Şimdi Ara

Survivor All Star (3660. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36583659366036613662
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ona kalırsa ahmet dursun gökhan kıbrısda parkurlarda tupermeni yere serince acun parkuru kısalttı sonra sms ayakları ile acun ne derse o oldu.
    tıpkı nihat doğan derya sudan kaorkan gibi.
  • Karakter -0 olduktan sonra asla birinci olamayacak Merve Aydın.

Ayrıca Turabi Merve Aydının yanında melek kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****11

Bırakalım bu istatistik mevzusunu. Hakan yanında Oflaz varken totalde ikinci sırada olan Berna'yı yazıyordu oylamada. Ünlüler'i ayakta tutan da bayanlar, kimse laga luga yapmasın. Erkekler 4 kişi olmasına rağmen Berna, Merve ve Serenay'dan 45 puan daha az almışlar.

Doğu ile Hakan'ın toplamda çıktığı oyun sayısı 160, takıma kazandırdıkları puan sayısı 68.
    Merve toplamda 83 oyuna çıkmış takıma kazandırdığı sayı 54.
    Pascal ile Anıl'ı topla bir Serenay bile etmiyorlar.

Her şey ortada.

Ya Hakan Berna'yı yazmayacakta kimi yazacak?

Merve oflaz, serenay, doğukan zaten kendi grubunun adamları niye onları yazsın?
    Merve Aydın dokunulmaz zaten onu yazamıyorlar.
    Anıl zaten sms oylaması yüksek onu niye yazsınlar?
    Geriye Pascal ve Berna kalıyor. Berna'nın yaptığı saygısızlıklardan sonra zaten yazılması şaşırılacak bir durum değil.

Totalde ikinciliği olsa kaç yazar. Merve aydın daha çok hak ediyor. Merve'nin kişiliği bile Berna'dan düzgün.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

ona kalırsa ahmet dursun gökhan kıbrısda parkurlarda tupermeni yere serince acun parkuru kısalttı sonra sms ayakları ile acun ne derse o oldu.
    tıpkı nihat doğan derya sudan kaorkan gibi.

aynen öyle,acun'un işi gücü ayar çekmek,sanki tv başında gerçekleri görmüyoruz,her aşamada ayar çekiyor, sms de ayar,parkurlarda ayar,hatta oyunlarda ayar, yarın da pascal'ı eleyecek en az 3gündür bu gerçeği dile getiriyorum,
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: Nyiragongo

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samson61

quote:

Şimdi yazılanlara bakıyorum eskiden Turabi'ye giydirenler şimdi Turabi anıldan daha iyi en azından direk yüzüne söylüyor diyorlar. Biz de onu söylüyoruz kardeşim. Turabi ne anıl gibi ne de hasan gibi dedikodu yapmaz yüzüne gülüp arkasından iş çevirmez. Seni sevmiyorsa sevmediğini bilirsin seviyorsa da sevdiğini. Allah düşmanın bile şereflisini versin denir ya işte bu lafı hasan gibi düşmanın olursa dersin.

3-5 tane Hakancıyı görünce sevinme, belki Hakan lafını yer ama orada dağ gibi Hasanı asla yıkamazsınız

Hasan zaten kendisini yiyecek be kardeşim yakınlaşsın merveyle anılla biraz daha Begümle sahrayı da alsın sallasınlar herkese atıp tutsunlar, dedikodunun dibine vursunlar. Gidişatları hiç iyi değil. Fakat göreceksiniz begüm kendini bu olaylardan sıyıracak. Yolunu yapmaya başladı bile. Az uyanık değil o vitaminsiz.

Begüm yakında "Ben Turabi'nin kölesiyim" diye bayrak açacak.

Adam gibi master görür en azından

Hilmicem, Bozok, Nadya ile birlikte Turabi'ye kölelik yaparlar.

Hakan da Tüpermen logosunun içinde uyusun geceleri.

köleler sizi.

Bizim konuşmalarımız işin latifesi. Tabi senin gibiler çıkar illaki.

