Şimdi Ara

Survivor All Star (3665. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36633664366536663667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Orijinalden alıntı: Goodbye Agony

Dün ünlüler 10-6 yenildi ve 6 sayının 5ini kızlar aldı, Pascal Bozok kural hatası yapmasa alamayacaktı.

Merve Aydın dün 3/3 çekti, Berna atış olmasa 3/3 yapardı çünkü hep fark bindirerek geldi.

Her ne kadar hiç sevmesemde Serenay'da yapardı 3/3.

İş erkeklerde bitiyor.

Ünlülerin geri kalan herkesinin kazanma sayısını toplasanız kızların kazandığına yetişemiyor.

Ünlüler kızlar olmasa net bir hiç.

Acilen ünlü erkeklerinin adada atış çalışması lazım.

sizinkilere ek olarak şunu ekliyim.

parkur yarışlarında sonunda atış olmasa. 10 oyundan 8 ini ünlüler alırdı.

acurr bunu bildiğinden hep sonuna atış koyuyor .

atis olmasa heyecani kalmaz. zaten kimin onde bitirecegi belli oluyor ilk 20 metreden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ****11

Dikkat ederseniz belli 3-4 tane bölge var. Bu bölgelere öncesinde bir platform kurulmuş, oyundan oyuna bu platformlara ufak tefek eklemeler ve değişiklikler yapıyorlar.
    Aslında oyunların çoğu aynı temele sahip. Bu yüzden hepsi birbirine benziyor.

öyle zaten hazır parkurlar acuurrr kira ödüyor onlara.
  • Yarın bir sürpriz olmazsa Pascal elenecek ama Serenay 1. olupta aday olarak Berna'yı çıkartırsa Hakan elenecek. Kaynak sağlam, daha önce kim elendi, kim 1. oldu dediyse çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Orijinalden alıntı: Goodbye Agony

Dün ünlüler 10-6 yenildi ve 6 sayının 5ini kızlar aldı, Pascal Bozok kural hatası yapmasa alamayacaktı.

Merve Aydın dün 3/3 çekti, Berna atış olmasa 3/3 yapardı çünkü hep fark bindirerek geldi.

Her ne kadar hiç sevmesemde Serenay'da yapardı 3/3.

İş erkeklerde bitiyor.

Ünlülerin geri kalan herkesinin kazanma sayısını toplasanız kızların kazandığına yetişemiyor.

Ünlüler kızlar olmasa net bir hiç.

Acilen ünlü erkeklerinin adada atış çalışması lazım.

sizinkilere ek olarak şunu ekliyim.

parkur yarışlarında sonunda atış olmasa. 10 oyundan 8 ini ünlüler alırdı.

acurr bunu bildiğinden hep sonuna atış koyuyor .

atis olmasa heyecani kalmaz. zaten kimin onde bitirecegi belli oluyor ilk 20 metreden

parkuru uzun yaparsın daha kuvvetli daha güclü olan kazanır. atışı arada sırada kullan.

• cüssene kurban yanındayız reiss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quick Hitchhiker -- 5 Mayıs 2015; 18:26:04 >
  • Son haftalarda Hakan'dan başka konu yok sanki Survivor'da, Hakan olmasa diğerlerinin konuşacak konusu olmuyor. Anıl, Merve, Pascal, Berna'yı anladıkta Dönek Begüm'le Hasan, Sahra vs bile ona yükleniyor. adaları bile ayrıydı, nasıl bu kadar kesin konuşabiliyor hakkında çözemedim. MAydın'la Anıl zehirliyor gibi bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 5 Mayıs 2015; 18:27:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hakan denen adam ilk survivor'da da yalnız bırakıldı. Hasan'lar zaten Merve'lerle can ciğer kuzu sarması olmuş. E geldiğinden beri de bir vukuata karışmayan bir Turabi var adada. Bu adam ne yazık ki Turabi'lerle dost olacak. Benim Turabi hakkındaki fikrim hiçbir zaman değişmez ama Serenay sıkıntılı olduğunda yanında olan Turabi'ydi keşke Hasan olsaydı Begüm olsaydı. O yüzden Hakan tabii ki de daha yakın davranan adamla dost olacak.

