Şimdi Ara

Survivor 2022 (5912. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.022.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 59105911591259135914
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş

kurgu varsa hikmet yapıyor o zamanSurvivor  2022 4 2 den oyunu verirsen yazarlar tabiSurvivor  2022 

bu arada adem veya batuhan kazanırsa anca o zaman ayşe girer nisa kazanamayacağına göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Haziran 2022; 1:51:21 >
  • Gerrard1903 G kullanıcısına yanıt
    Ne Nisası hocam,Nisa bitti. 4.olarak elenir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

beni germiyor ki forumu takip etmenin tadını kaçırıyor. bence de bireysel döneminde özellikle karma yarışılıyorsa parkur-atış olayından ziyade statiğe dayalı oyunlar olmalı, atışı 1 metre önden yaptırıp erkeklerin hakkına gireceğine kadın-erkek ortak yarışılabilecek oyunlar konulsun isterim ben de

müdahale olayında ise bu kadar kalbinden müdahale hiçbir zaman olmadı, olacağını da zannetmiyorum. en fazla olabilecek şey o hafta bir iki kuralla oynanıp başkasının gitme ihtimalini oluşturmaktır, ha o noktada da isimler değil reyting girer devreye yani a veya b şahsından ziyade reyting veren orada tutulmaya çalışılır. yani müdahale varsa bile o kadar direkt bir müdahale değil ancak dolaylı yoldan olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

senin kriterin, benim kriterim ve oy atanların kriterleri değişiyor demek ki hocam. oy atan adam nisaya, ayşeye daha çok atıyor demek ki. bunu sorgulama. bak günde en az 2-3 mesaj sallıyoruz buraya ama ilaç niyetine bir tane oy atmıyoruz kimseye, bu niye elendi demeye hakkımız var mı sence? sms atan o kişiyi orada görmek isteyip atıyor işte, parayı veren düdüğü çalar misali ben falancanın kalmasını istiyorum diyor ve o kişi de kalıyor

• bidarxx kullanıcısına yanıt

ya bırak yemişim onların ada hayatını nisa ayşe izle daha iyiSurvivor  2022 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

en güzeli, hem alayı sporcu olmadığından oyunlar daha strateji-zeka üzerine ve ada hayatı daha bol olabilir, eski survivorların tadını verebileceğini düşünüyorum şahsen

sıkıldık artık yarışmada her şeye hazırlanıp gelen, konseyde yapacağı konuşmaya kadar önceden hazır olan survivor kaşarlarını izlemekten. en azından doğalında gelişecek olaylar izlenir ve kimsede pek dışarıda nasıl görünürüm derdi olmadığından manyak realityler çıkarSurvivor  2022 

• NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt

bunu koysam mı sayfasınaSurvivor  2022 

Survivor  2022
  • yarın ayı hikmet kazanıp badem magdursesi potaya koyup eliyor ve şampiyon oluyor tüm Türkiye kuduruyor DH olarak amacımıza ulaşmış oluyoruz ve herkes trollenmis oluyor
    Survivor  2022

• İstiyorsan sabote et !

Survivor  2022 

• drollhikmetci kullanıcısına yanıt

Bu dediğin gerçekleşirse yarın bu konu ışık hızında gider ? Survivor  2022 

Survivor  2022 

Survivor  2022Hakan Tuğsuztwitter
    “Hiç potaya girmeyen adem.. Ve ayse kaldı.. Yarınki potaya kim girerse gider bu pota şampiyon felan dinlemez not alın.. #SurvivorAllStar2022”
    https://twitter.com/TugsuzHakan/status/1541171988521181184?cxt=HHwWgICzmcLwq-MqAAAA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWMAN2007 -- 27 Haziran 2022; 2:24:30 >
  • Bu sene yüzleşme olmalı aslında ama yapmaz.

• cash-mkhitaryan kullanıcısına yanıt

yapma 2 günde bir yerlerini kırıp giderlerSurvivor  2022  komedi resmen izleyen olursa çoğu çoluk çocuk olurSurvivor  2022 

gemileri yakma ama deyip koydum fotoyuSurvivor  2022 

• drollhikmetci kullanıcısına yanıt
    Survivor  2022Oğuz Arınmışyoutube
    Emel Sayın - Rüyalar Gerçek Olsa
    https://www.youtube.com/watch?v=3oqfzOj_NOU&feature=youtu.be

İmza

• az önce bir video denk geldim yattara süper atıyor falan diyordunuz da olm adamlar 1mt den atış yapıyor sanki o mesafe ne öyle :)))

• Survivor’da kadınlar neden mi şampiyon olamıyor ?
    Çünkü birbirlerinin kuyusunu kazmaktan başka bir şey yapmıyorlar,bir türlü beraber yürüyemiyorlar. En basitinden Nagihan ve Ayşe’nin bugün Batuhan ve Adem gibi olma şansları vardı ama Ayşe gitti Nagihan’ı söyledi ve elendi Nagihan.

Walla hocam en anılı seviyordum gerisi çok umurumda değil. Adem dememin sebebi mağdurlar sezonun da en mağduru tutuyorum demem yoksa adem almış başladı almış umurumda olmaz. Ama tek bir kişi hariç dğzce Kezbanı olmadın da kim olursa olsun nisaya hikmete bile razıyım.

Ama kim hskeder diyorsan Batuhan ve adem şu kalanlar içinde oda net.

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

O 1 metre çöp fenomenler için yattara ya kısa geldiği için sıkmadan atıyorSurvivor  2022 

Hocam bu sene farklı ya halk sevmiş sevme iş fasa fiso. İş sponsor ve fan olayına döndü ona baktığın zaman zaten şu 5 i yakalarsın. Gidenlerin hiçbirini kemik kitlesi fanı yoktu. En gıcık olduğum Ayşe ama adamın biri Avrupa da müzisyen bir sponsoru benim 5.000 euro gönderiyorum diyor. Bunu kendi açıklıyor. 5.000 eur0= 80.0000 TL yani 20.0000 oy demek. Al işte anıla atakana ogedaya 1 er oy atan 20.000 kişiye bedel tek başına bu adam. Böyle örnekler fazlası ile mevcut

• 
Sayfa: önceki 59105911591259135914
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.