Şu yarışmaya gerçek diyen ya da Hikmet’i durduruyor dediğimde yalan diyenler şu oyunu izlesin yeter artık açıklama yapmak istemiyorum 2 atış kalmışken 20 tane kum torbası almazsın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 26 Mayıs 2022; 23:42:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (5160. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Nisa Barıl'ın dediği gibi çok uyuyor harbiden ayakta da uyuyor ..
Sanki yarışa değil de parka çıkmış yürüyor mal ya harbi mal
-
Nisa salına salına topluyor torbaları.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kurgu olsugu nasil belli herkes sus pus🤐
Harbiden keyif vermiyor artık, kurgunun dibine vurdular. Tadı kaçtı.quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Şu yarışmaya gerçek diyen ya da Hikmet’i durduruyor dediğimde yalan diyenler şu oyunu izlesin yeter artık açıklama yapmak istemiyorum
2 atış kalmışken 20 tane kum torbası almazsın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam tv 8 de bir dizide oynamak var dediklerini yapmak zorunda
-
Hocam hepsinin ortak bir noktası var. Bunu görmen lazım. Neredeyse her seferinde bu kurgu muhabbeti hikmet kaybettiği zaman başlıyor sende. Bak bunu belki burada paylaşmak istemeyebilirler ama ben eminim ki forumun %85 kadarı da sende olan bu durumun farkındadır. Bir tane olay oluyor ve olayı tutup çok özel bir konuma indirgiyorsun zihninde lakin o olay defalarca olmuş ve bu durumu kabul etmiyorsun. Olan şey çok anormal bir şey gibi geliyor sana ama aynı şey sürekli karşılıklı bir şekilde oluyor zaten.
-
İşte bu rezillikler için bir an önce bireysele dönmesini istiyorum. Şu gerçekten yarışmacılara da eziyet. Hull City ödülünde nasıl her iki taraf da birer birer aldı 5-4 bitti burda da alanlar verecek alamayanlar alacak bayrakta 3-2 bitecek
Harbi leş gibi kurgu koktu yarışma
-
Hala gördüğüne inanmamak için direniyorsun. Bununla ilgili panoramalarda da açıklamalar var dediğim gibi açıklama yapmak istemiyorum. Bu olaylar zaten reyting kayıplarında etkili. Daha burda dün oyun başı dedim kurgu olacağını. Mesajımı sen de gayet iyi biliyorsun. Bilmediğim bir şeyi 1 gün öncesinden yazmam.
Bir de bugün kadınlar turunu izlemedim izlesem orda da 3-5 tane bulurum özellikle Nagihan’ın dengesiz istikrarsız atışlarından. Bu yüzden zaten programdan soğudum Hikmet için izliyorum ama sene başından beri adamı yavaş davrandırıyor çoğu yerde. Nisa’nın olayıyla iyice emin oldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 26 Mayıs 2022; 23:48:34 >
-
Hocam zaten internette görüntüler var kırmızılar alıyor
-
Yav Acun sırf heyecan var diye göstermek için kurgunun iyice cılkını çıkardın bu ne
google'a ogeday girişken yaz oyuncu yazıyor adamın mesleği zaten çoğu survivor oyuncusu sporcu geçmişi olsa bile oyuncu bir nevi spor temalı bir dizi çekiyorlarmış gibi düşün işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 26 Mayıs 2022; 23:46:7 > -
her oyunda koşan hızlı davranan nisanın ne hikmetse en iyilerde gülerek fileye gidesi tuttu
-
Ayşe'ye gürlediği kadar Turabi'ye de ve ya tartıştığı herkese gürledi zaten. Fakat Ayşe ile sürekli bu sorunu sürekli yaşadıkları için ön plana çıktı sadece. Bu da direk gene Anıl'ın temiz ilerleyen survivoruna karşı algı yaratma çabası.
ben 1 tane resim görmedim atabilir misin?
-
Bunu da Mavi takım kazansaydı kırmızı takım toplu şekilde harakiri yapardı kesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X