Şimdi Ara

Survivor 2022 (1205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.023.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12031204120512061207
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş

Nisa da mimar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence dondurmacı bu sene kıbrısı bile göremeyecek.

• mr.yasoo kullanıcısına yanıt

SMS birinciliği yok, performans desen ortalama, mağdur da olamıyor. Fanları fragmanlarda neden Barış yok diye ağlıyor.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• rororo4 R kullanıcısına yanıt

Oyun 1-1 bitmiş, Berkan en iyilere çıkmış olabilir. Ünlülere Sercan Mert ve Adem geldi. Erkek eşleşmelerine göre bence bir turda en fazla iki kere çıkar bir erkek ilk dokunulmazlıkta.

• Adem Sema ve Aycan korona oldular ama nasıl oldu da diğer yarışmacılara bulaşmadı hastalık hayret ediyorum. Nisa da hastaydı ama hiçbir gönüllüde çıkmadı korona.

Onun dışında izlediğim bölümlerde performans olarak beklentimin üstüne çıkan yarışmacı: Batuhan

Beklentimin altında kalanlar: Atakan, Hikmet ve Anıl

Batuhan’ın şampiyon olabileceğini düşünmüyorum gene de. Bu yarışmada en çok sevilen değil de sevmeyeni az olan kazanıyor genelde. Tuhaf bir cümle oldu ama ne dediğim anlaşılıyor herhalde. Batuhan’ı seven çok seviyor ama sevmeyen de o kazanmasın diye her şeyi yapacak seviyede oluyor.

Atakan performans olarak istediğini veremedi ama ünlüleri de topaç gibi döndürüyor gördüğüm kadarıyla.

• Anıl yine sonradan açılır. 2018’de iş bireysele döndükten sonra, Adem‘den sonra en çok oyun kazanan erkek Anıl’dı.

• quote:

Orijinalden alıntı: rororo4

Nisa da mimar.

Mağdur adını bile anmaya utandığım seviyede muhtemelen avrupada ilkokul seviyesine denk gelen bir okuldan mezundu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 28 Ocak 2022; 13:13:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Su oyunları hocam çok fazla büyütmeye gerek yok bence. Adam sakattı 3 4 tane su oyunu kaçırdı. Döndü gene 3 tane daha su oyunu oynandı. Cumartesi uzun bir kara parkuru var. İşte o zaman göreceğiz.

• blackflower B kullanıcısına yanıt

Barış neden böyle dedi ki. Kendisinin daha anıl yada ogeday'a karşı yarıştığını hatırlamıyorum. Belki bir şey kaçırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 28 Ocak 2022; 13:40:52 >
  • Bu ne ya…

Survivor  2022 

• dada12 D kullanıcısına yanıt
    sürekli sürgün adasında olan sercan yarışmış oysa ogedayla, kendisinin siftahı yok :) orada bastırabileceği bir tek saf sercan var atakana demek yemiyor kısaca. kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demek mi istiyor napıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kimi destekleyeceğime karar verdim.

mağdur edilme ....2 kere sürdün edildi .... ok

potansiyel .... sezonundaki performans referans... ok

doktorla duygusal bağ ... kellik ... ok

kaos potansiyeli ... nisa ve onun aracılığıyla barış ogeday, herşey olabilir ... ok

Seni Seçtim Sırma Saçlı SERCAN. artık seninleyim. ilk defa futbolcu şampiyon olacak.

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    HOCAM ZATEN BAHSETTİĞİ BURAK DÜN DAHA BATUYA DESTEK PAYLAŞIMI YAPTI,TAMAMEN HİKAYE ANLATIYOR.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dianz kullanıcısına yanıt

hemen izleyelim.

bu yüzü unutanlar hatırlasın

sercan horror story başlasın Survivor  2022 

Survivor  2022

• tanisiyormuyuz31 kullanıcısına yanıt
    🐊🐊🐊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fragmanı izledim de bu mert şey değil mi ya? ahmet çakar Survivor  2022 

Survivor  2022youtube
    Ahmet Çakar'ın Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi ile ilgili "yan sanayi derbi", "derbicik" yorumlarına Sinan Engin sert tepki gösterdi.Sinan Engin - Ahmet Çakar ta...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=SfFEHEBmCeU

• Oğlum ağlama oğlum

Seda: Atakaaaaaaaan

Atakan: Bıraaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

• dada12 D kullanıcısına yanıt

yarın oynanacak parkur kısa ve düz koşu parkuru hocam. erkek yarışmacıların hepsi hemen hemen aynı sürede bitirir. fark yaratacak bir engel veya uzunluk yok

• şampiyonluk baskısı var üstünde, acayip hırslı. biraz sakinleştiği zaman üstünlük kuracak diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 12031204120512061207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.