Şimdi Ara

Survivor All Star (3663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36613662366336643665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu hafta kı oyunda o cüsseyle torbayı tutamadıya yazıklar olsun.
  • Hakan'a yüklendiler durdular..Yok oyunu bıraktı,yok bi mesaj vermeye çalıştı vs. Ödül oyununu şimdi izledim de erkeklerden hiçbiri oyun alamamış arkadaş..Anıl 0 çekiyo sesin çıkmıyo,Pascal 0 çekiyo tık yok,doğuda kötü işte..Onlara bişi demiyosunuz da Hakanın kaybettiği puanlar mı batıyo gözünüze..Oyundan,puandan bahsedeceksek Anıl'ın ne işi var orda..O adadan gitmesi gereken ilk isim Anıl sonra Pascal..Hakan şampiyon felan olamaz ama ondan önce gitmesi gereken insanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyiragongo

quote:

Orijinalden alıntı: samson61

quote:

Orijinalden alıntı: Nyiragongo

quote:

Orijinalden alıntı: ****11

Turabi gibi karaktersizliğin kitabını yazmış adam varken Hasan'a karaktersiz diyor herif.
    Size ancak gülerler lan.

"Herif" ve "lan"

senin gibi bir kibar seviciye hiç yakıştıramadım bu kelimeleri. Yoksa gizliden Turabi hayranı mısın?

Kibar sevici nedir yaw hahahahhahhaha

Sen ne seviyorsun .Hasan kibardır ama nettir.Bazıları gibi bu gün iyi, yarın kötü demez..Popoya popo der .Sabah akşam kıvırmaz.,R ye takmaz.

R sevici yani S sevici ordanda T ye Tüperman.

SÜPRİZ

Çok hoşuna gitti galiba

Ben adam gibi adam seviyorum. Her yeri dinleyip dedikodu yapan insanı hiç sevmem. Daha tanımadığı hakana bile sallamaya başladı. Net olan Turabi Hilmicem Nadya ve Bozok'tur. Çıktılar aslanlar gibi hasanın isminide yazdılar hasanın bile dünyası netleşti. Biz en büyük R yi hasan da gördük. Hayatında gördüğü en kötü insanın adını bile söyleyemeyen hasan.

Daha tanımadığı Hakana adam değilsen kalk, davşan diyen.Sonra R lerin en büyüğünü gösterip beni seveni severim diye mega R ye takan adam hahahhahahhah.Gerçekten eğlendirmek için yaratmış Allah sizleri.

Korkmasaydı konseyde gurban olayım acun bey diye ağlayarak kaçmazdı.Sonra arkasından çıyan desin duymazken dedikoducu.Hadi söylesin yüzüne .Ne oldu?

Sahte okeyler sizi iyiki varsınız.Adam gibi adammış hahahhahah.Net olan adam bugün sevmiyorsa yarında sevmiyordur.Öyle kolay karar vermez ama sözünün arkasında durur.

Bana biri bu kadar giydirse insan içine çıkamam, ama yüz lazım işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samson61 -- 5 Mayıs 2015; 17:40:42 >

• Serenay ile Anıl gitsin Merve ile Hakan arkadaş olmazsa hiçbir şey bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****11

Kibar sevici diyerek aklınca dalga mı geçiyorsun ? Ne yazık ki Hasan kadar kibar, sabırlı ve sakin bir insan değilim. Keşke onun karakterinde olabilseydim, senin gibi barzo sevicileri görünce bu tarz tepkiler verebiliyorum işte. Yapacak bir şey yok.

Meseleye sonradan dahil olan sensin ve direk herif ve lan diye kelimelerle giriş yapıyorsun ben sana hiç bir şey demediğim halde. Ben yarışmada istediğimi desteklerim istediğimi de sevmem bunları sana soracak değilim. Ayrıca dalga da geçmiyorum ben samimi olduğum insana takılır ve ya dalga geçerim. Sana baya ciddi ciddi söylüyorum.
  •  Survivor All Star

• quote:

Orijinalden alıntı: rororo4

Serenay ile Anıl gitsin Merve ile Hakan arkadaş olmazsa hiçbir şey bilmiyorum.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Serenayı sevmem ama hakan için 1.olmasını istiyorum
  • Pascal gidici, kaynak sağlam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay1903

Hakan'a yüklendiler durdular..Yok oyunu bıraktı,yok bi mesaj vermeye çalıştı vs. Ödül oyununu şimdi izledim de erkeklerden hiçbiri oyun alamamış arkadaş..Anıl 0 çekiyo sesin çıkmıyo,Pascal 0 çekiyo tık yok,doğuda kötü işte..Onlara bişi demiyosunuz da Hakanın kaybettiği puanlar mı batıyo gözünüze..Oyundan,puandan bahsedeceksek Anıl'ın ne işi var orda..O adadan gitmesi gereken ilk isim Anıl sonra Pascal..Hakan şampiyon felan olamaz ama ondan önce gitmesi gereken insanlar var.

sorun oyun kaybetmekdeilunlulerin butun erkekyarismacilari Ezik gonullulere karsi.
    sorun bilerek ilk oyunu vermesi bunu kendide soyledi bakalim bensiz napiyorlar diye asilmadim diye.
    unluler performansa gore oylamiyorlar eger oyle olsaydi almeda dan once oflaz giderdi, oflaz varken berna aday gostermezlerdi hakinin grubu
    ama hakan efendi aday gosterilince anila takima ihanet ediyorsun diyebiliyor
    ve takimakusup oyun veriyor, berna kac kez aday oldu canla basla yaristi kiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

#SurvivorFavorim.de merve aydın 1 ci sırada serenay 2 ci sırada sahra. 3 ci sırada. merve büyük fark atıyor.

erkekler çok düşük.

