Şimdi Ara

Survivor 2022 (4889. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.022.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48874888488948904891
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş
  • Ya bırakın bu ayakları yiyen var mı cidden? Nagihan aynı şekilde 5-6 oyun izledi gerçekten artık adam akıllı oyun izletin izleyicilere

• kudurun sude fancıkları, ayşe kezosu sağlam koydu  potaya girince de koyacak  

• Nagihan satar ve konseyde Hikmet çıkar !

• Nagihan ne boşboş durdun yaaaa kaç kişi kenardan geçip gitti vakit bile kaybetmezdin.

• her bayrak yarışında bir gerizekalı hikmeti sabote eder afferin nagihan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurgu yapmışlar. Normalde bu oyunu gönüllüler kazanacaktı.

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Benim de dikkatimi çekti. Cidden Hikmet'e daha az mı vermişler. İnanılmaz ya

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt

Anıl ilk oyunda ayıyı yenince ne dedi "seç seç daha seç" gibi bi şey dedi. "Seni seçtim ponçik" onun cevabıydı.

• Nagihan Acun Medyanın söylediğini yapıyorsun sonra neye itiraz ediyorsun o da ilginç? İzleyicileri salak yerine koymayın rica ediyorum ya. İyi oyunculuk yapamıyorsunuz valla.

• Normalde 4e 3 veriyorlardı ama bu sefer 5e 3 vermişler rezilliğin bu kadarı artık

• bide ben mi yanlış gördüm Ayşe 4 taneyle daha yakından Hikmet 3 taneyle daha uzaktan atıyordu.

bari attıkları şeyler eşit olsun abi bune böyle resmen adaletsizlik bu

• Nagihan bu sene son 5 bile yapamaz.

• Nagihan böyle ağlamaya devam   

• Nagihan kaybedince çok çekilmez oluyor.

• Hikmet'in konuşmasını bitirmesine bile izin vermiyorsun Nagihan. Bir sus da adam konuşsun ya yok anlaşıldı sen bırak finali son 4 e kalamayacaksın bu gidişle

• Kırmızıya bi beleş oyun daha, Sema Anıl hariç winnerları yok, Anıl da bi oyun aldı patatese bağladı bugün. Kırmızı oyun kazanacak öyle mi

• Nagi çekilmez biri

• Niye kadınlara 5 bumerang, erkeklere 3 bumerang verildi. Kadınlar zaten önden atıyorlar niye atış sayısını da arttırıyorlar. Sonra niye kadın şampiyon çıkmıyor. Aynı şartlarda yenerse ve karakteri de sevilirse çok rahat şampiyon olur zaten

• final oyunlarında şartlar eşit olmalı takımlar ona göre davranmalı şimdi geri sarıp izledim böyle adaletsizlik yok.....

• Hamburger 3XL baya büyükmüş!

• 
Sayfa: önceki 48874888488948904891
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.