Bildirim
Survivor All Star (4203. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Issho
quote:
Orijinalden alıntı: search in vain
Hasanı destekliyodum ama son iki haftadır bıraktım forum sayesinde birinci oldu sadece çok sinsi kesinlikle..
Kardeş anlamıyorum şu forum sayesinde 1. oldu hasan diyenleri. Yok öyle şey. Dhden toplasan 40-50 gelmiştir. Hasana gelen toplam sms 70-80bin civarında deniliyor
Hasan abiyi bundan sonra sms de falan tutamazlar net adam ambargo koydu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Nadya kesin elenmez. Begüm%60 Sahra %40 elenir -
Acun turabiyi alarak yarışmaya bize güzellik yapmış, yoksa kiminle böyle dalga geçecektik
Böyle boş laflarla bir halt olunamayacağını öğrenememiş halen tek hücreli canlı. Caminin umumi tuvaletine girdiğinizde duyduğunuz yurttan sesler korosu bu kıronun söylediği laflardan çok daha anlamlı yemin ediyorum.
4 satır laf ezberlemiş hasana cevap veremedi beyni error verdi. Ya arkadaş özürlü müsün sen. Nasıl bir insansın ya.
Begume derhal mide ameliyati yapsinlar. Zaten ne oldugu belliydi de Hasan bu saatten sonra gereksiz ve biktirici bir babacanlik gostermeye kalkip "hatasini anlayacagini dusunuyorum" diye orta yollu konusursa ona da yuh olsun.
Nadya elendi -
Ağaçtan maşa aptaldan paşa olmaz demek istedi canim hasan 20 de 0 yaptı be ve 1. :( turbo 20 de 20 yapti
-
Hilmi ile Turabi'nin ilk Begüm'ü aramıza çekelim, kızı yanlış tanımışız laflarından sonra anladım dokunulmazlığın kaybedileceğini.
Aynı olay Birkaç gündür Berna için dönüyor, bir oy bir oydur muhabbetleri dolanıyor. Önümüzdeki hafta da muhtemelen ünlüler kaybedecek.
Nadya'nın veya Begüm'ün gitmesini istiyorum. Duygu Çetinkaya'nın özellikle Hasan'a oy göndermesi olayı çok etkileyecektir. Çünkü Duygu Çetinkaya
yakın dostluklarından dolayı her hafta Begüm'e destek olmaya çalışıyor elinden geldiğince. Bu hafta yapmış olduğundan dolayı desteğini çektiğinden bahsediliyor.
Oylarında ciddi bir düşüş olmuşsa Begüm bile gidebilir.
Duygu Çetinkaya'nın twitter hesabı ekli olanlar varsa ss paylaşabilirse seviniriz. -
Hasan artık tamamen Turabi düşmanlığı üzerinden yürüdüğü için hümanistliğini canı istediği için köşeye atabiliyor. Sahra gibi Turabi'den farkı olmayan birini ne diye savunuyor acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turabi gerçekten yaptığının ne kadar yanlış olduğunu farkedemeyecek kadar körleşmiş. -
Sıralamaya bakın lağn
Başarırsanız yazın buraya da
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Terbiyeli, saygılı ve medeni bir insanın HAsan ı desteklemesi adamlıgına aile terbiyesıne bana göre yakısmaz Sende Busun O zaman benim icin... Ekranda ki tanımadıgınız kisiler icin hakeret etme at oyunu sus turabıye giydir destekler desteklemez ınsanlar terbiyesı saygısı ailesine dil uzatamazsınız.. Madam Olmayın adam oLun ... -
Nadya gider
Nadya elendi.
Nadya
Bozok
Sahra
Begüm
Turabi
Hilmicem
Hasan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 14 Mayıs 2015; 0:13:04 >
yarım saat reklammı olur el insaf -
Begüm'ün tavırlarıyla ortaya koyduğu b.ka son hamlesiyle tüy kondurdu, artık dönüşte ülkeye survivor hatırası olarak götürür "bunu benim mirasım diye" sergiler. Seni koruyan kollayan kişiye edilen hakaretlere "ağzına sağlık" dedi, senle ilgili adından başka bir şey yok. Sadece t...'nin kuyruk acısı inlemelerinden bir tekerleme.
Sahra bile bunun yanında çok daha sempatik sevimli.. -
Nadya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X