Kimse kimseye köle değil. Turabi benim boğazıma yapışmadı bana oy atacaksın diye. Hür irademle gerektiği zaman atıyorum sms'imi. Hilmicem'de köle olacak adam değil kendisi Turabi gibi bir survivor şampiyonu. Nadya Turabi Hilmicem ve Bozok çok iyi anlaşıyorlar ve bu bariz görünüyor. Çıkar ilişkisi arıyorsan sevgiyle değil Turabi'ye olan nefretleriyle birleşmiş hasana sahraya ve şimdiden hilmicemle yakınlaşıp yolunu yapan begüme bak.

köle lafını ben o saydığım yarışmacılar için kullandım.

hepsi de Turabi'nin kölesi...

Tüpermen logosunu taşıyan ezik karakterler.

Bozok, Hilmicem, Nadya.

---

ünlülerde de Anıl, Hakan, Serenay.

Ben de sana kimin köle olup olmadığını kimin çıkar ilişkisi içerisinde olduğunu kimin gerçekten arkadaş olduğunu söyledim zaten.

Sen neden sadece işine gelen tarafı alıp cevap yazıyorsun ki. Okumadıysan bak bi daha yazıyorum aynısını.

Hilmicem'de köle olacak adam değil kendisi Turabi gibi bir survivor şampiyonu. Nadya Turabi Hilmicem ve Bozok çok iyi anlaşıyorlar ve bu bariz görünüyor. Çıkar ilişkisi (kölelik) arıyorsan sevgiyle değil Turabi'ye olan nefretleriyle birleşmiş hasana sahraya ve şimdiden hilmicemle yakınlaşıp yolunu yapan begüme bak.

Nadya sanki Turabi'nin karısıymış gibi, Turabi'yi çağırıp... "Siz şimdi görürsünüz Turabi'yi alıp sizin yanınıza geliyorum" tarzında gidip Turabi'yi getirmedi mi?

Hilmicem, Bozok zaten kölesi. Tüpermen'in oyuncakları.

Turabiyi yanına çağırdı çünkü begümün çevirmenliğine güvenmedi. Madem kölesi hepsi çok korkuyor Nadya böyle bir şeyi Turabiden nasıl isteyebiliyor. Olayları hep saptırmaya çalışıyorsun ama boş konuşuyorsun.

Sanırım o 4 bin küsür mesajında hep boş konuşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyiragongo -- 5 Mayıs 2015; 16:47:12 >

• Arkadaşlar önceden hasan oy atıp artık atmayacaklar varsa söyleyebilir mi desteklemek değil önceden sms atan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRmaLizma

Merve Aydin'in bana sempatik bi hareketini bi konusmasini soyler misiniz? Bi insan hep mi elestirir hic mi olumlu bisey konusmaz cevresi hakkinda? Her konusmasi dalga gecer gibi kamerayi gorunce agiz ishali olmuş gibi bidi bidi yapiyor bi tartisma oldugu zamanda pilavini alip zula bi yere gidiyor. Ben Merve Aydin'im o Hakan Hatipoglu demesine de kaba etimle guldum valla gorende ingiltere duşesi sanacak.

Aynen öyle kendini cok yukarıda görüyor ve hakana dedikoducu diyor ama kendisi surekli anilla beraber hakani çekistiriyor. Performans on numara ama karakter olmadığı icin hic bir zaman yuksek sms alamayacak

• Anıl ikide bir 110 tane balık tutup herkesle paylaştığını söylüyor. İyide o balıklar Hasanın ağla tuttuğu Anılında yardım ettiği balıklar değilmiydi? Utanmadan kendi başına tutmuş gibi nasıl kendine mal ediyor? Onuda geçtim Anıl acaba hayatında hiç 10 tane bile balık tutmuşmu?

