< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Survivor 2022 (5115. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
hepsini Acun ayarlıyor. sms şirketi ile anlaşsan bile 12 potadan çıkamazsın hem de all star sezonunda
mesela hiç sevilmeyen Sude'nin Barış'ı eleyebileceğine inanan var mı. ama Barış gitti.
işte izleyiciye bakın , Evrim koloniyi eledi Seda'nın civcivlerini eledi dedirtmek istiyor Acun efendi
son civciv Sude gidecek. Evrim ya haftaya gider veya bireysellik başlar başlamaz gidecek
-
Gerçekten artık performans izlemek istiyorum. Acunun torpillilerinin Haziran'ı gördüğü Survivor'ı seneye izlemeyeceğim kararım da kesin. Evrim'in Haziran'ı gördüğü bir Survivor yarışması gerçekten küfür gibi geliyor. Seneye zaten Ayı Hikmet de olmaz.
Ayşe Evrim Nisa bunların Haziran'ı görmemesi gerekiyordu.
Survivor mağduriyet yarışması değil. Çenesi olan kazansın değil. Eskiden hiç değildi. Yahu eski sezonlarda Evrim gibi yarışmacıyı 2. haftadan postalarlardı. Acun son senelerde yarışmayı mahvetti. 2011, 2012, 2013 hatta 2014'te bu performansta birinin ilk 1 ayı geçmesi mümkün değildi. Şimdi zorla tutuyor.
Ada hayatı + performans + arkadaşlık ilişkilerine okeyim ama mağduriyete, hikaye yaratmaya falan bunlara tav oluyorum. Bir de son 2-3 senede hikaye saçmalığı çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 24 Mayıs 2022; 17:52:40 > -
Eyvallah üstat hatırladım da bunun öyle dalga geçilecek bir tarafı da yok be çok. Ogeday saçmalamış :)
-
Atakan Hikmeti fena şamarladı.
Sana koyarım,sana çakarım,seni de istersem yollarım bana rakip bile olamazsın demis.
Hikmet te Kumandaaa diye bagirmis ayi gibi.
Atakan demir leblebi gibidir cignemeye calisirsin cigneyemezsin.
Hikmeti evine gidecek aglayarak yakinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Berkan 63.Acunn.com guncellememis Berkan belki gider diye 🤣🤣
-
Gold Bilgi 🦅twitter
“Hislerle devam ediyoruz! 6. Hissime dayanarak bu akşam Survivor’a veda eden isim Sude Burcu olur.. #survivoralllstar2022”https://twitter.com/gold_bilgi/status/1529113767694540803?s=20&t=h5HZuTrDYA1FxNOuwyYYoA -
Eğer böyleyse dün taşlar yerine oturmuş oluyor. Öz oğlu Berkan'ı korumak için güzel kumpas yaptı. Ayşe'yi de 2 haftadır Anıl ve Sema sayesinde mağduriyetle ve Evrimle oynamasıyla sms kastırıyordu. Bireyselde gerçekten Ayşe'yi ve Nisa'yı görmek istemiyorum. Zaten patatesler bunlarla kim oyuna çıksa karşıya 1 sayı yazılacak direkt.
-
yarışma tamamen Acun'un manevi evlatlarını koruduğu bir kurguya dönüştü
bireyselde kadınları 4 kişi bırakacaklar diye tahmin ediyorum Nagihan,Sema zaten garanti
manevi kızı Ayşe'yi zorla ittirecek. SMS makinası Nisa'da kalır diye tahmin ediyorum
Evrim tüm koloniyi gönderdi civcivleri gönderdi diye yakında akbilini basar fazla ömrü kalmadı
antipatik görünse de Sude performans olarak asla elenmeyi haketmedi. Ayşe+Nisa+Evrim'i toplasan Sude'nin performansı etmez
yazan/yöneten Acun Ilıcalı
-
Her şey de sızıyor artık,biraz heyecan olsaydı bari elemede.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Acun tezgahın başında durmuyor ki sağa sola uçakla geziyor.
maça gidiyor yarışmayı Murat'a bırakmış herşeyin sızması normal
saldım çayıra mevlam kayıra
-
Ayşe kezbanı yüzünden feda ettiler sudeyi, pek haz etmezdim ama evrim nisa ve ayşeden önce gitmeyi hak etmiyordu bence. Patates de bugün ayşeyi son dörtte görüyorum falan da demiş iyice yol yapmaya başlamışlar.
Yarışma da sıkmaya başladı zaten Nagihan olmasa takip etmeye değmez o gidene kadar bakarız artık. Finalde de ayşe adem falan kalır artık bol bol ağlayıp tam bir mağdur finali yaparlar
Sudi gitmiş 😀Koloni kızları telef oldu bir tek hikmoş kaldı 😀
O değilde kırmızılar 2 kızla biraz zor döndürürler oyunu çok yorulurlar gibi
Sude elendiğine göre potaya bir adım daha yaklaştık. Maviler rahat daha Evrim-Nisa-Hikmet’i kolayca yazarlar ama kırmızıların 2.kaybında sular kaynamaya başlar.
-
Resmen rezillik vardı bu hafta 4. Aday nerden çıktı 2 hafta önce 3 er adaya döndük dediler, şimdi 2.dokunulmazlıktan sonra birden 4 oldu dedi Acur resmen şike var
Spoiler mı geldi herkes Sude elenmiş modunu açmış?
-
Yukarıda var hocam.
hislerine göre herkes sude'nin elenebileceğini söylüyor zaten ben net bişey mi geldi diye şey ettim :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X