Aga turabi ve hasan bile sonlarda. Bunlar en fazla sms alan adamlar. Yani pek gecerli bir anket degil organizr olan fanlar atiyor oyu

Aynen hasan-hakan destekçileri ( yani aklıselim kesim ) hiç takmazken, merve aydın - serenay, sahra takipçileri 50-60ar kere tweetliyor. Oradan geliyor o fark

• Turabi adam gibi adamdır aksini iddaa eden ılıktır

• oha acun medya ne yapıyorsun sen ?????????????? acunn.comda pascalın üstüne elendi yazısı geldi 2 dakika sonra sildiler başka gören oldu mu ? tüm heyecanı kaçtı. keşke kaydetseydim

silmişler mesajımı acun medya forumu takip ediyor büyük ihtimal. ne kadar sildirsenizde yazacağım gördüğümü !

• quote:

Orijinalden alıntı: NateRuess

oha acun medya ne yapıyorsun sen ?????????????? acunn.comda pascalın üstüne elendi yazısı geldi 2 dakika sonra sildiler başka gören oldu mu ? tüm heyecanı kaçtı. keşke kaydetseydim

silmişler mesajımı acun medya forumu takip ediyor büyük ihtimal. ne kadar sildirsenizde yazacağım gördüğümü !

Lan olum her gün gelip aynı şeyi söylemekten zevk mi aliyosun

• Sizin o sinsi deyip geçtiğiniz Hakan Hatipoğlu ne ırkçı ne sinsi veya kulisçidir.

Duyarlıdır, senistersen diye bir web sitesi kurmuştur. Bu site engellilere özel bir sosyal ağdı.

Yardım severdir, UNICEF iyilik elçisi olmuş ve yurtdışında afrikada o Pascal denen herifin atalarına yardım etmiştir. Aç insanlara yardım ulaştırmıştır. Ve bunu hiç bir yerde dillendirmez

Sunucudur, TRT de Yaşam Aktif programını sunmuştur.

Oyuncudur, Behzat Ç. dizisinde ve filminde Komiser Selim rolünü oynamıştır.

A-Milli Su Topu takımında ülkemizi temsil etmiştir.Mersin Akdeniz oyunlarında da yarışmıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece burda Anıla atanlar ( başta ben ) + ları alıyor..Bu vakitlerde Anıla salvolar atanlar - alıyor. Bu forumda da belli bu Anılı destekleyenlerin büyük çoğunluğunun ergen olduğunu..Gidin ders çalışın olm Anıl size takdir,teşekkür getirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujishiro

quote:

Orijinalden alıntı: alpay1903

Hakan'a yüklendiler durdular..Yok oyunu bıraktı,yok bi mesaj vermeye çalıştı vs. Ödül oyununu şimdi izledim de erkeklerden hiçbiri oyun alamamış arkadaş..Anıl 0 çekiyo sesin çıkmıyo,Pascal 0 çekiyo tık yok,doğuda kötü işte..Onlara bişi demiyosunuz da Hakanın kaybettiği puanlar mı batıyo gözünüze..Oyundan,puandan bahsedeceksek Anıl'ın ne işi var orda..O adadan gitmesi gereken ilk isim Anıl sonra Pascal..Hakan şampiyon felan olamaz ama ondan önce gitmesi gereken insanlar var.

sorun oyun kaybetmekdeilunlulerin butun erkekyarismacilari Ezik gonullulere karsi.
    sorun bilerek ilk oyunu vermesi bunu kendide soyledi bakalim bensiz napiyorlar diye asilmadim diye.
    unluler performansa gore oylamiyorlar eger oyle olsaydi almeda dan once oflaz giderdi, oflaz varken berna aday gostermezlerdi hakinin grubu
    ama hakan efendi aday gosterilince anila takima ihanet ediyorsun diyebiliyor
    ve takimakusup oyun veriyor, berna kac kez aday oldu canla basla yaristi kiz.

Ben izlerken eğer yanlış anlamadıysam hakan oyun performansı olarak geri durduğunu söylemedi.

Benim anladığım kenardaki desteğini ilk 6 oyunda göstermediğiydi. böyle söyledi diye hatırlıyorum. Oyunla ilgili özellikle kötü yarıştığını söylediğini ben hatırlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

#SurvivorFavorim.de merve aydın 1 ci sırada serenay 2 ci sırada sahra. 3 ci sırada. merve büyük fark atıyor.

erkekler çok düşük.

Merve fanlarını SMS lerde göremiyoruz Kim bu çirkefe SMS atar

• quote:

Orijinalden alıntı: sinirli99

quote:

Orijinalden alıntı: NateRuess

oha acun medya ne yapıyorsun sen ?????????????? acunn.comda pascalın üstüne elendi yazısı geldi 2 dakika sonra sildiler başka gören oldu mu ? tüm heyecanı kaçtı. keşke kaydetseydim

Lan olum her gün gelip aynı şeyi söylemekten zevk mi aliyosun

gerçek bu sefer gerçek anlamıyonmu ? yoksa niye silinsin mesajım ilk defa oldu böyle birşey. görürsün akşam

• beyler ne zamandan beridir izlemiyorum durumlar nedir?

• 
Sayfa: önceki 36613662366336643665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.