Şimdi Ara

Survivor All Star (3659. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.090.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36573658365936603661
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

quote:

quote:

Maydın bizzat ben Anılla finale yürümek istiyorum diyor. Bunu inkar edemezsin. Adada en çok muhabbet ettiği kişi de o.

Ama sorun şu ki biri deve biri cüce performansı gösteriyor. Tabi ki Anıl'ın performansı direkt olarak Merve'yi bağlamaz. Her şey performanta değil. Bunda da hemfikiriz.

Mübarek Anıl'ın performansı iyi değil. Bari kişiliği iyi olsun diyoruz. O da iyi değil.

Maydın niye takılıyor Anıl'la peki? Strateji veya arkadaşlık onu bilemeyiz. Ama illaki adada konuştuğun kişiyle ortak kişilik özellikleri barındırıyorsun ki onla konuşuyorsundur.

Anlamak istiyorsan anla. Benden de sana hoşçakal

hayır cevap vereceğim size.

merve aydın adaya geldiğinde gecen seneden yakın arkadaşı olan ahmet dursun vardı.

ahmetin takım arkadaşı pascal vardı. bunların yanına anıl ve almeda geldi 5 li sohbetleri başladı.

şimdi soruna cevabım şu. ahmet gitti almeda gitti. pascAL BERNAYA TAKILDI.

mervenin yanında kim vardı konsey gecesi merve ağlarken ona sarılan kimdi. anıldı.

merve anıla birlikte finale gidelim demesi kadar doğal ne olabilir.

en azından hakan gibi yapmıyor hakan bir tüpermene diyor finalde karşımda onu görmek istiyorum. birlikte finalde olalım.

sonra dönüyor diyorki ben doğukanla finalde olmak isityorum..

merve sadece anılla finalde olmak istiyorum dedi. ve yanında hep anıl vardı.

hakan ise herkesi sıra ile sayıyor. yarın bakalım kimle finalde olmak istiyecek merakla bekliyorum bu arada.

Burada Merve ile Anıl'ı konuşurken neden Hakan'la tüpermeni karıştırıyorsunuz. O konu hakkında bir iddia ve tez sürmüyorum. Beni hiç ilgilendirmez.

Daha önceki yorumlarda burası bireysel bir yarışmadır diyorsunuz. O zaman Anıl'la konuşma zorunluluğu olmaması gerekir. Şimdi de gelmiş diyorsunuz Anıl'la sohbet ediyorlar, o yüzden birlikte finale yürümek istiyorlar.

Maydın'a kırpaç mı vurdular zorla Anıl'la arkadaş olacaksın diye? Sizi de anlamak güç.

size anlatmakta çok güç.

napacaktı merve aydın rahibe teresa.mı olacaktı

kimse ile muhabet etme konuşma.

ben survivorun bireysel yarışma sonucta dememden siz bunumu anladınız.

bireysel yarışmada başarılı olursan dikkatleri üzerine daha ciddi bir şekilde çekersin,

tabikide ada yaşantında iyi olmalı bunda hem fikiriz.

merve aydının yaptığı şu. ayağı alcıda olan sohbet ettiği kişinin morelini yükseltmek için senle finalde olmak isterim diyor.

Ayağı kırık ama maşallah çenesinde hiç bir sorun yok. Çatır çatır konuşmayı biliyor.

Maydın'ın da Anıl'a karşı eleştiri yaptığını hiç görmedin. Arkadaşım senin de yanlışların var düzelt bence diye.
    Demek ki bir kusur görmüyorlar birbirlerinde. Görseler de başka kimselerin duymasına izin vermiyorlar. Gizli gizli.
    Ama işin görünen tarafında da çok hoş şeyler konuşulduğu söylenemez. Hep birilerini çekiştirme çabaları.

yooo ben gördüm. tüpermenin tahtalarla t amblemi yapması konuşuluyordu. 4.5 kişi vardı galiba. işte yanlış olduğundan bahsedildi. o tahtaların daha iyi

kullanılması gerekirken tüpermenin kendi keyfi için tahtalarının çar çur edilmesi eleştiriliyordu.

anıl orda tüpermenin davranışı normal yapsın gibi bişi söyleyince.

merve aydında . ya anıl sende çok polyanacılık yapıyorsun dedi ve anıl sustu.

