Şimdi Ara

Survivor All Star (3664. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36623663366436653666
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: azon-abros

Sizin o sinsi deyip geçtiğiniz Hakan Hatipoğlu ne ırkçı ne sinsi veya kulisçidir.

Duyarlıdır, senistersen diye bir web sitesi kurmuştur. Bu site engellilere özel bir sosyal ağdı.

Yardım severdir, UNICEF iyilik elçisi olmuş ve yurtdışında afrikada o Pascal denen herifin atalarına yardım etmiştir. Aç insanlara yardım ulaştırmıştır. Ve bunu hiç bir yerde dillendirmez

Sunucudur, TRT de Yaşam Aktif programını sunmuştur.

Oyuncudur, Behzat Ç. dizisinde ve filminde Komiser Selim rolünü oynamıştır.

A-Milli Su Topu takımında ülkemizi temsil etmiştir.Mersin Akdeniz oyunlarında da yarışmıştır.

"o Pascal denen herifin"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

#SurvivorFavorim.de merve aydın 1 ci sırada serenay 2 ci sırada sahra. 3 ci sırada. merve büyük fark atıyor.

erkekler çok düşük.

Merve fanlarını SMS lerde göremiyoruz Kim bu çirkefe SMS atar

mervenin smslere ihtiyacı yokki. kız zaten dokunulmzlıkları alıyor.

hee günü gelir sıkıntı yaşarsa merve aydın.

işte o gün sms yağmuru başlar merve aydına.

sen yorma o güzel kafanı kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NateRuess

oha acun medya ne yapıyorsun sen ?????????????? acunn.comda pascalın üstüne elendi yazısı geldi 2 dakika sonra sildiler başka gören oldu mu ? tüm heyecanı kaçtı. keşke kaydetseydim

silmişler mesajımı acun medya forumu takip ediyor büyük ihtimal. ne kadar sildirsenizde yazacağım gördüğümü !

Git başka yerde oyna liseli

• quote:

Orijinalden alıntı: azon-abros

Sizin o sinsi deyip geçtiğiniz Hakan Hatipoğlu ne ırkçı ne sinsi veya kulisçidir.

Duyarlıdır, senistersen diye bir web sitesi kurmuştur. Bu site engellilere özel bir sosyal ağdı.

Yardım severdir, UNICEF iyilik elçisi olmuş ve yurtdışında afrikada o Pascal denen herifin atalarına yardım etmiştir. Aç insanlara yardım ulaştırmıştır. Ve bunu hiç bir yerde dillendirmez

Sunucudur, TRT de Yaşam Aktif programını sunmuştur.

Oyuncudur, Behzat Ç. dizisinde ve filminde Komiser Selim rolünü oynamıştır.

A-Milli Su Topu takımında ülkemizi temsil etmiştir.Mersin Akdeniz oyunlarında da yarışmıştır.

Ayrıca Yeşilay dan da ödül almış adamdır hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinirli99

quote:

Orijinalden alıntı: NateRuess

oha acun medya ne yapıyorsun sen ?????????????? acunn.comda pascalın üstüne elendi yazısı geldi 2 dakika sonra sildiler başka gören oldu mu ? tüm heyecanı kaçtı. keşke kaydetseydim

silmişler mesajımı acun medya forumu takip ediyor büyük ihtimal. ne kadar sildirsenizde yazacağım gördüğümü !

Lan olum her gün gelip aynı şeyi söylemekten zevk mi aliyosun

ben blockladim bunu yazilarini gormuyorum. tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Issho

quote:

Orijinalden alıntı: Anche

quote:

#SurvivorFavorim.de merve aydın 1 ci sırada serenay 2 ci sırada sahra. 3 ci sırada. merve büyük fark atıyor.

erkekler çok düşük.

Aga turabi ve hasan bile sonlarda. Bunlar en fazla sms alan adamlar. Yani pek gecerli bir anket degil organizr olan fanlar atiyor oyu

Aynen hasan-hakan destekçileri ( yani aklıselim kesim ) hiç takmazken, merve aydın - serenay, sahra takipçileri 50-60ar kere tweetliyor. Oradan geliyor o fark

10 kereden fazla tweetliyemiyorsun.