• En kasıntı yapmacık itici tipler: Turabi hilmicem bozok nadya serenay anıl
  • roket5361 kullanıcısına yanıt
    m ofla almedeyı aynı kefeye koymaz haksızlık m of hep ben yarışıyım dedi arnavut kız terbiyesinden sustu m ofun düşmediği tek oyun 2 puan aldığı oyun varmı hiç.
  • sana öyle geliyor
    tüpermen önce insanlara hakaret etmeyi bıraksın karakterden söz edeceksek istatistiklerde tüpermen turabi en sonda yer alır
    insanlara (hasan) dallama,(yiğit) it/köpek,(akın) y.v.şak şeklinde hakaret edende karakter yoksunluğu vardır
  • acun ne yapip edip, kurabiyeyi dogruymus gibi gostermeyi bu senede basardi ve saf hasan'i da merve-anil-berna is birligiyle doldurusa getirerek bir bolumle karalamayi basardi. artik hasan'in da oylari kurabiyeman'e gidecektir. acun bey'in gercekten iyi egitilmis bir televizyoncu oldugunu gosteren programdayız
  • Büyük reyiz Acun, Turabi ve Hakanın elenmesine razı olmaz... Reytingi getiren bu ikisi. Acun akıllı adamdır ne yapar yapar bu ikisini yarışmada tutar.

• Nyiragongo kullanıcısına yanıt
    nadya orda bizans oyunu yaptı işine geldimi türkçe anlar konuşur işine gelmeyince ben bilmiyorum bide adada bozayının yanında ayrılmazken neden onu çağırmadı tupermeni çağırdı boş karı değil nadya sinsi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miller57

Anıl ikide bir 110 tane balık tutup herkesle paylaştığını söylüyor. İyide o balıklar Hasanın ağla tuttuğu Anılında yardım ettiği balıklar değilmiydi? Utanmadan kendi başına tutmuş gibi nasıl kendine mal ediyor? Onuda geçtim Anıl acaba hayatında hiç 10 tane bile balık tutmuşmu?

Anıl caps ergenlerine benziyor,herşeyi geç korkak ve yüreğibolmayan eleman lafta var icraat ta sönük bir mum
  • anılın 1 ci olduğu konseyde. merve oflaz adaydı berna adaydı merve aydın dokunulmazdı.

anılın gurubundan yanlız pascal vardı onu yazmazdı zaten. geriye doğukan serenay ve hakan kalmışlardı 1 ni söylemk zorundaydı anıl.

doğukan için o arkadaşımız hep tarafsız olmaya calışıyor onu yazmama dedi anıl.

geriye hakan ve serenay kaldı. ve anıl hakanı söyledi.

hakan bir erkek yazarak.sen bana ihanet ettin dedi orda.

anıl hakan dememiş olsaydı kimi diyecekti serenayı değilmi.

serenayı yaz demeye getirdi orda.

yani hakan serenaya abilik yapıyor ya bugünlerde öyle diyor kendisi.

ama ateşi görünce anında serenayı kendine siper ediyor.

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Ona bir şey demiyorum işte. Hakan nasıl Berna'yı yazıyorsa, diğer grupta Hakan'ı yazabilir. Yani buraya gelip de "Hakan'ı yazdılar ama performansı iyi" diyenlere verdim o cevabı, Hakan da zamanında aynı işi yaptı. Hatta Merve Aydın'ı gönderme planları bile yapıyorlardı. Performans önemli değildi, sadece o dört kişinin sona kalmasını istiyorlardı. Bakıyorum Hakan da buradan yürümeye çalışıyor ancak olmaz o iş.
  • Pascal %100 gidiyor. Gitmezse eksileyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

m ofla almedeyı aynı kefeye koymaz haksızlık m of hep ben yarışıyım dedi arnavut kız terbiyesinden sustu m ofun düşmediği tek oyun 2 puan aldığı oyun varmı hiç.

ben zaten merve oflazın düşmelerine hastaydım. aha şimdi düşecem diyorum 1 saniye geçmiyor oflaz düşüyordu.

hemde öyle böyle düşme değil. canak çömlek patlıyordu resmen.
  • 
Sayfa: önceki 36583659366036613662
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.