Şimdi Ara

Survivor 2022 (5111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.023.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 51095110511151125113
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş

Mecburi erkek potası olacağından dediğin olmaz hocam. 1 kız gittiği anda sonraki hafta erkek yazacak takımlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evrim bu hafta 1/7 yapmadı mı hocam daha

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elenince kına yakarsın. Survivor  2022 

Gıcık Berkan elensin? Allah aşkına Berkanı seviyor musun ya? Sanki o koloni değil miydi? Şimdi de Atakanın yaveri. Survivor  2022 Tamam kabul ilk başlarda iyiydi performansı ama son 1 aydır kötü bence. Adamın hikayesi de yok sağa sola sataşıyor sürekli. Sürekli küçük çocuklar gibi Acun abi abi filan Survivor  2022 

Valla sen bile Berkanın gitmesini istersin ciddiyim.

• bidarxx kullanıcısına yanıt

olur mu hiç, geçen bayılmış numarası yaptığında ogesu taşıdı ya o ogesuya yeter de artar

• bidarxx kullanıcısına yanıt

Yaw hocam kısaca mal yolluk mu diyorsun?

Survivor  2022 

• NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt

Anıl hariç hepsi aday oldu sanırım eski gönüllülerin.

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Harbi gerçekten mi ?

Survivor  2022 Survivor  2022 

• harunwq kullanıcısına yanıt

Genel tabloda 1inciiiiiiiiiiiiii olan adamın elenmesini istersem o zaman ağlamayacaksın hocam, sude çöpü 7inciiii ayşeden yukarda. sude için 1inciii olan eleniyorsaaaa ayşe içinde 7inci sırada olan sıradan karbon çinko vatandaş sude de elenmesi kadar doğal bişey yoktur. azcık hak hukuk yaaa adam haybeye kastı o kaadar istatistiği acun en verimli zamanlarında kızağa çekti adamı unutmadık, sude elendi nokta koyduk bitti. elenince de helva kavurup dağıtacam.

• Survivor  2022

Hikmet'le geçen gün çok oyuna çıkıyorsun sürekli seni seçiyor diye tartışan gönüllü erkekleri arasında en az oyuna çıkan Hikmet. Survivor  2022  Hatta sakatlığı olan Adem'den sonra yarışmada bu ay en az oyuna çıkan isim kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 24 Mayıs 2022; 0:45:47 >

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt

adı üstünde 7de1111111111111111, 00000000 değil. 000000000 bambaşka bi boyut sude çöpü öyle bir noktaya taşıdıki loserlığı tosbağa evrimin o eşiği aşması çok güç artık.

• İyi bana bol helva ver. Survivor  2022 

Umarım gitmez Sude. Sen deyince genelde ters tepiyor o yüzden şansı var hala. Survivor  2022 

• Arkadaslarimi önden yolladim sana da arkadan koydum Hikmet.

Adaya hic civi cakmadin

Ben sana cakacam civiyi

Zuhahahahaaha Atakan Hikmeti tokat manyagi yapmis.

Haydi evine Toros ayisi.

• bu sene ne rezil bir sene ya, 1 metre mesafeden sansarın önceden 6/6 yaptığı atışı getiriyorlar. nerde 2018’in uzun parkurlu 3 metre geriden atış yaptırılan all starı, nerede bu 0-6 yaş oyunları

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt

bunu attığın iyi oldu hocam, BAKSINLAR SUDE AŞIKLARI çöplerinin vasatlığına potada yarıştığı herkesin gerisindeSurvivor  2022 

• rororo4 R kullanıcısına yanıt
    Survivor  2022

• Daha çöpleri var hocam ama şanları sayesinde duruyorlar adada dolmacı adem ve rATAKAN gibi

• Hocam ben Sude’ye nötrüm tamamen de,siz baya sevmiyor gibisiniz. Performans harici sebebi var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • harunwq kullanıcısına yanıt

ters mi teper tersden mi girer göreceğiz yarınSurvivor  2022 

• cash-mkhitaryan kullanıcısına yanıt
    Survivor  2022youtube
    Merhaba arkadaşlar ben İsmail Ceylan bugünkü çektiğim video çocuklarla köy versiyon survivor bölüm.3 oyunu çektik güzel komik eğlenceli bi köyde köy versiy...
    https://www.youtube.com/watch?v=xHhRuQNWkKE&ab_channel=SRVGame

Şu çocuklar bile daha uzaktan atış yapıyor el insaf ya Survivor  2022 

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt

beni potadakiler ilgilendiiriyor 5te00000 double double yapanlar ilgilendiriyor koloni sinsi asi sarı çiyan son neferi adadan şutlanıyor daha ne olsun bayram havasıSurvivor  2022 Survivor  2022 

• 
Sayfa: önceki 51095110511151125113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.