Şimdi Ara

Survivor 2022 (5162. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.024.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 51605161516251635164
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş

berkaç ve nisa

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

ee nagihan ile atakan düne kadar kırmızıdaydı. kurgu uğruna mavileri parlatmak için mavi takıma geçti o zaman derim bende.

• kırmızlarda sms güçlüler kaldı sema harici ama oda potaya en son girecek insanlardan, yani sonraki eleme muhtemelen maviden olur

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt

Biz zaten mavi güçlü oldu demedik mi? Bunun kurguyla alakası yok ki. Takım değişikliğiyle kurguyu bağdaştırmanı anlamadım?

• Aynen onu da söyledim iyi hatırlattın. Sırf Berkan gitmesin diye uydurulan 4. dokunulmazlık neydi? Orda kırmızı mı kazandı da kurgu dedik?

İşin kötü tarafı kurgulu oyunlar da istatistiğe yansıyor. Yani yarışmacıların yüzdesi bile Acunun elindeyken soğumak normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 27 Mayıs 2022; 0:12:4 >
  • oyun oynamalar artınca gençler öne çıkmaya başladı sanki, ehtiyarlardan sadece adem var best of a kalan bugün :)

bireysele kadar yarışmanın seyrini dümdüz etkiliyor ondan.

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt

Benim argümanımla ters değil ki. Bana göre yarışmanın başında kurguya göre 1 şampiyon seçiyorlar. Onu şampiyon yapmak istiyorlar. Ona göre istatistik kasacağı takımlar belirleniyor. Karşısına birleşmeye kadar daha zayıf rakipler koyuluyor. Birleşme sonrası da uygun atış oyun ya da duruma göre müdahaleyle şampiyon belirleniyor. Yani Seda ile Sude’nin arka arkaya gitmesi bile mantıksız değil kurguya göre

Mesela şu kadroda sen Batuhan’a şampiyonluk yedireceklerini düşünüyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evrim insan konuşmaya utanır

• kenardaki adamı duydunuz mu sonucu etkileyen bişey değil diyor erken çıkmasına?

acunun adaletliiii yöneticileri :)))

edit: bu arada ben olay için demiyorum kenardaki adamlar bu kafa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 27 Mayıs 2022; 0:19:7 >
  • Hile yaptilar lan.

• Gecenin yarısı olmuş aptalca itirazlar..

• Nasıl yalancısınız nasıl gözünüz doysun  

• Gene ünlüler alsın diye yapılmış saçma sapan bir oyun. Nisa bilerek yavaş atar, Berkan olur olmaz yerlerde düşer falan. Yemedim ben şahsen.

• Son turda 2-0 olmuş, son oyunda Nisa 3 atış yaptıktan sonra nedense ağır çekimde torbaları topluyor, ardımdan Berkan 2 oyun üst üste parkurda düşüyor. Tesadüf mü bilemem de neyse, en azından kimsenin 'hiç ödüle gidemedik' gibi bir mağduriyeti kalmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 27 Mayıs 2022; 0:24:18 >

ben başından beri şampiyon olacak demiyorum zaten zorronun sezon başındaki anketinede 4. sırada yazmıştım. istanbul'a gitsek kafi. peki senin kurgu parametrelerine göre kimi şampiyonluğa yakın görüyorsun

• Alinda98 kullanıcısına yanıt

evrim gibi açgözlü bir insan daha zor gelir şu survivora

• Adem, Ayşe bayrağı kaldırdıktan 2 sn. sonra çıkıyor, hâlâ erken çıktın diyor Evrim. Lan bırakın da buna da kırmızı takım gitsin. Koca totonla dünyayı gezdin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 27 Mayıs 2022; 0:23:16 >
  • biraz tekila biraz senorita Meksika

• 
Sayfa: önceki 51605161516251635164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.