• HASAN YANLIŞ YOLDA MERVE ANILLA TAKILIRSA HASANI TUTMAM
    TURABI= MERVE=ANIL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LiveStorm-TR kullanıcısına yanıt
    dostum burada böyle şeyler yazma . buradakiler adamlığı hasanın yaptığı gibi pısırıklıkla karıştıyor . 2 yüzlü olmak , dedikodu yapmak , arkadan sallayıp yüzüne karşı gık çıkaramamak , gıybet vs. görmezden gelinir ama . hasan daha geçen gün söyledi benim kötü yüzümü görmediler diye . kendi ağzıyla dedi hayırdır bro 2 yüzlümüsün ? . bak buraya yazıyorum hasan daha zor 1. olur .
  • roket5361 kullanıcısına yanıt
    Bırakalım bu istatistik mevzusunu. Hakan yanında Oflaz varken totalde ikinci sırada olan Berna'yı yazıyordu oylamada. Ünlüler'i ayakta tutan da bayanlar, kimse laga luga yapmasın. Erkekler 4 kişi olmasına rağmen Berna, Merve ve Serenay'dan 45 puan daha az almışlar.

Doğu ile Hakan'ın toplamda çıktığı oyun sayısı 160, takıma kazandırdıkları puan sayısı 68.
    Merve toplamda 83 oyuna çıkmış takıma kazandırdığı sayı 54.
    Pascal ile Anıl'ı topla bir Serenay bile etmiyorlar.

Her şey ortada.
  • Şunu net söyliyeyim siz istediğiniz kadar hasana sallayın, hasanın nasıl dûzgün birisi olduğunu reelden onu bilen herkes söylüyor. Adamın en ufak bir açığını bulmak için bir yerlerinizi yırtıyorsunuz. Hakanın yolundan devam edin iki gün sinra turablayla kanka olunca görüceğim ben sizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sempatizann

Hasan babayi seven kac kisiyiz varligimizi belli edelim

+ layin

Sen nasıl bir yalancısın.

Daha demin Hasan'ı seviyorum diyorsun. Sonra Hasan'ın yüzüne vurmak istiyorum diyorsun. Turabi'yi seviyorum diyorsun.

Pes pes
  • bu anıl mıdır nedir bu sene nerden almış bilmem iyi bi gaz almış...hakan lafı koymuş yani hak yemekten karnı şişmiş...acunun torpillisi..zaten acun medyada çalışmışlığı yok muydu bunun...işin kötüsü herif yine finale gidecek senaryo belli....doğukan hatasız değilde sen nasıl konuşursun böyle ya..pascala sezon başında miyav miyav diyen adama bak ya...
  • Hasan gözümden düştü biraz. Şu anki sıralamam Doğukan, Hakan, Hasan. İnşallah SMS 1.liğini Doğu falan alır da Pascal'ı şutlarlar takımdan.
  • lunhker kullanıcısına yanıt
    Çevir kazı yanmasın. Doğu orada sevinç yapıyor, rakibine zarar vermek amacıyla top atmıyor. Attığı top Turabi'ye değmiyor, değse bile bu Turabi'nin o hareketleri yapmasını haklı göstermez.
    Sonuçta Doğu oradaki aşağılanmaya karşılık verebildi mi ? Hayır. Sessiz kaldı yani. O yüzden ADAM değil, sana göre.
    Senin bakış açına göre ADAM dediğin vuracak, kıracak, sessiz kalmayacak. Yersen tabii, kişiden kişiye değiştiriyorsun adamlık anlayışını.
  • hakan hatipoğlu
    pascal gitmeden ona gitmek yok
  • hasana bu sene de yazık olacak...acunun gaz alma tırboyu adam etme operasyonu sonucu birinci oldu..bundan sonra işi zor..tırbo ve hilmoya bi haller oldu kaç haftadır..acun da iyi parlatıyor bunları...
  • dostum sen objektif olamıyorsun . doğu abartı sevinç yaptı ve kendinide haksız gördü özür diledi olay kapandı. birleşme partisindede zaten Turabinin yanına geldi seni tanımak istiyorum dedi oturdular konuştular. ! aynı şekilde adamlık olayınıda inanılmaz saptırmışın . ozaman bende sana şöyle söyleyim sana görede adamlık pısırık olmak,uslup uslup diye gezmek,biri sana vursa bile uslup diyip kaçmak .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Maydın bizzat ben Anılla finale yürümek istiyorum diyor. Bunu inkar edemezsin. Adada en çok muhabbet ettiği kişi de o.

