< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (5161. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Ayşe yapmış finali
-
Kırmızılar en güzel ödülü kapmış
-
Kırmızılar kazanınca kurgu oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musashi-R -- 26 Mayıs 2022; 23:50:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sürünme engellerini 20 tane yaparlar. Doğru dürüst güç oyunu göremeyiz. Hedef sayısını çok az falan tutarlar önde gelenin avantajlı olacağı. Yani şuanda 5-6 tane isabetli atış gerekiyorsa o zaman 1-2 taneye düşürürler. Demedi deme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
takmıyoruz hocam en iyilerde 2-0 öne geçtikten sonra ben bile acaba mavi mi kazandı dedim niye kurgu olsun
20 tane oyun mavi kazanınca performans
1 tane kırmızı kazanınca acun'un oyunu, kurgu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 26 Mayıs 2022; 23:51:35 > -
yalnız ayşe bu hafta dokunulmaz olursa ünlü konseyi efsane olur
Bir sonraki potada Hikmet gider....
-
kırmızıdan anıl yada batuhan potaya girer. e bir yerde girmeleri gerekiyor artık potalara.
üstünlük adem'lerde adem ve sema en az 3-4 haftayı garanti altına aldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 26 Mayıs 2022; 23:53:57 > -
Batuhan potaya girer kesin.
Acun'un olduğu yerde kurgu olmaması :)
Yani sizin kadar masum ve saf kalmayı isterdim..
Hocam bizimle alay mı ediyorsun ya.. Gözünü seveyim uzun zamandır kurgu var özellikle yarışmacı sayısı azalınca daha da arttı...
Yani sırf Berkan elenmesin diye 4.oyunve 4.aday ekleyen adam oyunlara müdahale etmez mi?
-
Evrim varken bu hafta kimin potaya gireceği önemli değil. 4 kız bireyselde yeter de artar bile. Zaten 4 kız 7 erkek Acun için iyi bir rakam. Bireyselde de 5 kişiyi eler son 6 ile de final oyunları yapar. Favorisi elenmesin diye 4 dokunulmazlık yapan adam Evrim’den başkasını harcamaz
Gereksiz takımcılık yapıyorlar. Fanatizm uğruna kurgu değile getiriyorlar da Hull City oyununda bile mavi almasına rağmen 5-4 gitmesi kurguydu. Bu da kurgunun hası. Nisa çok rahat alabileceği oyunu verdi. 2 hedefe 5-6 tane kum torbası toplanmayacağını anlamıyorlar. Ayşe 4 hedefe 4-5 tane alıyor Nisa 2 tanesine 10 tane. Aynı olay 7-5 teyken Hikmet’in 1 kalan sembolü için de geçerli. 1 sembol varken 3 tane topluyor. Arkadaşlara daha nasıl anlatalım bilmiyorum. Tutarsızlıkları göremiyorlarsa kendi sorunları. Her şeyi geçtim 35 oyun yani maksimum oyun oynanması da mı normal?
iflah olmamtwitter
“@Denizde33605472 Çok kurgu var çok yarışmacılar da içinde çoğu”https://twitter.com/iflaholmam2/status/1529929910390865939Beni yarışmadan soğutan kısım oyunlardaki olaylar. Yarışmacıların içinde olması soğutuyor. Yani izleyicileri akılsız yerine koymaları son 2-3 senede yarışmadan tamamen soğumamda etkili. Para kazansınlar oyun satsınlar insanların duygularıyla oynasınlar kısmına gelemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 27 Mayıs 2022; 0:0:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kurgu olsa Acun evlatlarına kazandırırdı hocam
-
Hocam zaten yarışmacılar afedersin kıçlarını yırtarlardı toplama diye..
Kimse uyarmadı bile :)
-
Ben de anlamıyorum. Sevilen yarışmacı- takım kazanınca sorun yok ama kaybedince KURGU.
Skor berabere gelir kurgu.
Bir yarışmacı iyi olduğu oyunda atamamaya başlar kurgu.
Madem kurgu madem her şey Acun’un oyunu izleme o zaman.
Evladı olmayan kaç yarışmacı kazandı yarışmayı... :)
Turabi adamların gözüne kum attı lan kum
-
saydığın olayların hepsi kırmızı lehine gelişen olaylar. bir tane mavilerin kazandığı kurgu oyun söylemiyorsun ama sonra biz fanatizm yapmış oluyoruz.
-
acur berkaç ı portadan son anda kurtardı şimdide parlatıyor sanırım :)
-
ÇÜNKÜ ACİZ OLAN TAKIM KIRMIZI. GÜÇSÜZ OLAN TAKIM BELLİ. ERKEKLERDE YİNE REZİL OLDULAR. HALA SÖYLÜYORUM KIRMIZI TAKIMDAKİ YARIŞMACILAR MAVİDEKİLER KADAR İYİ ATIŞÇI DEĞİL. NAGİHAN HİKMET OGEDAY BERKAN BU 4 İSİM AŞIRI GÜÇLÜ. ÜSTÜNE BİR DE ATAKAN FAKTÖRÜ DE ETKİLENİNCE ORTAYA BÖYLE BİR DURUM ÇIKIYOR.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X