Şimdi Ara

Survivor All Star (3666. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.090.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36643665366636673668
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Orijinalden alıntı: Anche

@survivornotlari nin paylaştığı SURVIVOR PARKURU ÖNDE BITIRME ISTATISTIĞI:
    1-MERVE
    2-BERNA
    3-HAKAN
    4-HILMICEM
    5-SERENAY
    6-HASAN
    7-TURABI

doğru olanda bu erkeklerde demekki hakan birinci sırada. o zaman tüperman hava atamaz

Gecen sene pek izlemedim bilmiyorum ama turabi bu sene sampiyon olacak kadar iyi değil. Atislari cok iyi oldugu icin kazanıyor yoksa hakan Doğu hilmi hasan hepsi turabiden hızlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pabliato P kullanıcısına yanıt
    Turabi başarmış galiba nasıl bir insan olduğunu herkese unutturmuş tebrikler...

• Facebook'ta gördüm

quote:

Herkes dedikodu yapıyor.. ama nedense en çok Hasan suçlanıyor.. Söylenebilecek başka bir şey bulunamadığından mı acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 5 Mayıs 2015; 18:47:51 >
  • serenay 1.olursa HAKAN kendisine güvendiği için belki anılı söyle demiştir karşılılklı çıkmak için
    zaten konseyde sürprizimiz var diyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

Bir arkadaşım elenen Seda'nın yakınları ile konuşmuş.

Survivor'da ekrana çıkmayan şeyleri söylemiş ;

- Her Yarıştan önce yarışmacılara kumanya veriyorlarmış, içinde enerji içeceği falanda varmış.

- Adada küfür çok fazlaymış, TV'de gösterimeyen bir sürü olay varmış.

- Acunun ekibindeki insanların yediklerinden,arta kalanları gece geç saatlerde yarışmacılar çalıp yiyorlarmış.

- Acun çoğu zaman oyunları üstüste oynatıyor ve montajını kafasına göre yapıyormuş 9-9'a gelen oyunların nedeni

buymuş.

- Seda'nın kaybolduğu bir sahne varmış,yapım ekibi kurgu yapmış ortada bir kaybolma falan yokmuş.

Herhangi bir diziden farkı yok survivor'un ,internetten vakit buldukça izliyorum ama bu kadarda olmaz.

Millet deli gibi de sms atıyor programa.

Adam hem kurgu yemek veriliyor falan diyor hem de - Acunun ekibindeki insanların yediklerinden,arta kalanları gece geç saatlerde yarışmacılar çalıp yiyorlarmış.

kurguysa niye çalıp yesinler auhauhauhuha

aynen kardeşim aynen kurgu :d

• Nerede bilecek peki hasan anılla maydįnın gerçek yüzünü hep kameralara konuşuyorlar

• Hasanın mum olması gerekiyor.Ayrıca yorumu bırak, kimseyle konuşmaması, hatta dinlememesi gerekiyor,hatta ve hatta ayrı adaya çıksa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samson61 -- 5 Mayıs 2015; 18:51:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tennantwho

Turabi başarmış galiba nasıl bir insan olduğunu herkese unutturmuş tebrikler...

Fake onlar fake...

onların hepsi Turabi barzosunu destekliyor.
  • Survivorcı S kullanıcısına yanıt
    Yok artık
  • Fadeout kullanıcısına yanıt
    Emin olmadan kanitin olmadan yaziyorsun da Acun medya ekibi bir sekilde bu yazdiklarini gorse kanitin ve dayaniginda yok avukat ordulariyla seni mahkemeye verse ne yapacaksin acaba ?

• Serenay birinci oldu Pascal gitti İnternet'e sızdı

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    ben seni incitecek veya üzecek kelime kullanmadımki. blok yapmana ne gerek varki. görmek istersen aç oku yazılarımı
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Emin misinn

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Biliyorum tabi ben sadece önceden turabiyi destekleyen mesajlarını mı gördüm diye sordum

• merve aydın ve anıl geberseniz üzülmem
  • https://twitter.com/Mer...atus/595607336628125696

bana troll diyen hep aynı şeyi yazıyorsun diyenler baksın. aynı anda benden başka bakan da varmış acunn.coma
  • NateRuess N kullanıcısına yanıt
    Kabahat seni ciddiye alanda

• quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

quote:

- Her Yarıştan önce yarışmacılara kumanya veriyorlarmış, içinde enerji içeceği falanda varmış.

- Acunun ekibindeki insanların yediklerinden,arta kalanları gece geç saatlerde yarışmacılar çalıp yiyorlarmış.

- Acun çoğu zaman oyunları üstüste oynatıyor ve montajını kafasına göre yapıyormuş 9-9'a gelen oyunların nedeni

buymuş.

- Seda'nın kaybolduğu bir sahne varmış,yapım ekibi kurgu yapmış ortada bir kaybolma falan yokmuş.

Herhangi bir diziden farkı yok survivor'un ,internetten vakit buldukça izliyorum ama bu kadarda olmaz.

Adam hem kurgu yemek veriliyor falan diyor hem de - Acunun ekibindeki insanların yediklerinden,arta kalanları gece geç saatlerde yarışmacılar çalıp yiyorlarmış.

kurguysa niye çalıp yesinler auhauhauhuha

aynen kardeşim aynen kurgu :d

Anlamada sıkıntın var herhalde ?

O yemekler kamera arkası ekibinin, yarışmacıların değil...Yarışmacılarda aç zaten, gayet

çalabilirler adanın arka tarafında 500-600 kişi çalışıyordur...Çok fazla yemek artması muhtemel.

Kurgu tarafı ise çoğunlukla oyunlar.

• quote:

buymuş.

Eğer öyleyse tek izlediğim programda gözümden düşer.

• Yanlis anladin ben adamin yazdigina gore konustum. Acun, Kenan Ercetingoz e anlatti bu programin ta 3-4 sene onceki maaliyeti 15 milyon tl tutuyor ben boyle bir organizasyon yaptiysam kkimseninde iftira atmasina izin vermem dedi ve Merve buyuksarac i senelerdir mahkeme kapilarinda bekletiyor kizin kariyeri bitti iftira arti diye. Bir ihtimal acun medya bu arkadasin yazdiklarini gorse ne yapar sence arakasin bi kaniti var mi ?

• 
Sayfa: önceki 36643665366636673668
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.