Ha ben şunu da söyleyeyim elbette yarışmayı kazanmak için bir strateji çizmen gerek. Mesela ben Hilmi Cem'e, Turabi'yle arkadaş olduğu için kızmıyorum. Finale gitmek için elbette arkadaş olabilir. Meyvesini de alıyor, adada psikolojik durumu en normal olan adam Hilmi Cem. Benim kızdığım nokta strateji yaparken karakterinden vazgeçmesi. Hakan da strateji yapıyor, tabii ki yapacak. Yapmıyorum diyen varsa ya aptaldır, ya yalancı. Ama Hakan, Hilmi Cem'in aksine karakterinden vazgeçmiyor. İnşallah bugün Doğu veya Hakan'dan biri kazanır da Pascal'ı söyleyip yollarlar.

• @survivornotlari nin paylaştığı SURVIVOR PARKURU ÖNDE BITIRME ISTATISTIĞI:
    1-MERVE
    2-BERNA
    3-HAKAN
    4-HILMICEM
    5-SERENAY
    6-HASAN
    7-TURABI

• quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Pascal gidici diyenler +

Hakana attığı iftiralar o yüzden zaten.Abbas Yolcu

• Hakan giderse harbiden ünlüleri takip eden kalmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Bu hakan denen adam ilk survivor'da da yalnız bırakıldı. Hasan'lar zaten Merve'lerle can ciğer kuzu sarması olmuş. E geldiğinden beri de bir vukuata karışmayan bir Turabi var adada. Bu adam ne yazık ki Turabi'lerle dost olacak. Benim Turabi hakkındaki fikrim hiçbir zaman değişmez ama Serenay sıkıntılı olduğunda yanında olan Turabi'ydi keşke Hasan olsaydı Begüm olsaydı. O yüzden Hakan tabii ki de daha yakın davranan adamla dost olacak.

Ha ben şunu da söyleyeyim elbette yarışmayı kazanmak için bir strateji çizmen gerek. Mesela ben Hilmi Cem'e, Turabi'yle arkadaş olduğu için kızmıyorum. Finale gitmek için elbette arkadaş olabilir. Meyvesini de alıyor, adada psikolojik durumu en normal olan adam Hilmi Cem. Benim kızdığım nokta strateji yaparken karakterinden vazgeçmesi. Hakan da strateji yapıyor, tabii ki yapacak. Yapmıyorum diyen varsa ya aptaldır, ya yalancı. Ama Hakan, Hilmi Cem'in aksine karakterinden vazgeçmiyor. İnşallah bugün Doğu veya Hakan'dan biri kazanır da Pascal'ı söyleyip yollarlar.

Doğu bence birinci olursa Berna der.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

@survivornotlari nin paylaştığı SURVIVOR PARKURU ÖNDE BITIRME ISTATISTIĞI:
    1-MERVE
    2-BERNA
    3-HAKAN
    4-HILMICEM
    5-SERENAY
    6-HASAN
    7-TURABI

doğru olanda bu erkeklerde demekki hakan birinci sırada. o zaman tüperman hava atamaz
  • erdemke kullanıcısına yanıt
    Performansa göre söyler bence. Bu da açık bir şekilde Pascal demek oluyor.
  • BEYLER BEGUM TURABICI NEDEN Mİ HASAN TURABİYİ ELEŞTİRMESİN DİYE SÜREKLI HAKANA OYNUYORYANI TURABININ OYLARINI.YUKSELTMEYE.ÇALIŞIYOR

• Hasan'i desteklemiyorum artık. Anıl merve aydın pascalla bi grup kurdular. Hakan hakkinda dusunceleri iyice soğuttu kendisinden. Turabi-hilmi-hakan-serenay-bazok-nadyo ittifaki daha sevimli. Merve aydın ve anıl - pascal denilen beleşcilerin olduğu bir grup çok daha itici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pabliato -- 5 Mayıs 2015; 18:38:01 >
  • Bir arkadaşım elenen Seda'nın yakınları ile konuşmuş.