Ama sorun şu ki biri deve biri cüce performansı gösteriyor. Tabi ki Anıl'ın performansı direkt olarak Merve'yi bağlamaz. Her şey performanta değil. Bunda da hemfikiriz.

Mübarek Anıl'ın performansı iyi değil. Bari kişiliği iyi olsun diyoruz. O da iyi değil.

Maydın niye takılıyor Anıl'la peki? Strateji veya arkadaşlık onu bilemeyiz. Ama illaki adada konuştuğun kişiyle ortak kişilik özellikleri barındırıyorsun ki onla konuşuyorsundur.

merve aydın adaya geldiğinde gecen seneden yakın arkadaşı olan ahmet dursun vardı.

ahmetin takım arkadaşı pascal vardı. bunların yanına anıl ve almeda geldi 5 li sohbetleri başladı.

mervenin yanında kim vardı konsey gecesi merve ağlarken ona sarılan kimdi. anıldı.

en azından hakan gibi yapmıyor hakan bir tüpermene diyor finalde karşımda onu görmek istiyorum. birlikte finalde olalım.

hakan ise herkesi sıra ile sayıyor. yarın bakalım kimle finalde olmak istiyecek merakla bekliyorum bu arada.

Burada Merve ile Anıl'ı konuşurken neden Hakan'la tüpermeni karıştırıyorsunuz. O konu hakkında bir iddia ve tez sürmüyorum. Beni hiç ilgilendirmez.

Daha önceki yorumlarda burası bireysel bir yarışmadır diyorsunuz. O zaman Anıl'la konuşma zorunluluğu olmaması gerekir. Şimdi de gelmiş diyorsunuz Anıl'la sohbet ediyorlar, o yüzden birlikte finale yürümek istiyorlar.

Maydın'a kırpaç mı vurdular zorla Anıl'la arkadaş olacaksın diye? Sizi de anlamak güç.

size anlatmakta çok güç.

bireysel yarışmada başarılı olursan dikkatleri üzerine daha ciddi bir şekilde çekersin,

merve aydının yaptığı şu. ayağı alcıda olan sohbet ettiği kişinin morelini yükseltmek için senle finalde olmak isterim diyor.

Ayağı kırık ama maşallah çenesinde hiç bir sorun yok. Çatır çatır konuşmayı biliyor.

Maydın'ın da Anıl'a karşı eleştiri yaptığını hiç görmedin. Arkadaşım senin de yanlışların var düzelt bence diye.
    Demek ki bir kusur görmüyorlar birbirlerinde. Görseler de başka kimselerin duymasına izin vermiyorlar. Gizli gizli.
    Ama işin görünen tarafında da çok hoş şeyler konuşulduğu söylenemez. Hep birilerini çekiştirme çabaları.

yooo ben gördüm. tüpermenin tahtalarla t amblemi yapması konuşuluyordu. 4.5 kişi vardı galiba. işte yanlış olduğundan bahsedildi. o tahtaların daha iyi

kullanılması gerekirken tüpermenin kendi keyfi için tahtalarının çar çur edilmesi eleştiriliyordu.