• quote:

quote:

erkekler çok düşük.

Mervenin çok fazla fan kitlesi var. Tehlikede olduğu an ilk 2ye girer diye düşünüyorum. Her hafta dokunulaz olduğu için sms almıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Issho -- 5 Mayıs 2015; 17:57:40 >

• quote:

quote:

quote:

erkekler çok düşük.

mervenin smslere ihtiyacı yokki. kız zaten dokunulmzlıkları alıyor.

hee günü gelir sıkıntı yaşarsa merve aydın.

işte o gün sms yağmuru başlar merve aydına.

sen yorma o güzel kafanı kardeşim.

Merve Aydın kafamı yoracağım son insan merak etme

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anche

quote:

erkekler çok düşük.

Aga turabi ve hasan bile sonlarda. Bunlar en fazla sms alan adamlar. Yani pek gecerli bir anket degil organizr olan fanlar atiyor oyu

Aynen hasan-hakan destekçileri ( yani aklıselim kesim ) hiç takmazken, merve aydın - serenay, sahra takipçileri 50-60ar kere tweetliyor. Oradan geliyor o fark

10 kereden fazla tweetliyemiyorsun.

hmm bilmiyordum onu tweetlerken sonuna rakam yazıyorlar oradan 70e kadar çıkanı gördüm ama sayılmıyormuş demekki

• quote:

quote:

quote:

erkekler çok düşük.

Mervenin çok fazla fan kitlesi var. Tehlikede olduğu an ilk 2ye girer diye düşünüyorum. Her hafta dokunulaz olduğu için sms almıyor

Çok fazla fan kitlesi var dediğin Merve'nin dokunulmazlık almadığı haftalarda ki SMS sıralamasına baktın mı? Yada geçen sene ki sıralamalara bak istersen. Merve ancak ilk üçü zorlar

• quote:

quote:

quote:

erkekler çok düşük.

millet bilmiyor galiba. inanılmaz bir fan gurubu var merve aydının.

anılın 1 ci olmasında merve aydın hep dokunulmazdı.

tamam anılın fanları ergen kızlar ama anıla gelen smslerin en az yarısı merve aydın fanlarından geliyordu.

• Hasan'ı ilahlaştırmayın diyen insanlar Hakan atla dese atlayacak hale gelmiş.

Bu adamın hata yapacağına hiç mi inanmıyorsunuz cidden? Sırf Hakan'ın aleyhine diye performansla ilgili şeyler yazıyorum ölümüne - atıyorsunuz. Amacım kimseyi trollemek değil ya da troll olmak değil. İstatistik bunlar. Ne dersek diyelim Hakan son haftalarda başarılıydı ama hala %50'nin üstüne çıkabilmiş değil. Buda ne demektir? Hakan sayesinde oyun kazanılıyor demek yanlıştır. Doğu yada Pascal içinde geçerli.

Hakan'ın Maydın,Berna yorumları haksız.
    Hakan'ın Pascal, Anıl yorumları haklı.
    Hakan'ın Turabi politikası yanlış.
    Serenay bütün konularda haksız.
    Anıl bütün konularda haksız.
    Pascal Serenay konusunda haklı, diğer olayların tümünde haksız.
    Doğukan'ın politikasını tam olarak çözemedim henüz. Ama akıllıca birşeyler yapacağına eminim.

Lütfen objektif ve tarafsız bakın olaylara.

Maydın finali hakediyor bu kadar net. Ama bence final ;

Hasan - Hilmi - Turabi - Maydın ya da Serenay olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulshizza -- 5 Mayıs 2015; 18:08:11 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

erkekler çok düşük.

Çok fazla fan kitlesi var dediğin Merve'nin dokunulmazlık almadığı haftalarda ki SMS sıralamasına baktın mı? Yada geçen sene ki sıralamalara bak istersen. Merve ancak ilk üçü zorlar

evet bakalım gecen seneye. serenay 1 ci oluyordu

tolga karel 1 ci oluyordu.

tolga karel serenayı eledi.

merve aydın ise tolga kareli eledi.

