Şimdi Ara

Survivor All Star (4199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41974198419942004201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan'ın survivor birinciliği şu saaten sonra garanti gibi..

• Hasan'ın 1. Olması süper oldu. Begüm'ün Turabi'ye ağzına sağlık demesi iğrençti. inşallah Nadya gider ama Begüm de gitse çok üzülmem açıkçası. Sahra herene kadar itici olsada Begüm den daha delikanlı ve dik duran birisi. O yüzden önce Nadya ve Begüm elensin.

• Adamsın hasan reis kişiliğine konusmalarinla gönüllerde taht kurmussun zaten gerisi hikaye.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Ya arkadaş demeyim demeyim diyorum ama bu turabiyi anası doğurmamış.... tek hücreli canlı. 2 gb beyni var hasana laf atıyor.

2 gb fazla ona 512 mb en fazla
  • Beyler canlı yayında striptiz demek yasakmı acaba ben Hasan'ın yerinde olsam şimdiye çoktan deşmiştim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turabi ne sacmaladi yaa. off pooff. adama birde sana 2 ay versem ezberleyemezsin diyor, kendisi gitmeden ezberlemis atasozlerini kac ayda ezberlemis acaba. turabi elendigin gun extra mutlu olacagim sen ve maydin elensede kurtulsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12maymun

Turabi böyle konuştukca, hasana daha fazla sms atıcaz.

Bu arada, begum elenmezde kalırsa, artık turabılerle takılıp onların soyledıgı ısımlerı yazacak. Turabının iğrenç sözlerini tebrik eden birindende bu beklenır bence.

Begüm'ü Turabi'nin grubuna çeken kişi Nadya. Eğer Nadya giderse Begüm, Hasan ve Sahra ile kalır.

• Ya 1. olan saydırır ya da aday olan. Aday olmayan konuşamıyor bile Acun izin vermiyor. Hasan'a cesaretsiz diyorlar ama konseyi nereleriyle izliyorlar acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turabi tam bir pislik..Konseye gelmeden beyninde ne kadar kamyon arkası sözü varsa derleme yapıp gelmiş istediği olmadı Hasan birinci oldu ama ben Hasan olsam Bozok derdim. Hasan fesat biri olmadığından kafasında senaryo yazıp ona göre konuşabilen biri değil Turabinin tüm sözlerine kısaca '' Turabi seni burdan postaladığımda maniler yaka yaka gideceksin '' derdim Turabi atın arka kısmı durumuna düşerdi..

Begüm gider inşallah zaten o tarafa kaymıştı..Gitmeyi hak etmiyormuş :) ordaki en kötü bayan yarışmacı begüm.
  • turabinin o kadar pisliğinden sonra ağzına sağlık dedi begüm. Sırada elenecek isim bozoktan sonra kesinlikle begüm.
  • Ulan begüm sana yazıklar olsun zamanında seni koruyan insana etmedikleri hakaret kalmaz üstüne ağzına sağlık dersin.

sonra gider seni fırsat buldukça fırçalayan bozoğu savunursun.

Sen ne kadar zavallı bir insanmışsın BEGÜM!
  • DEFOL LAN BU ADADAN HASAM

PİS MASKE HAFTAYA SENİ YOLLUYOR TURBO REİS

• Reklam biterkene biri doğru sıralamayı yazsın beyler, ben acunn a girmeye çalışırken yoğunluktan internet 2 ay kendine gelemiyor anasını satıyım.

• Turabi okuyana kadar Hasan başını unuttu.

• Hasan reis adamı efendiliğiyle üzer. Bu ülkeye daha çok Hasan Yalnizoglu lazım ...

• Hasan reis, teker teker gönderıyor.

• Turabla böyle yaparak sadece Hasan'ın oylarını arttırıyor. O kadar kafası basmıyor ki hala anlamadı.

• Turabi hasana sövdü nerdeyse begüm ağzına sağlık diyo. Bi de sahra gitsin lütfen o bet bi sesi var bıktım

• ben ne yazmıştım sahranın aday çıktığı konseyde.

duygu cetinkaya twetten hasan abiye sms atmış resmini koymuş.

fanlarından sms atmalarını istemişti. yağmur gibi hasan abiye sms atıldı resimler peş peşe geldi

hasan abi kesin 1 ci olacak demiştim. bakın görün yine 1 ci hasan abi.

DEV YÜREKLİ GÜZEL ADAM YA HASAN ABİ.
  • 
Sayfa: önceki 41974198419942004201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.