Şimdi Ara

Survivor 2022 (4893. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.022.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48914892489348944895
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş
  • Youtube yorumlarına kısaca gene bakayım dedim ulan 1 tane hariboya destek atan yoktu. Herkez yazmış Hikmet farkında olmadan mağduru şampiyon etmeye oynuyor diye Yusuf gibi ulan ne alaka. Bunlara kalsa survivorda sadece parkur olsun reality olmasın ne saçma yorumlar. Yok çok iticiymiş nefret ettiriyormu sevinçleriylede bilmemne. Millet bildiğin mağdur yapmış hakiki mağduru. Onnumara keyif alıyoruz adam sayesinde yoksa çok sıkıcı olacak gıram akıl yok bunlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sigma33

Youtube yorumlarına kısaca gene bakayım dedim ulan 1 tane hariboya destek atan yoktu. Herkez yazmış Hikmet farkında olmadan mağduru şampiyon etmeye oynuyor diye Yusuf gibi ulan ne alaka. Bunlara kalsa survivorda sadece parkur olsun reality olmasın ne saçma yorumlar. Yok çok iticiymiş nefret ettiriyormu sevinçleriylede bilmemne. Millet bildiğin mağdur yapmış hakiki mağduru. Onnumara keyif alıyoruz adam sayesinde yoksa çok sıkıcı olacak gıram akıl yok bunlarda.

Ülkenin haline bakarsan bir nevi özet zaten, yorumlara bakarak zaman kaybetme.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

Seni seçtim ponçik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mağdur olmuş kıyamam.

Survivor  2022
  • Birleşme sonrası Adem ve Hikmet arasındaki birebir ne çok merak ediyorum.

• NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt

Dengesi korunursa bana ikisi de keyifli geliyor Survivor  2022 Mesela eskiden altta kalınırsa kaybedilir algısı vardı ama işi iyi bilenler altta kalmayı avantaja çevirebiliyor. Bjj bunu öğretti. Bu durumlar da bana zevk veriyor. Kaybediyor görünürken birinin teknikle kazanması da. Bu da durumu daha sürprizlere açık hale getiriyor. Eğer salt ayakta geçerse rakip senin alttan girmeyeceğini bildiğinden her şey tamamen farklı bir duruma dönüşüyor. O zaman da işte klasik kick boksa dönüyor neredeyse. Tabi bazı farklar var. Eldiven vs.

İlk UFC'lerde round bile yoktu :) 20 30 dk boğuşmalar olabiliyordu.

• funky-nd kullanıcısına yanıt
    Haribonun dilinden anlayanlar Yunus Emre baskanla Yasoydu acun ikisini de harcadı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hariboyla batunun iyi anlaşma sebebini İsmail Balaban olarak düşünüyorum hocalar doğru mudur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikmet hız olarak değil ama kudurtuculuk ve beceri konusunda 2020'ye geri döndü.

• Hikmet fena adam ya her lafı olay, zevkini çıkartın bir daha hikmet gibisi gelmez survivora

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SON DOLMACI BÜKÜCÜ SON MAĞDUR TOKATLAYICI AYI HİKMET

Survivor  2022
  • Survivor  2022Survivor Yorumlarıtwitter
    “Takımlar karıştıktan sonra Erkekler birebir istatistik sıralaması 1) Hikmet 28/48 %58 2) Atakan 25/45 %56 3) Berkan 22/40 %55 4) Anıl 27/51 %53 5) Batuhan 25/50 %50 6) Adem 25/51 %49 7) Ogeday 18/38 %47 #SurvivorAllStar2022 #Survivor2022AllStar”
    https://twitter.com/allstaranaliz/status/1524341777641181184?cxt=HHwWgMC4yaexxqcqAAAA

DOLMACIDAN PONÇİKTEN VE MAĞDURHANDAN İSTATİSTİK KASIYORUZ Survivor  2022 

• evohan kullanıcısına yanıt

Walla hocam ben gördüğümü söylüyorum. Hikmetçi değilim sevmem de 3017 dede 2018 dede ademciydim.şu anki adem maalesef kendini küçük düşürüyor. Hem başarısız hemde burnu laf dağında. Hikmet zaten elenip gidecek çok şansı yok.

• Adem ve Hikmet'in 1'e 1 istatistiğine nereden bakabilirim?

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Survivor  2022
    Survivor  2022Survivor Wordstwitter
    “#ÖdülOyunu #Mayıs10 #Survivor #Survivor2022 #Survivor2022AllStar”
    https://twitter.com/surviwords/status/1524122750574604288?cxt=HHwWgMC54aDk4qYqAAAA

Ayı birebirde farkı kapattı dolmacıyı tokatlaya tokatlaya bir ara 14 6ydı son 13 oyunun 9 tanesini Ayı almış

• adler1 kullanıcısına yanıt

Bu yeni değil ki siz birde geçen seneye bakın. Bu gene iyi. Geçen sene acun aleyna yı parlatabilmek için 1m den attorıyordu. Eleyne sayesinde şu Ayşe kahraman oldu. Rekorlar kırdırdı şu vasat kıza acun. Galiba survivor tarihinde en çok galibiyet alan kız olmuştu. Düşün şu vasat ayşe.

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Survivor  2022
    Survivor  2022Survivor Wordstwitter
    “#ÖdülOyunu #Mayıs10 #Survivor #Survivor2022 #Survivor2022AllStar”
    https://twitter.com/surviwords/status/1524122750574604288/photo/1

durum bu hocam.adem cogu güc oyunundan kactı birde kacmasa daha düşük olurdu bence performansı

• Şu ankette hiçbiri yok mu zoro. 2 side kazanamaz bunların yerine maçuka ın terliğine oy veririm.

• Clickbait değilse çok büyük kavga var diyor herkes. Birkaç büyük sayfa yazmış. Hikmet bademi yamultmuş diyorlar.

• 
Sayfa: önceki 48914892489348944895
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.