2 tane 1 ciyi elemiş oldu merve aydın.

tüpermana ise elendi. tabi acuurr baştan beri tupermeni parlatıyordu.

son finalde acurrun dediği oldu tupeerman 1 ci oldu gökhanı eliyerek. sms de.

demem oki. gecen sene ile bu sene daha farklı. mervenin fanları daha çoğaldı.

• O kadar şey arasında yine hakan göze batıyor ya ayar oluyorum. Tamam hakanın elbetteki yanlışları oldu zaten orda kimse düzgün kalamaz evet turabi politikası yanlış ancak hasanın ve doğunun dolduruşa getirdiliği ve nerdeyse 10 kişinin kendisine cephe aldığı bir ortamda bulunuyor 24 saat te serenayla nereye kadar yani bir nevi denize düşen yılana sarılır misali hakan o kadar kişi kendine cephe alınca ne yapacağını şaşırdı ve gözlemleyip adalar birleştiğinden beri sakin duran turabilerle takılıyor bu kadar basit niye hasanın mervelerle takıldığını sorgulamıyorsunuz da buna takılıyorsunuz anlamadım bu arada abuk subuk anlam çıkaranlar var şimdi burdan kendilerince turabiyi savunuyo felan derler onun için açıklama yapayım turabiden nefret ederim hala da değiştiğini düşünmüyorum sakin durması sadece 1. gelememesindendir
  • Dün ünlüler 10-6 yenildi ve 6 sayının 5ini kızlar aldı, Pascal Bozok kural hatası yapmasa alamayacaktı.

Merve Aydın dün 3/3 çekti, Berna atış olmasa 3/3 yapardı çünkü hep fark bindirerek geldi.

Her ne kadar hiç sevmesemde Serenay'da yapardı 3/3.

İş erkeklerde bitiyor.

Ünlülerin geri kalan herkesinin kazanma sayısını toplasanız kızların kazandığına yetişemiyor.

Ünlüler kızlar olmasa net bir hiç.

Acilen ünlü erkeklerinin adada atış çalışması lazım.
  • Pascal gidici diyenler +
  • şaka maka bir yana. heyecan yaşıyoruz ama değilmi yarışlarda.

tutmuş olduğumuz yarışmacıların kazanmasını çok istiyoruz.

onlar koşarken bizler burdan hadi be hadi be diyoruz.

tıpkı derbi maçı izler gibi. ben şahsen öyleyim. mutlaka sizdede vardır o heyecan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goodbye Agony

Dün ünlüler 10-6 yenildi ve 6 sayının 5ini kızlar aldı, Pascal Bozok kural hatası yapmasa alamayacaktı.

Merve Aydın dün 3/3 çekti, Berna atış olmasa 3/3 yapardı çünkü hep fark bindirerek geldi.

Her ne kadar hiç sevmesemde Serenay'da yapardı 3/3.

İş erkeklerde bitiyor.

Ünlülerin geri kalan herkesinin kazanma sayısını toplasanız kızların kazandığına yetişemiyor.

Ünlüler kızlar olmasa net bir hiç.

Acilen ünlü erkeklerinin adada atış çalışması lazım.

sizinkilere ek olarak şunu ekliyim.

parkur yarışlarında sonunda atış olmasa. 10 oyundan 8 ini ünlüler alırdı.

acurr bunu bildiğinden hep sonuna atış koyuyor .

• Dikkat ederseniz belli 3-4 tane bölge var. Bu bölgelere öncesinde bir platform kurulmuş, oyundan oyuna bu platformlara ufak tefek eklemeler ve değişiklikler yapıyorlar.
    Aslında oyunların çoğu aynı temele sahip. Bu yüzden hepsi birbirine benziyor.
  • https://twitter.com/MerveAydinFClp/status/595607336628125696

bana troll diyen hep aynı şeyi yazıyorsun diyenler baksın. aynı anda benden başka bakan da varmış acunn.coma
  • 
Sayfa: önceki 36623663366436653666
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.