Şimdi Ara

Survivor All Star (3661. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36593660366136623663
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tennantwho

Arkadaşlar önceden hasan oy atıp artık atmayacaklar varsa söyleyebilir mi desteklemek değil önceden sms atan

Bir artılaydınız bari oy atmayı bırakacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serenay miadını doldurdu çok belli oluyor

• Turabi'nin son zamanlarda davranışlarındaki değişmelerin tek sebebi Hasan'ın üst üste iki hafta birinci olmasıdır. Aynı şekilde Anıl'ın da kamerayla yaptıkları konuşmaların gittikçe daha da iticileşmesinin,iğrençleşmesinin sebebi de iki hafta üst üste kendisinin birinci olmasıdır.
  • lunhker kullanıcısına yanıt
    Doğu abartı sevinç yaptı ?
    Kardeş sen şaka mısın ? Turabi'nin bugüne dek yaptığı sevinçleri gördüğün halde Doğu'ya abartı sevinç yaptı diyorsun.
    Doğu adaya döndükten sonra "Aa ben ona topun değdiğini sanıyordum, o yüzden cevap vermedim, meğer top değmemiş" falan dedi.

Hasan'a kim fiziksel temas uyguladı bu zamana dek ? Çok boş konuşuyorsun. Hasan gereken tepkiyi ağzını bozmadan verdi, Doğu onu bile yapamadı üzerine hatası olmamasına rağmen özür diledi. Sen Hasan'a giydireceğim diye saçmalıyorsun şu an, bir nefeslen kendine gel.
  • Onu bunu bilmem ama Nadya ile harika sevişilir. Kadının cidden mükemmel bir vücudu var ve tam en güzel yaşlarında.
  • Tamam da o zaman Berna'yı Merve ve Anıllar da sevmiyordu ki. Yani Berna'nın gitmesine Pascal'dan başka üzülen olmazdı.

Diğer grubun Hakan'ı yazması ise anca birbirlerini sevmeyenlerin yaptığı koalisyonla olan bir şey. Yani Hakan'dan başka seçenekleri yoktu ona ben de hem fikirim. Lakin bu olayla yazılması diğer grubun ne kadar yanar döner olabileceğini gösterdi. İlk haftaları izleyenler Mervenin Berna hakkında neler neler dediğini bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

Onu bunu bilmem ama Nadya ile harika sevişilir. Kadının cidden mükemmel bir vücudu var ve tam en güzel yaşlarında.

La coluk cocuk var burda ayip

• Hasan-Hakan-Doğukan kutsal itifakın birleşmesini bekliyorum
  • Maydın yada Hasan zaten direk gitcek kıprısa, bide şu dördünden ikisi Turabi,Hilmi,Anıl,Begüm

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Ya beni ilgilendirmiyor diğer grup, ben hiçbirini samimi bulmuyorum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roket5361

Turabi'nin son zamanlarda davranışlarındaki değişmelerin tek sebebi Hasan'ın üst üste iki hafta birinci olmasıdır. Aynı şekilde Anıl'ın da kamerayla yaptıkları konuşmaların gittikçe daha da iticileşmesinin,iğrençleşmesinin sebebi de iki hafta üst üste kendisinin birinci olmasıdır.

ha işte kurabi para için her türlü u dönüşü yapan bir tip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miller57

Büyük reyiz Acun, Turabi ve Hakanın elenmesine razı olmaz... Reytingi getiren bu ikisi. Acun akıllı adamdır ne yapar yapar bu ikisini yarışmada tutar.

Gerekirse kendi sms atar şahsen Hakan ve Turabi elenirse izlemem o yarışmayı çünkü izlerken keyif aldığım 2 yarışmacı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Orijinalden alıntı: lunhker

dostum sen objektif olamıyorsun . doğu abartı sevinç yaptı ve kendinide haksız gördü özür diledi olay kapandı. birleşme partisindede zaten Turabinin yanına geldi seni tanımak istiyorum dedi oturdular konuştular. ! aynı şekilde adamlık olayınıda inanılmaz saptırmışın . ozaman bende sana şöyle söyleyim sana görede adamlık pısırık olmak,uslup uslup diye gezmek,biri sana vursa bile uslup diyip kaçmak .

iyi güzelde kardeşim. bu nedir allah aşkına tüpermani tanımak istiyorum lafları.

doğukan. gider ayağına tüperman seni tanımak isityorum der.

hakan. tüperman iyi biri onu tanımak istiyorum der.

neymiş abi bu tüperman.da bizim haberimiz yokmuş.

bizdemi tanısak bu tüpermanı.

Hasan gibi karaktersizler çıkar derse her konseyde hayatımda gördüğüm en kötü adam diye. Sonra bunun üstüne adalar birleştiğinde insanlar Turabi'nin kendi işinde gücünde birisi olduğunu görünce tabi ki tanımak istiyorlar. hasanın begümün sahranın anlattığı gibi biri değil çünkü. hasanı destekleyenler şimdi tükürdüğünü de yalayamıyor. Buraya gelip birbirlerine soruyorlar acaba daha önce hasana sms atanlar tekrar atacak mı diye. Sabaha kadar sms atın hasana birinci olamayacak. İster istemez yine açık verecek adamlık dersi verirken madam olacak.

• Yav ne saçma bir ünlüler takımıdır.
    Doğu yürür ordan finale.

• anıl kendi döneminde ünsüzler pişman olmuştu gönderdiklerine bu sene ahmet dursun gibi şansı yoktu yoksa ciddi rakip olurdu ünsüzlere kalırsa kendi toplar
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Maydın yada Hasan zaten direk gitcek kıprısa, bide şu dördünden ikisi Turabi,Hilmi,Anıl,Begüm

Begüm
  • Nyiragongo kullanıcısına yanıt
    Turabi gibi karaktersizliğin kitabını yazmış adam varken Hasan'a karaktersiz diyor herif.
    Size ancak gülerler lan.

• kadircitak kullanıcısına yanıt
    bi mukabele
  • tmm dostum sen yüze karşı bay uslup arkadan atıp tutma 10 olan hasanı destekle . ben heryer de neyse o olan doğuyu . kişi kendine yakın olanı destekler dostum . hadi eyw.
  • 
Sayfa: önceki 36593660366136623663
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.