Çok eleştiriymiş Anılın akrabası kardeş

• kesin Turabi'ye "İnsan gibi davran, seni birinci yapacağım" dendi.

Hakan için de Turabi'yi övmesi istendi.

yarışmada inanılmaz üçkağıtlar dönüyor.

Acun, Turabi'yi birinci yapmak istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunhker

dostum sen objektif olamıyorsun . doğu abartı sevinç yaptı ve kendinide haksız gördü özür diledi olay kapandı. birleşme partisindede zaten Turabinin yanına geldi seni tanımak istiyorum dedi oturdular konuştular. ! aynı şekilde adamlık olayınıda inanılmaz saptırmışın . ozaman bende sana şöyle söyleyim sana görede adamlık pısırık olmak,uslup uslup diye gezmek,biri sana vursa bile uslup diyip kaçmak .

iyi güzelde kardeşim. bu nedir allah aşkına tüpermani tanımak istiyorum lafları.

doğukan. gider ayağına tüperman seni tanımak isityorum der.

hakan. tüperman iyi biri onu tanımak istiyorum der.

neymiş abi bu tüperman.da bizim haberimiz yokmuş.

bizdemi tanısak bu tüpermanı.

• Sen de demişsin Anıl ve Pascal'ı işte bu adamlar varken Hakan'ı yazıyorlar hadi yazdınız sonra performansına laf ediyorlar.Hatırlayın Bozok bile isminin yazıldığı günden sonraki oyunda sıfır çekmişti çünkü morali bozuktu. Zamanında Merve Oflaz varken karşıdan Almeda'yı elemeye çalışıyorlardı. Almeda belki yine biraz daha iyiydi ama bariz fark yoktu. Hatta Hakan bi ara Merve Oflaz için onu ben bile kurtaramam falan demişti. Serenay da Berna'yı erkeklerden biri gitmesin diye söylemişti ve Berna Merve'lerin grubuna dahil herkese sorun yaratıyordu.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Belkide turabiyi yanına yakın koruma olarakda alır
    hani kafes dövüşcüsü ya bellimi olur acunun işi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hwy2hell

quote:

Orijinalden alıntı: HakancıyızHakancı

quote:

Orijinalden alıntı: Hwy2hell

Sen de aldığın nickle gerçekten tam bir yüksek mühendis izlenimi veriyorsun klavye aristokratı kardeş.

Ehehe eyvallahta benim suslu kelimeler kullanmak gibi bi derdim yokki nerden cikti o simdi ? Dusuncelerimi dile getiriyorum ve savunuyorum sadece uzdun beni bak

Haşa kardeşim buralarda seninle muhatap olabilmek bile bir şeref meselesi. Bir Hakancı ile konuşmak için kendimi çok yetersiz hissediyorum. Ne de olsa bütün üst düzey insanlar hakancı, onlar başımızdan eksik olmaz umarım. Bu insanlar bütün gün bürokratik bir tempodan sıyrılıp buralarda bizlere vakitlerini ayırıyorlar. Hem de günün prime time vakitlerinde arkadaşlar lütfen haddinizi bilin kendinize gelin. Hakancılar yüksek düzey insanlardır.

Tamam komikmis hadi dogru parka

• quote:

Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

size anlatmakta çok güç.

Çok eleştiriymiş Anılın akrabası kardeş

ne demesini bekliyorsunuz adadaki en yakın sohbet ettiği kişiye .

• Merve Aydin'in bana sempatik bi hareketini bi konusmasini soyler misiniz? Bi insan hep mi elestirir hic mi olumlu bisey konusmaz cevresi hakkinda? Her konusmasi dalga gecer gibi kamerayi gorunce agiz ishali olmuş gibi bidi bidi yapiyor bi tartisma oldugu zamanda pilavini alip zula bi yere gidiyor. Ben Merve Aydin'im o Hakan Hatipoglu demesine de kaba etimle guldum valla gorende ingiltere duşesi sanacak.

• 
Sayfa: önceki 36573658365936603661
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.