Bu kırmızılar da zeromen bitmiyor arkadaş gökhan vardı gönderdik ohh tamam derken bu sefer barış çıktı onuda gönderdik tamam bitti dedik bu seferde badem çıktı. İlla biri zeromen olacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (4892. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Nagihanı tutan Kendi yapamadıgı ayılıgı nagihan yapınca mutlu okuyor herhalde kralice deyil krolice
-
Ayıyı biz bu sene kudurtsun diye destekledik. Şampiyon olacağını zaten dış görünüşten dolayı ergen kızlara hitap etmediğinden düşünmüyorduk. Ancak şu an kendini şampiyonluktan eden isimler de var. Başlarında Nagihan geliyor. Sonrasında ise Sema hatta ve hatta dolmacı Badem. Bu performans ve antilerle şampiyonluk çok zor.
Şuan Anıl Ogeday Atakan gerçekten temiz ilerliyorlar. Berkan da iyi gidiyor ancak sevilmiyor bir şekilde.
-
Hikmet iftiracısı yarışmayı resmen kreş ortamına çevirmiş ya o ne gerzekce laf atma çabaları, Survivor un seviyesi yerlerde, Yunus Emre gibi adam lazım buna üstüne yürüycek ikiside ceza alacak öyle daha eğlenceliydi en azından...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Zero men dediğin adama hikmoş yenilince sahayı terk etmişti top atmıştı sonraki oyun yenilincede ilk defa insan gibi tebrik etmişti yola gelmişti ama yenince bugün biyerleri kalkmış yine yakında söner tekrar 😀
Hocam hala, anlıyamadın mı
Makbule bu makbule
Ben bile sevmediğim yarışmacılara bu kadar kin beslemiyorum ki. Sude ne yaptı bir de onu anlasak. Mağduriyet kasmıyor, sinsi değil, egosu belli başlı isimlerle boy ölçüşemez, ağzı bozuk değil, çirkeflik yapmıyor. Yani bir insanın Sude'den nefret edebilmesi için çok uç noktalarda geziyor olması gerek.
-
-oketay palmiyesi kız arkadaşına bile dili açıldı laf ediyor, oyunları terk eden nagihan hikmete gıkı çıkmıyor, ademle bozmuş kafayı o ne ilerlemesi
-atakan temiz ilerliyordu ama hikmetin çamurunda çoktan battı, anca kızlara ve barışa dili yetti, survivordaki en boş boğaz adam hikmet yanındayken ayşeye laf eden çapsız biri oldu
-perkam con com tikinin teki performans kastı bir ara sonra yok oldu, girdiği tartışmalar da hep itici taraf hiç şansı yok bence
-Anıl yine içlerinde en masumu gibi ama oda polemiklerde çok saçmalıyor kendini iyi ifade edemiyor bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 11 Mayıs 2022; 3:36:6 >
Büyük hata ile şampiyonlukta eksi yazılır. Ogeday büyük bir hata yapmadı ya da Atakan ya da Anıl. Berkan yerinde duramadığından ve çok hiperaktif olduğundan sevilmiyor bir de net duruş sergileyemiyor. Ama diğer 3 ismin net duruşu var. O yüzden zaten Berkan zor diyorum ama diğerlerine ihtimal veriyorum. Biriyle kafayı bozmak ya da yarışmada birini rakip belirlemek yanlış bir hareket değil.
-
onlar mavişlerin garanti sayısıydı gittiler diye üzüldüler
-
-
Bu sene Survivor tam bir fiyasko. Ağızlarını açtıklarında kadın-erkek eşit derler. B.k eşit.
-
Bir ağlamadığı kaldı zaten.
-
Dolmacı hırsız badem final koltuğuna oturursa kazanması imkansız. Survivor 2016 semih'in kaderini ve survivor 2017'de kendi yaşadığı kaderi yine yaşayacak. O kadar anti oyu üstüne çekersen şampiyon olamazsın, olmasın da zaten çöp performansı var. Gönüllüler takımının her bir ferdi ayrı ayrı nefret ediyor dolmacı hırsız bademden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Ayıyı sevenler son 15 senede bozulan Türk toplumunun kanıtı gibi resmen.
Hileci, ağzı bozuk, riyakar, kendi yaptığı şey ona yapılınca dayılanan bir herif işte.
-
Dopingci mağduru sevenlerde öyle hocam.
Ben adada bir Anılı seviyorum gerisi leş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X