Ya hocam bu body olayı benim kafama yatmıyor,hayatın spor olacak ama halı sahada 10 dakika sonra bir tarafından soluyacaksın ve şu basit parkurda koala gibi geleceksin bu kadar şişmek saçmalık bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (5909. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Yahu Hikmet elense oyları Batuhan'a falan kaymaz anlamadınız mı? Kaymayacak da zaten. Batuhan ve Adem antileri oyları alır. Ha bana kalsa yarın yine Ayşe gidecek ama Acurun ne yapacağı da belli olmaz. Gider Ademi de eler oylarını Batuhanda depolamak için ama asla Hikmetçiler Batuhana oy atmaz bugünden sonra
-
Futbolcu fiziği candır hocam bu kadar şişmeye gerek yok.
-
Lan bu fenomenler daha iyi plav falan yaptıklarını gördük.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hikmeti yollayin bu fenolarla oynasin adem batu falan fazla geliyo kurabiye oldu adam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hikmet'in oyları kime kayacak ? Survivor'da başından beri adadan gitmesini isteyen Nisa'ya mı ? Sene başında aynı tayfadan karşısında rakip olduğu Ayşe'ye mi? Yoksa Adem'e mi ? Bal gibi o kitle Batuhan'a kayacak adamın abisi bile twitter'da Batuhan'a tam destek veriyor.
-
Body işi benide sarmıyor çok güzel gözüktüğünü düşünmüyorum.
ben vücut yapmaya niyetlensem muaythaiciler gibi yapmaya çalışırdım herhalde ama geçti artık bizden :)
-
Adam tek seferde aralıksız 30-40 saniyeden fazla efor sarf etmiyor ki. 40 saniye ağırlık kaldır, sonra dinlen. 40 saniye kaldır, sonra dinlen. Hâl böyle olunca 2 dakikalık eforda bile patates oluyor vücut. Bence de o kadar şişmek saçmalık. Atletik vücut her açıdan avantajlı.
-
Walla ada hayatı olsun da ben fonemen lere bile razıyım.
bugün bitmiştir abisinin desteği bence :)
-
Hocam ben Bi yattara yı tanıyorum gerisini hayatım da görmedim.
Son anlarda yapılanlar her zaman önemlidir. Batuhan Hikmet ve Adem cephesinde Ademin tarafında yer aldığını kanıtlıyor. Ayşeyi önemsenmeyecek rakip görüyor ve Hikmet diyorsa Hikmetçilerden oy alamaz. En azından Nisa alırsa kime sıkacağı belliydi. Ayşeyi söyleyecekti. Şuan Nisaya oy atar Hikmetçiler ama Batuya atmaz
-
hocam bodyci değil bu tuna ayısı powerci zaten normal bi adam değil ayi gibi yemek yiyip çok ağır antrenman yapiyor 2 metre 150kilo normal bodyciler gelir yine ege fitness gibi adamlar
Orda da yattara var hocam sayı vermez bu ayıya
Adamlar zaten bekliyor hocam ama buradaki tayfa niye bu kadar anormal birşey gibi karşıladı onu anlamıyorum
Hakan Tuğsuztwitter
“Dokunulmazlık batuya bizede pota hayırlı olsun mu desem... 🤫🙂 #SurvivorAllStar2022”https://twitter.com/TugsuzHakan/status/1541154677957566464Bu da aday gösterildikten sonraki tweeti hedefleri net bir şekilde Adem şuanda.
Hakan Tuğsuztwitter
“Hiç potaya girmeyen adem.. Ve ayse kaldı.. Yarınki potaya kim girerse gider bu pota şampiyon felan dinlemez not alın.. #SurvivorAllStar2022”https://twitter.com/TugsuzHakan/status/1541171988521181184
-
Mezarcıyı seneye survivorda izleriz
bu adam sıralamayı biliyor falan diyolardı ondan rahattır belki ben onun kadar rahat değilim :)
-
çok gıcık konuşmuyor mu ya? uyuz oldum ona hahaha
-
Yaw heyecana gerek yok dananın kuyruğu yarın kopuyor. Seçenekler belli seç beğen al götür ?
- pota Nisa, Ayşe, Hikmet
- pota Nisa, Hikmet, Adem
ilk potadan ve ikinci potadan kim gider? Var mı tahminleri olan ?
@zorradam sen de en önemli zamanlarda ortalıkta yoksun yaw ?
-
Yattara yine affetmiyor şu an hikmetle kafa kafaya yarışır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X