Survivor'da ekrana çıkmayan şeyleri söylemiş ;

- Her Yarıştan önce yarışmacılara kumanya veriyorlarmış, içinde enerji içeceği falanda varmış.

- Adada küfür çok fazlaymış, TV'de gösterimeyen bir sürü olay varmış.

- Acunun ekibindeki insanların yediklerinden,arta kalanları gece geç saatlerde yarışmacılar çalıp yiyorlarmış.

- Acun çoğu zaman oyunları üstüste oynatıyor ve montajını kafasına göre yapıyormuş 9-9'a gelen oyunların nedeni

buymuş.

- Seda'nın kaybolduğu bir sahne varmış,yapım ekibi kurgu yapmış ortada bir kaybolma falan yokmuş.

Herhangi bir diziden farkı yok survivor'un ,internetten vakit buldukça izliyorum ama bu kadarda olmaz.

Millet deli gibi de sms atıyor programa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asosyal Anarsist

O kadar şey arasında yine hakan göze batıyor ya ayar oluyorum. Tamam hakanın elbetteki yanlışları oldu zaten orda kimse düzgün kalamaz evet turabi politikası yanlış ancak hasanın ve doğunun dolduruşa getirdiliği ve nerdeyse 10 kişinin kendisine cephe aldığı bir ortamda bulunuyor 24 saat te serenayla nereye kadar yani bir nevi denize düşen yılana sarılır misali hakan o kadar kişi kendine cephe alınca ne yapacağını şaşırdı ve gözlemleyip adalar birleştiğinden beri sakin duran turabilerle takılıyor bu kadar basit niye hasanın mervelerle takıldığını sorgulamıyorsunuz da buna takılıyorsunuz anlamadım bu arada abuk subuk anlam çıkaranlar var şimdi burdan kendilerince turabiyi savunuyo felan derler onun için açıklama yapayım turabiden nefret ederim hala da değiştiğini düşünmüyorum sakin durması sadece 1. gelememesindendir

Sen değilmiydin Turabiye yanaşırsa desteklemem artık diyenBende inşallah demiştim.Görüyorumki bayağı benimsemişsin olayı.

Niye battığını 2 sn düşünseniz bulursunuz ama , görmezden geliyorsunuz işte.Fanlık böyle bir şey olsa gerek.Mervede gıcıktır , hele Anıl gıcık küp olabilir ama asla bir Turabi değillerdir.Ama asıl önemlisi Hasan'a bir yanlış veya terbiyesizlik yapmamışlardır bırak hakareti.Ayaklarıyla çiğnememiş, adamlığını sorgulamamışlardır.

Ha bunları yapan adamı bağrına basmak mide gerektirir bence.Sen buna strateji diyorsun .Amenna diyecek bir şey yok.Ama ikisini sakın aynı kefeye koyma.Saçmalamakta çığır atlamak olur çünkü.

Bir sonraki adımınızı da yazayım.Turabi adamdır.Olmaz deme, bak bütün dediklerim çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samson61 -- 5 Mayıs 2015; 18:52:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ****11

Dikkat ederseniz belli 3-4 tane bölge var. Bu bölgelere öncesinde bir platform kurulmuş, oyundan oyuna bu platformlara ufak tefek eklemeler ve değişiklikler yapıyorlar.
    Aslında oyunların çoğu aynı temele sahip. Bu yüzden hepsi birbirine benziyor.

CBS Survivor'larında ne parkurlar var. Gidip yarışası geliyor insanın
  • berk dogan kullanıcısına yanıt
    Block listemde olduğundan ne yazdığını göremiyorum ama fan boyluk yapmışsındır kesin
  • bcfc B kullanıcısına yanıt
    Off ne büyük tespit.

• 
Sayfa: önceki 36633664366536663667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.