Şimdi Ara

Survivor 2022 (5113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.023.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 51115112511351145115
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş

Bu potada seni destekleyeceğiz Berkan Karabulut. Bireysel oyunlardaki performansını merak ediyorum çünkü Survivor  2022 

• Berkan da sude de gitse bir etkisi olmayacak yarışmaya

Sude giderse Evrimle Nisa çöplerinden 1i dışarda kalır her tur.

Berkan giderse erkekler 3v3 güzel oyunlar çıkarır. Ayımızda dışarda kalmamış olur

• BENCE EN sinsi çakal pislik adam bogedaySurvivor  2022 

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt

adem 2018’de turabi kolpasını ağlattığında survivor tarihindeki balonlardan birini patlatmıştı, diğer kolpanın da az bi zamanı kaldı

ya biraz daha zorlayıp kendini zorla küçük düşürecek, ya da şuanki altta kalışını kabullenip bu hareketlerini devam ettirmeyecek. ilkini izlemeyi çok isterim, zira 2018’de dansöz barzoyu ağlatmasını zevkle izlemiştim Survivor  2022 Survivor  2022 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt

Sırf o yüzden Berkan yalakosu gitsin istiyorum. Hem Ayıya atar gider yapıyor Satakan abisine güvenip hem de oyunlara çıkmamızı engelliyor rezil herif

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt

Hocam anlamadın mı

Makbule bu makbule

• NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt

final koltuğuna kadar olmaz o torpil acur da hikmoşu kullanıp atacak aynı ratakan ların olduğu gibi :)

• bidarxx kullanıcısına yanıt

eledik mi sude çöpünü eledik, bu kadar ağlamaya değmez be hocam

• R-atakan ve badem sıra size de gelecek

• NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt

Çinkileşmesini bilmemde nasıl bu kadar çirkefleşti ya. Akşam kanal değiştiricek kadar çene yaptı bi oyun kaybetti diye nisaya bu ne hazımsızlık. Tamam ayşeyi çok sevmem ama resmen sema içimizi baydı, ayşeye karşı çingen atarlı halleriyle yesinler onun performansını car car car...

• Evrim ve Nisa bu hafta nasıl potaya girmedi ?

• kadın ve erkek eşitliği için bekonun gitmesi lazım ama yapım bu çocuğu koruyacak sanki olan sudeye olur. sonraki hafta elense keşke ona okeyim yoksa berkan sürekli oyunlara çıkıp eli açılır tekrar al başına belayı. potaya da girmez bir daha

• erkeklerden biri gitmeli bence bu arada orada seda nın son iki civ civi kaldı sude ve hikmet onlarda potada :)

• onur2034 kullanıcısına yanıt

mavinin kızları bir oldu yanına palmiye yi de çekince zaten erkek potaya koymaları rahat oldu, kırmızlarda ise kızlar birlik olamıyor ve evet ayşe sude potadayken evrim nisa potadan sıyırtması garip durdu

• Ayşe’yi kendi sezonunda da sevmezdim ama her sinirlenen hırsını kızdan çıkarıyor.
    Dün Sema, Ayşe’yi ağlattıktan sonra “ben ağlayamadığım için her zaman şeyim zaten.” cümlesini kullandı. O kadar sinir bozucu ki… Güçlü bir karaktere sahip mi sanıyor kendini? Sezon boyunca kaç tartışmada gözyaşı döktü, işine gelince “ağlayamıyorum” oluyor.
    Sema’nın tek şansı bu sezon Seda’nın bütün antipatikliği kendi üzerine çekmesiydi. İkizinin yerini çabuk doldurdu. İki kardeş de egoist olmayı güçlü olmak zannediyor. Umarım kardeşiyle aynı kaderi paylaşır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adem dün Ayşe’ye “potaya girsem senin için sorun olur mu?” demiş, Ayşe’de kabul etmeyince Sude’ye potaya sokmuşlar. Madem bu kadar düşüncelisin, Ayşe’nin girdiği potada feda etseydin kendini. :))

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Bu yorumu görüyorum dünden beri ama katılmıyorum. Ayşe yerine girse bugün yine Ayşe girecekti zaten. Aynı zamanda Ayşe’nin sms’ini Sude ile aynı görmek mantıksız olur. Geçen senenin yarı finalisti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kırmızı kızlar potaya daha iyi taktikle girebilirdi, adem bir teklif sunmuş en azından bunu üzerinden adem güzellemesi yapsalar onun oylarından kapabilirlerdi bence ... adem sude nin yerine potaya girmeyi teklif etmiş ama sude haberi yok gidip adem yazıyor bide :) ayşe biraz kullandı bu olayı ama ona da pek bir getirisi olmaz, adem den oy kaydırmaz, gerçi onunda ihtiyacı yoktur sema olaylarından sonra ama bence yine daha avantajlı olabilirdi

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt

aynen üstede yazdım burada sude taktik kuramadı "adem in potaya girmek isteyeceğinden haberim yoktu" falan dedi bilmiyorum haberi yoktuysa da ayakta uyuyordur bide gidip adem yazıyor en azından adem güzellemesi yapsa onun oylarına talip olurdu birazda

ayşe de adem e rakip olmak istememiş ama bunu yaparken de yine kırmızı takımı komple karşısına almayı tercih etti oradan gelecek oylarında önünü kesti haliylen halbükü kırmızlarda birbirine oy gönderme potansiyeli var şuanda mavilerde ise bir tek berkam takım arkadaşlarından biraz oy alabilir

• Berkan bu sene çok itici sevilmeyen adam olsa da performansıyla bu noktada elenmeyi haketmiyor.

Hikmet yarışmada en sevmediğim adam.Açıkça söyleyeyim ben Adem'i tutuyorum fakat bir fanatik değilim,yiğidi öldür hakkını yeme.O da realite performans ada hayatı anlamında kesinlikle final görmeyi orada en çok hakeden kişi,herif adaya fitness salonu yaptı,karşı takımı sabote etme konusunda belki de en iyi yarışmacı bugüne kadar.Karakter olarak biraz daha düzgün durabilseydi keşke şu Nagihan'a doping muhabbetlerine,konseyde Adem'e iftira atıp çoban dedin muhabbetlerine hiç girmeseydi,bir de "hainlik" muhabbetini aşırı uzattı,ya zaten adam bir şeyi yakaladığında illa kurutana kadar uzatıyor,sırf bu yüzden sevmiyorum..Sonuç olarak şuan kesinlikle elenmemeli.

Ayşe ile Sude arasında Sude'yi daha harbi buluyorum. Ayşe en ufak bir olayı kelime oyunlarıyla lehine kullanmaya çalışıyor. Dünkü ağlama muhabbeti falan aşırı yapmacıktı,sırf elenme öncesi oy toplama çabasıydı yani başka açıklaması yok.Umarım Sude kalır.

• 
Sayfa: önceki 51115112511351145115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.