Kurgu parametrelerime göre 1-Nagihan 2-Anıl Bu iki isim dışında şampiyonluk zor görüyorum. Hikmet'in ve Batuhan'ın da yarışlar bitene kadar gideceğini düşünüyorum. Parkur yaşamak için Survivor'ı seven oynamak isteyen adamları da erken elemez. Bu dediklerim hep yaşanacak. 4lüdeki kalan 2 ismi tahmin edemiyorum çok net ama fikrim var. Mesela Hakan Acun'un adamıydı hep yarışma bitimine kadar götürüp asla finale götürmezdi. Bu bile kurgu mesela. Her zaman adanın son günlerine kadar kalıp (2015,2018) son hafta elenirdi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 27 Mayıs 2022; 0:23:41 > |
Survivor 2022 (5163. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
kötü olur hocam ya anıl hiç sms’e girmeden finale kalma ihtimali vardı az da olsa
ama adem de bence bir anda girebilir potaya ayşenin batuhan yazacağını sanmıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aa olur mu hocam hanımefendi'ye moral lazımmış
-
%100 Anıl şampiyon olacak
-
Fajita ve Taco yerler artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%100 Anıl diyemem. Nagihan bu kadar istatistik kasmışken (evet herkese üstünlük kurdu ama çok oyuna çıkıp zayıflardan da oyunlar almasıyla bireyselde istatistiği kolay düşmeyecek) Nagihan'ı daha şanslı görüyorum. Bu faktörden dolayı.
-
hangi dizide parayla sms atıyorlar lale
-
Murat Ceylan Alp Kırşanın tırnağı olamaz. Aşırı boş konuşup uzatıyor. En başta iyi geliyordu ama şu an aşırı sıkıyor.
-
Nisa ve Evrim bayağı iyi ikili olmuşlar
Bu iki haset 2020'de nasıl iyi anlaşamadı ben onu çözemedim
-
Ben de %100 daha önce şampiyon olmamış birinin şampiyon olacağını düşünüyorum o yüzden Anıl veya Nagihan olur gibi geliyor bana eğer bireysele dönünce Nagihan erkekleri tokatlarsa o olur şampiyon üstünlük kuramazsa Anıl diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 27 Mayıs 2022; 0:27:40 >
Nisa kenarda uyuyo hahahahahaha
-
Yarın dokunulmazlıkta mavilerin işler yolunda gitmemiş yine Hikmet’e çullanmışlar.
Nisa 60 yaşında gözüküyor ne anlatıyorsa herkes şok
-
çekya'lı kezban acıların kızı modunu açmış yarın
-
Nisa yarın sayı alamamış belli oldu
-
Nisa’ya bu sefer yüksek mg’lı hap vermişler belli kafa bir milyon olmuş.
Maviler kaybederse Evrim yazılır. Bu hafta 4 dokunulmazlık mı var bilmiyorum da maviler mutlaka 2 tane kaybedecek. 3ün de 2 tanesini kaybederler 4ün de.
-
rodeo kısmı aşırı sarar eğer oyuncak boğaya binmeyeceklerse
-
Ogeday karşı takımın oyun sattığını iddia eder, Evrim erken çıktın diye yalan atar, Hikmet olmayan bi şey hakkında fikir ortaya sürer Acun ya da başkası yalan söylüyorsun diyince kıvırır, Atakan zaten içten pazarlıklı. Survivor tarihinin en şizofren takımı djdjjdndk
Evrim tamamen 2018 Hakan, 2020 Yasin modunda şu an. Prodüksiyonun talimatlarına göre hareket edip karşı takımda parlatılması istenen kişilerin üzerine oynayıp duruyor. Artık görev süresi bitse de kurtulsak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X