonra, hasan fanları, turabıyı sokakta linç ederler.
    Vücuduna camoka hasan dövmesi yaparlar inş.

• Önce Nadia gitsin, güçleri bi düşsün Turabi tayfasının, bi endişeye kapılsınlar, lan adam tek tek gönderiyo bizi diye. Sonra Begüm gidebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NateRuess

haha acun medyanın yaptığı hataya bak dün 52. bölüm fragmanını koyacaklarına konsey sonrasını yüklediler 2 dakika sonra sildiler. keşke kaydetseydim spoiler isteyen alta baksın

SPOİLER SPOİLER SPOİLER SPOİLER SPOİLER SPOİLER

hilmi 1. oluyor sahra gidiyor

SPOİLER SPOİLER SPOİLER SPOİLER SPOİLER SPOİLER

feyksin.

• Hasan ın Sahrayı kollaması gayet doğal adada başından beri herkes Hasan a çephe almışken onun yanında duran isim Sahra oldu ,karekteri ne kadar oturmamış bir kız olsada Hasan a da Sahrayı kollamak yakışır , yoksa diğer yanar dönerlerden farkı mı kalcak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Orijinalden alıntı: 12maymun

Turabi böyle konuştukca, hasana daha fazla sms atıcaz.

Bu arada, begum elenmezde kalırsa, artık turabılerle takılıp onların soyledıgı ısımlerı yazacak. Turabının iğrenç sözlerini tebrik eden birindende bu beklenır bence.

Begüm'ü Turabi'nin grubuna çeken kişi Nadya. Eğer Nadya giderse Begüm, Hasan ve Sahra ile kalır.

Gelmesin o hain, güce tapan varlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

tv8 baktığımda turabi ağlıyor hasan basgan sözleri yaslıyordu

Bugun noldu zorradam hasan ne dedi turabi ne dedi

3-a sınıfından turabi şiir ezberlemiş onu okudu sonra hasan lafı oturttu turabide çakma humunust ezberden konuşursun anca dedi hasanda demin 1 saat şiiri ezberleyen kimdi dedi turabi şok turabi iptal

Haha o kısmı izlemem lazım

Hasan baba finalde de birinci olacak zaten ben @berk dogan

• 1.hakan
    2.hasan benim gözümde bu sıra değişmez abi
  • Begüm o laflar için ağzına sağlık dedi. Adada bile bir daha yüzüne bakmaması lazım Hasan'ın bu karaktersizin. Haftaya da Begüm desin direk.

• 
Sayfa: önceki 41984199420042014202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.