Şimdi Ara

Survivor 2022 (5908. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.022.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 59065907590859095910
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt

Ayşeyle kanlı bıçaklıydı ne ara arasını düzeltti? En son hadsiz falan diyordu? Batu kendini bitirdi ne kadar kabul etmeseniz de.

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Hahahahaha gebericem gülmekten niza ve ayşe'ye torpilli demeyip adem ve batu'ya acun abileri arkasındayken demek mi  acun daha bu konsey haşladı batu ve adem'i. Senin patatesler 1 dokunulmazlık alsaydı da söz hakkı olsaydı madem.

Hocam olan biten şu;
    Adem ilk dokunulmazlığı aldığında isim söylerken Batuhan son tercihim dedi ve bunu hep yineledi diğer dokunulmazlıklarda da. Batuhan da alınca o da aynı şeyi söyledi,söylemese hata zaten. Adamlar iyi anlaşamaz mı ben bunu anlamadım. Bu arada bunun geçen seneki İsmail birlikteliğiyle bir alakası yok,o sene başından beri beraber yürümeydi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ulan atış yapamayan birisini getirseydiniz bari. Yattara ne alaka

Açıkladı ya konseyde hallettik diye bir konuşma yaptı. Neyse hocam finale gelin izleriz hep birlikte bitti mi devam mı etti.

• Peki bu sene Ademle beraber yürümesi Survivorın yarısından itibaren oluyorsa sonuçta birlikte yürüme olmuyor mu? Atakan gitti Ademe yanlamaya başladı. Kimse kendini kandırmasın. Hiçkimse de algı yapmıyor. Batuhan her sene kendini patlatıyor. Acun konusu geçince ve Adem yine yüzsüzlük yapıp kendini aklamaya çalışınca elbette sinirleniyor.

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt

Batuya Adem'i söyle diyen olmadı Ayşe gibi bir seçenek daha varken neden Hikmet söyledi diyoruz

yemin ediyorum Hikmet'i diyeceğini hiç düşünmedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 27 Haziran 2022; 0:52:28 >
  • Egeozbaran kullanıcısına yanıt

Neyse hocam yarın Ayşe kazansında Adem'i söylesin. Hikmet yada Adem'den hangisi giderse finalde bize sms olarak geri döner. Dominik ile işimiz kalmadı zaten.  

Ne mideymiş ama ya. Konu engelli kardeş meselesine kadar gidiyor arada kaldım diyor. Sonrasında halletmiş oluyorlar. Bence objektif olamıyorsunuz. Başkası yapsa dönek olurdu.

Halledilebilecek tarzda meseleler var halledilmeyecek tarzda olanlar var.

• Aaa ada hayatı

Hocam bizim tek odağımız final oyunu olmalı. Onu alırsak kupa bizim direkt.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ula şu sacma sey daha survivor gerceginden

• Acun gelecek sene için reyting yoklaması yapıyor herhalde. Seneye fenomen diye çerçöpü dolduracak galiba Survivor'a.

• Fenomenlerde daha çok ada hayatı gösteriyorlar

• Tuna hariç gerisini tanımıyorum şuan ekrandakilerin kim la bunlar :=)

• Baba bu tv'de izlediğimiz şey halis mi ya ben ihsan'ın zortlamış suratını görmek istiyordum.

Bana kalsa Ayşe'yi söylemesini isterim Hikmet'i daha çok seviyorum Ayşe'den. Fakat kararları ben vermiyorum ne yapalım.

•  Bayraklar yarıya indirilmiş hocam tv8 binasında.

• aha yattara var semirimintayıda biliyorum gerisini bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 59065907590859095910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.