Şimdi Ara

Survivor 2022 (5910. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.022.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 59085909591059115912
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt

Adam haklı beyler dağılabilirsiniz !

Survivor  2022 

• yattara babaaaa gine nehri akmam diyooor

• Survivor  2022Evrim Kekliktwitter
    “Yarın Panoramada görüşmek üzere 😘 sakin olun 😃”
    https://twitter.com/evrimkeklik_/status/1541016178570760193
  • NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt

İlkinde Ayşe 2.de hikmet.

• drollhikmetci kullanıcısına yanıt

Survivor  2022 Survivor  2022 Bu sene niye All-Star yapmamış bu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 27 Haziran 2022; 1:12:28 >
  • drollhikmetci kullanıcısına yanıt

Haksız rekabet olmuş hocam adam.

• cash-mkhitaryan kullanıcısına yanıt

hilmi ve murat için zamanında "aralarında bişey var" dedikodusu çıkmıştı. adem de acunda ona güldü zaten :)

Walla çsğrılsa şu gördüğüm performansla birleşmeyi garanti görürdü. Sercan dan beklediğimizi by verirdi bize. Çok sakin ve isabetli atıyor az kondisyon sağlasın net allstarda iyi yarışmacı olurdu.

• ula hikmoş 11 tane dokunulmazlık oynandı daha finale çıkamadın sonrada mağdure ayıcık ayaklarına yatıp, zaten onlar takım hep bizi yazıyorlar diyorsun :)

• BATUHAN-ADEM FİNALİ SON 3 GÜN

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Adamım Serkay’a attığı fake Survivor tarihin en klas hareketlerden biriydi. Dün gibi hatırlıyorum

Survivor  2022

• evohan kullanıcısına yanıt

Hikmet, ben kırmızı takımım derken iyiydi. Çıkarları değişince nasıl da 180 derece dönüyorlar. Adem ile Hikmet kanka olmuştu halbuki. Adem de, Hikmet de tam çakal. Bu yüzden hiçbir davranışlarını samimi bulmuyorum. İnanmıyorum. “İnanma seni sevecek” diye bir laf vardır ya…

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt

Uzun süredir survivor izleyicisi herkes şunun gerçekleşme ihtimalinin %1 bile olmadığını bilir araları bu kadar iyi iki kişinin beraber final koltuğuna oturma ihtimali yok survivor geleneklerine tamamen ters durum

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

hocam senden ricam bu kadar bariz müdahale edilen bir organizasyon olduğunu düşünüyorsan izleyip kendine daha fazla eziyet etme. art niyetli değilsin farkındayım ama takip edelim, yorumlayalım diye girdiğimiz şu ortamda çok yoruyorsun insanı. sana çok net iki şey söyleyeyim;

1-ORADAKİ BÜTÜN YARIŞMACILAR TORPİLLİDİR

-torpili/referansı olmayan bu yarışmaya katılamaz hiçbir şekilde, bu yarışmaya milyonlar başvuruyor ve sen hepi topu 20-30 tane adam görüyorsan bil ki bunların herhangi birinin torpili olmama ihtimali yoktur

2-ORADAKİ BÜTÜN YARIŞMACILAR ACUNUN OYUNCAĞIDIR

-bu da demek oluyor ki ne biri herhangi bir şekilde acuna başkaldırır ne de ayar vermeye çalışır, ben oyuncağı dedim sen anla ne demek istediğimi. acun da orada sadece zevki için it yarıştırır ve taraf falan da tutmaz çünkü yarıştırdığı herkese dediğim gözle bakar sadece

buralardan kahramanlık hikayesi yaratanlar gerçekten kendini komik duruma düşürüyor, yok acuna rağmen yok acuna karşı bilmem ne. acun gerçekten birinden haz etmese, tüm sms gelirinin cebine indiği programda tutar mı ya da en baştan çağırır mı? orada perf gösteremeyip sms alanlar acunun sms ineği, perf göstermesi için getirilenler de herkese daha güzel bi it yarışı izletip reyting sağmak için kullanılan insanlardır

bu adamların bir kısmını yarışma bittikten sonra kendi bünyesine alır acun, farklı alanlarda ilerlemek isteyenlere de ilişkilerini kullanıp ilerlemesi için imkanlar sağlar ki zaten türk tv dünyası adamın ağzının içine bakıyor kimseye yolladığı elemanın geri dönme ihtimali yok

acunun bi düşmanı varsa o da milyonları bulan paraları sms olarak atan türk halkıdır, sağmalara doyamadı insanları. oradaki tv şebekleri hem orada kazanıyor parasını hem de döndüğünde bir şekil sağlanan imkanlarla hayatını idame ettiriyor, sezon boyu sms atan da instagramdan paso yarışmacısına yazıyor belki geri döner diyeSurvivor  2022 

iki dk girip stres atalım ona zort buna yaver ötekine çöp bilmem ne yazalım ya da iki tespit yapalım dediğimiz yerde bırakın da biraz rahat dolaşalım. sezonun başından beri bi salmadın şu kurgu ayarlama bilmem ne muhabbetlerini bıkmadan yazıyorsun, yazık hem sana hem bize

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt

Var mısın iddiasına yarın adem potaya girerse gidiyor ?

Survivor  2022 

Son kalan şampiyonun celladı ise ayı hikmet olacak !

Survivor  2022 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWMAN2007 -- 27 Haziran 2022; 1:21:4 >
  • dewe34 kullanıcısına yanıt
    Diyelim ki Batuhan final oyununu kazandı. Adem de yarı final oyununu aldı,sırf Batu finalde diye Adem yarı finalde diğerlerine elenecek mi ? Elenirse şaşırırım şu kalan kadroda.

Adem,Ogeday’a Nagihan’a benzemez hocam. Onlar elendi evet ama kitleleri yoktu zaten.

İlkinde Ayşe

İkincide Adem

Bugün Ademin abisi tutuşmuş diyorlar potaya girmemesi için.

• cash-mkhitaryan kullanıcısına yanıt

Tüm yarışmacılar eşittir bazıları daha eşittir olayını anlamamışsın cidden. Diyelim 2 yarışmacı olsun biri Adem diğeri de atıyorum Yasin ayarında.

Bir pota olsa Yasin ve Adem potaya girse Survivorın yarısı olsa Yasin Ademden çok oy alsa Acun Ademi mi eler yoksa Yasini mi? Bu soruyu dürüst şekilde cevaplarsan geri kalan sorularına cevap veririm

Oyunlara falan girmedim bile çünkü Yunan Survivorıyla burdakine bakarsan atışlarda bile çok fazla farklılık olduğunu görürsün. Evet torpil yapılıyor bu niye yapıldığına iddia eden bana karşıt olan sizi geriyor anlamıyorum?

• 
Sayfa: önceki 59085909591059115912
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.