Youtube yorumlarına kısaca gene bakayım dedim ulan 1 tane hariboya destek atan yoktu. Herkez yazmış Hikmet farkında olmadan mağduru şampiyon etmeye oynuyor diye Yusuf gibi ulan ne alaka. Bunlara kalsa survivorda sadece parkur olsun reality olmasın ne saçma yorumlar. Yok çok iticiymiş nefret ettiriyormu sevinçleriylede bilmemne. Millet bildiğin mağdur yapmış hakiki mağduru. Onnumara keyif alıyoruz adam sayesinde yoksa çok sıkıcı olacak gıram akıl yok bunlarda. |
Survivor 2022 (4893. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Ülkenin haline bakarsan bir nevi özet zaten, yorumlara bakarak zaman kaybetme.quote:
Orijinalden alıntı: Sigma33Youtube yorumlarına kısaca gene bakayım dedim ulan 1 tane hariboya destek atan yoktu. Herkez yazmış Hikmet farkında olmadan mağduru şampiyon etmeye oynuyor diye Yusuf gibi ulan ne alaka. Bunlara kalsa survivorda sadece parkur olsun reality olmasın ne saçma yorumlar. Yok çok iticiymiş nefret ettiriyormu sevinçleriylede bilmemne. Millet bildiğin mağdur yapmış hakiki mağduru. Onnumara keyif alıyoruz adam sayesinde yoksa çok sıkıcı olacak gıram akıl yok bunlarda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Seni seçtim ponçik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mağdur olmuş kıyamam.
-
Birleşme sonrası Adem ve Hikmet arasındaki birebir ne çok merak ediyorum.
-
Dengesi korunursa bana ikisi de keyifli geliyor
Mesela eskiden altta kalınırsa kaybedilir algısı vardı ama işi iyi bilenler altta kalmayı avantaja çevirebiliyor. Bjj bunu öğretti. Bu durumlar da bana zevk veriyor. Kaybediyor görünürken birinin teknikle kazanması da. Bu da durumu daha sürprizlere açık hale getiriyor. Eğer salt ayakta geçerse rakip senin alttan girmeyeceğini bildiğinden her şey tamamen farklı bir duruma dönüşüyor. O zaman da işte klasik kick boksa dönüyor neredeyse. Tabi bazı farklar var. Eldiven vs.
İlk UFC'lerde round bile yoktu :) 20 30 dk boğuşmalar olabiliyordu.
-
Haribonun dilinden anlayanlar Yunus Emre baskanla Yasoydu acun ikisini de harcadı...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hariboyla batunun iyi anlaşma sebebini İsmail Balaban olarak düşünüyorum hocalar doğru mudur?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hikmet hız olarak değil ama kudurtuculuk ve beceri konusunda 2020'ye geri döndü.
-
Hikmet fena adam ya her lafı olay, zevkini çıkartın bir daha hikmet gibisi gelmez survivora
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Survivor Yorumlarıtwitter
“Takımlar karıştıktan sonra Erkekler birebir istatistik sıralaması 1) Hikmet 28/48 %58 2) Atakan 25/45 %56 3) Berkan 22/40 %55 4) Anıl 27/51 %53 5) Batuhan 25/50 %50 6) Adem 25/51 %49 7) Ogeday 18/38 %47 #SurvivorAllStar2022 #Survivor2022AllStar”https://twitter.com/allstaranaliz/status/1524341777641181184?cxt=HHwWgMC4yaexxqcqAAAADOLMACIDAN PONÇİKTEN VE MAĞDURHANDAN İSTATİSTİK KASIYORUZ
-
Walla hocam ben gördüğümü söylüyorum. Hikmetçi değilim sevmem de 3017 dede 2018 dede ademciydim.şu anki adem maalesef kendini küçük düşürüyor. Hem başarısız hemde burnu laf dağında. Hikmet zaten elenip gidecek çok şansı yok.
Adem ve Hikmet'in 1'e 1 istatistiğine nereden bakabilirim?
-
Survivor Wordstwitter
“#ÖdülOyunu #Mayıs10 #Survivor #Survivor2022 #Survivor2022AllStar”https://twitter.com/surviwords/status/1524122750574604288?cxt=HHwWgMC54aDk4qYqAAAAAyı birebirde farkı kapattı dolmacıyı tokatlaya tokatlaya bir ara 14 6ydı son 13 oyunun 9 tanesini Ayı almış
-
Bu yeni değil ki siz birde geçen seneye bakın. Bu gene iyi. Geçen sene acun aleyna yı parlatabilmek için 1m den attorıyordu. Eleyne sayesinde şu Ayşe kahraman oldu. Rekorlar kırdırdı şu vasat kıza acun. Galiba survivor tarihinde en çok galibiyet alan kız olmuştu. Düşün şu vasat ayşe.
Survivor Wordstwitter
“#ÖdülOyunu #Mayıs10 #Survivor #Survivor2022 #Survivor2022AllStar”https://twitter.com/surviwords/status/1524122750574604288/photo/1durum bu hocam.adem cogu güc oyunundan kactı birde kacmasa daha düşük olurdu bence performansı
-
Şu ankette hiçbiri yok mu zoro. 2 side kazanamaz bunların yerine maçuka ın terliğine oy veririm.
Clickbait değilse çok büyük kavga var diyor herkes. Birkaç büyük sayfa yazmış. Hikmet bademi yamultmuş diyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X