Şimdi Ara

Survivor All Star (3667. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.090.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36653666366736683669
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tennantwho

Biliyorum tabi ben sadece önceden turabiyi destekleyen mesajlarını mı gördüm diye sordum

üstte yazmış bak.

"Turabi-hilmi-hakan-serenay-bazok-nadyo ittifaki daha sevimli."

Turabi ve kölelerini destekliyor.
  • Hakan'a hiç yakışmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 5 Mayıs 2015; 19:03:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

Bir arkadaşım elenen Seda'nın yakınları ile konuşmuş.

Survivor'da ekrana çıkmayan şeyleri söylemiş ;

- Her Yarıştan önce yarışmacılara kumanya veriyorlarmış, içinde enerji içeceği falanda varmış.

- Adada küfür çok fazlaymış, TV'de gösterimeyen bir sürü olay varmış.

- Acunun ekibindeki insanların yediklerinden,arta kalanları gece geç saatlerde yarışmacılar çalıp yiyorlarmış.

- Acun çoğu zaman oyunları üstüste oynatıyor ve montajını kafasına göre yapıyormuş 9-9'a gelen oyunların nedeni

buymuş.

- Seda'nın kaybolduğu bir sahne varmış,yapım ekibi kurgu yapmış ortada bir kaybolma falan yokmuş.

Herhangi bir diziden farkı yok survivor'un ,internetten vakit buldukça izliyorum ama bu kadarda olmaz.

Millet deli gibi de sms atıyor programa.

Adam hem kurgu yemek veriliyor falan diyor hem de - Acunun ekibindeki insanların yediklerinden,arta kalanları gece geç saatlerde yarışmacılar çalıp yiyorlarmış.

kurguysa niye çalıp yesinler auhauhauhuha

aynen kardeşim aynen kurgu :d

Anlamada sıkıntın var herhalde ?

O yemekler kamera arkası ekibinin, yarışmacıların değil...Yarışmacılarda aç zaten, gayet

çalabilirler adanın arka tarafında 500-600 kişi çalışıyordur...Çok fazla yemek artması muhtemel.

Kurgu tarafı ise çoğunlukla oyunlar.

ARTIKLARI MI YIYORLARSAÇMALAMAYIN ADAMLARIN KARSISINDA YEMEK YEMEZLER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pascal gitti laflari dolasiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esever -- 5 Mayıs 2015; 19:04:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odethsys

Emin olmadan kanitin olmadan yaziyorsun da Acun medya ekibi bir sekilde bu yazdiklarini gorse kanitin ve dayaniginda yok avukat ordulariyla seni mahkemeye verse ne yapacaksin acaba ?

Acun sen misin ?

İnanıp inanmamakta serbest herkes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odethsys

Yanlis anladin ben adamin yazdigina gore konustum. Acun, Kenan Ercetingoz e anlatti bu programin ta 3-4 sene onceki maaliyeti 15 milyon tl tutuyor ben boyle bir organizasyon yaptiysam kkimseninde iftira atmasina izin vermem dedi ve Merve buyuksarac i senelerdir mahkeme kapilarinda bekletiyor kizin kariyeri bitti iftira arti diye. Bir ihtimal acun medya bu arkadasin yazdiklarini gorse ne yapar sence arakasin bi kaniti var mi ?

ACUN ZATEN HERKEZLE ANLAŞMA YAPIYOR ADADA KALDIGI SÜREDE PARA FİLAN ALIYORLAR YARIŞMADAN ÖNCE MEYVE VERIYORLARMIŞ ZATEN YOKSA ZATEN PERT.OLUR ADAMLAR DELI.GIBI KOŞUYORLAR

• Pascal gitti diyorlarsa kesin gitmemistir. Hep ayni ters köşe oluyor ben size söyleyeyim. Tanerin gittiği haftada adaya giden gazeteci Begüm gitti yazmisti ama taner elenmisti.

Umarim pascal gider ama.

• Fadeout kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeşim bende bunu gönderiyorum acunn.com'a yüreğin varsa silme tamam mı :)
  • Nereden cikti bu pascal gidiyor lafları insallah pascal gider

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkaralar

merve aydın ve anıl geberseniz üzülmem

Kötülere bişey olmaz diye bi laf var ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Pascal gitti diyorlarsa kesin gitmemistir. Hep ayni ters köşe oluyor ben size söyleyeyim. Tanerin gittiği haftada adaya giden gazeteci Begüm gitti yazmisti ama taner elenmisti.

Umarim pascal gider ama.

Kım demiş ??MALLAR HEP SIKIYO KAFADAN KONSEY YAYINLANMADAN KIMSE TURKIYEYE DONMUYOR

• quote:

Kabahat seni ciddiye alanda

yanlış link atmışım kardeşhttps://twitter.com/MerveAydinFClp/status/595607336628125696 bu doğrusu.

bana inanmayanlar var acunn.comda kendi gözlerimle gördüm pascalın üstünde elendi yazısını. inanmayan inanmaz ama göreceksiniz yarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teselecta

Hakan'a hiç yakışmadı

Hakan fanları ne düşünüyor bunun hakkında ? Alıntılarsanız sevinirim
  • Anche kullanıcısına yanıt
    Gazetecinin trollemesine inanmamalıydınız
  • NateRuess N kullanıcısına yanıt
    Pascalın elenmesi zaten muhtemel de yani bilemedim böyle bir hata yaparlar mı acun medyada belki de bunu bilerek yaptılar yem olsun diye

• quote:

Pascalın elenmesi zaten muhtemel de yani bilemedim böyle bir hata yaparlar mı acun medyada belki de bunu bilerek yaptılar yem olsun diye

BELKI YANLIŞLIK LA PASCALA BASTILAR HAKANADA BASABILIRLERDI

• Acunn.com'da Pascalın üstünde tik olduğunu bende gördüm bugün.
  • Bu nedir ya, forumda herkes herkese bindiriyor. Ne üslup var ne düzey var. Yarışmacıları eleştirmek tamam da, onlara hakaret etmek, lakap takmak doğru mu?
    Biz yarışmacıları niye eleştiriyoruz? Hakaret ettikleri, düzeysiz konuştukları için, yani en çok ÜSLUPlarını eleştiriyoruz değil mi? Sabahtan akşama kadar Bazıları Hasan fanatikliği yapıyor, ama pek çoğu Hasanı örnek almıyor. Be kardeşim! Hasan kime hakaret etti, kime lakap taktı. Bari doğru bir iş yap. Hasanın ÜSLUBUNU örnek al. Yarışmadakileri eleştiriyorsun, ama senin yazdıklarına bakınca, oradaki itici karakterlere rahmet okutuyorsun. Objektifliği bıraktım, biraz düzeyli ol bari!

• quote:

Orijinalden alıntı: Issho

quote:

Orijinalden alıntı: Teselecta

Hakan'a hiç yakışmadı

Hakan fanları ne düşünüyor bunun hakkında ? Alıntılarsanız sevinirim

BEN.DIYORUM KI DENIZEDUSEN YILANA.SARILIR

• Issho kullanıcısına yanıt
    İyide oldu çokta güzel iyi oldu tamammı
    Hiçmi hayatında nefret ettiğin biriyle sonradan iyi arkadaş olmadın?
    Buda öyle bir şey

Hakan Hatipoğlu 4ever

• 
Sayfa: önceki 36653666366736683669
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.