ben merakımdan tutuyorum hocam istatistigi. sampiyonlugu ilgilendirip ilgilendirmemesini umursamıyorum suan acikcasi. genel performansta balon yarısmacılar üzerinden istatistik kasanlar olduğu için suni geliyor bana. |
Survivor 2022 (4891. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
İftiracı yalancı karektersiz hikmet ve onu kumanda etmeye çalışan Afakan ın tayfası, korkaklar anca karşı takıma ayşeye sataşırlar, siz gidin yine Berkam yazın 😀
Bu maviler nereden tutsan elinde kalıyor bir Evrim vardı dik duruşlu Hikmet onuda çamuruna çekti tarihin gördüğü en itici takım oldular 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o lavuk tıklanma için haftada 1 düzenli kavga,diskalifiye gibi saçmalıkları ortaya atıyor. aslı astarı yok.
-
Ulan tutturmuşlar gönüllü erkekleri güçlü neden güç oyunu koyuyorlar. Banane kardeşim ünlüler zarganaysa güçsüzse. Ünlülerdekilerin hepsi hızlı hız kesen parkur mu yapsınlar o zaman. Saçma sapan itirazlar görüyorum.
-
Şu itici zart,zort,cart,curt efektini kullanma kardesim.
Bizim.zamanımızda boyle seyler yoktu.Tiktok nesli mi cikardi nedir.
Herkes zort,zort yzar olmuş sagda solda görüyorüm.
Osuruk efekti gibi.
Oda mantıklı son süre zarfına bakıyorsun ama sadece 1 e 1 oynanmislar oyunlar galiba dimi ?
Yardimlilarda var mı ? Istatistiginde bence olmali,cunku yardimli oyunlar artik cok artti ve yardim da ufak bir detay oluyor.Birebir sayilabilir yani.
O youtubedaki dilenci ayıya inanan var mı. Tıklanma için herşeyi yapıp herkesin hakkına girer.
-
Dün dolmacı 8de 5 yapmış bugün de 4te 0 yaptı direkt 12de 5 oldu bu adamın istatistiği niye düşmüyor cidden aşırı tuhaf. Batuhan mesela 51-52 lere düştü. Anıl bile 59lara geriledi ama dolmacı kaybettikçe 54-55 bandında gidiyor
-
51 adem şuan,sen 1 e1 tablosuna bakıyorsun.O tabloda cogu oyun dahil edilmemis.
En ufak bir yardim aliyorsan takim arkadasindan birebir sayılmıyor.
-
Hikmet bugün güldürdü valla ne yalan söyleyeyim🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hız kesen parkur yapıyorlar zaten hep,bir tane uzun hız parkuru yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben hepsini 1e1 olarak alıyorum hocam bi nevi genel istatistik gibi düşünebiliriz. kimin yardımcısı kime ne kadar yardım etmiş, yardımcısı yüzünden yenilmiş falan umrumda değil yani sonuçta günün sonunda her oyunda 1 kazanan ve 1 kaybeden var
-
depar parkurları genelde yok hocam ama keşke 1.5x parkurlar olsa çok işimize yarardı diyorum kilodan dolayı. ek olarak survivor 2020'deki su parkurları gelsede müthiş olurdu.
-
Bence o da saçma mesela. Şu Survivor'da hep birebire bakalım diyenler oluyor ama birebire yazılması gereken oyunlar genel sayılıyor. Sude'yi dokunulmaz yapan atıcı oyunu çok net birebir yazılmalıydı
-
Oyunda çok ufak yardım varsa birebir sayılmaya devam edilmeli bence. Birebir istatistikler çok daha değerli ama orası da ayrı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 11 Mayıs 2022; 2:2:8 > -
Ponçik niye diyor onu diyorum seni seçtim desin yeterli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nagihan da Acundan torpilli. Ayı bir şey dese yine üstüne gelecek. Adem Nagihan ikilisi Acun tarafından inanılmaz korunuyorlar.
Bir de kadın erkek olayından dolayı da bir şey yapamıyor. Erkek olunca tehdit edebiliyorsun meydan okuyabiliyorsun ama kadın olunca feministler hemen kadın düşmanı diye algı yapıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 11 Mayıs 2022; 2:20:17 > -
Kıskanıyorsun kızımm
Günün kızı bu hocam sözü değil. Birde gece sonrasında göstersilerdi kızı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X