Trip < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (5170. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Uykusuzmuş hocam
-
Semanın son 2 haftalık performas ve davranışlarına göre çıktığı ilk potada bye bye olması lazım. İtici oldu iyice.
-
Bugünkü oyun mavilere bakıyor ve mavilerin kazanması normal muhtemelen ayı, tosbağa gibi firesiz ya da az kayıpla alır !
-
2020’de bir ödül oyununda Nisa yine oynamak istemediği için Evrim tek başına yarışıp çıktığı oyunların hepsini alıp takımı villaya götürmüştü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ünlü erkeklerde iyi performans gösteren erkek olursa dokunulmaz olur.. kadınların yüzdesi düştü epey
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Terminatör naginin 20 kere o topu kaçırma ihtimali sıfır. Bokunu çıkarmışsın Acur.
-
Geceden kalma galiba.
çirkef maviler barış ayağım ağrıyor piskolijim iyi değil dediğinde, oynayacaksın diye adama saldırmışlar zorla oynatmışlardı, şimdi bu nisa nın durumu ne böyle bakalım :)
-
evrim şu atışlamı 6 sayı alıyor
-
Çok adil insanlar ya sesleri çıkmıyor
Ben zamanında öyle bi tepki vermiş olsam kendi arkadaşıma karşı bu kadar sessiz kalamazdım
-
-
Kırmızı ağlama
Ceza diye aldıkları kadın kırmızı takımın içinden geçiyor. Ben de ağlardım şahsen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 27 Mayıs 2022; 21:8:20 >
Ördek demagojiye başladı hemen
hani meksika ödülü görüntüleri yokmuymuş :)
-
kırmızı fanları izleyip kaçmasınlar diye sona sakladılar herhalde
-
saat çok erken.. bu akşam konsey uzun geçer
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Numaradan ağlamalar
Evrim 6/7 yaptı la.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X