Walla çok ilginç ayı resimleri gördük hikmet sayesinde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (1203. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
2018 survivorda 8-9 kişi 3000 üstüne çıkmıştık ama zaten o konuyu 8 9 kişi ile sürüklemiştik birincimiz franzdı hatta 5 bin küsür mesajı vardı bu da neye sebep oldu 2018 konusunda yeni isimler göremedik zamanla kendi aramızda muhabbetlerle seneyi bitirdik forum gibi değilde wp grubuna dönüştü ortam o yüzden kimse 2018 yılıyla ilgili bir konu açmıyor katılımcı az olduğu için
bu şekilde puan skalası arttarsa biz çok mesaj atanlar sene sonunda büyük avantaj sağlamış oluruz 5k mesaja 10 puan versek 10 hafta boyunca eleneni doğru tahmin eden veya sezon başında şampiyonu bilenle aynı puanı almış olacağız bence bu bir tahmin oyunu için adil değil amaç tahmin oyununda yer alıp nispeten daha az mesaj atan arkadaşları en azından bin mesaj üstüne çıkmaya teşvik etmek o yüzden 2 4 6 diye makul puanlar dağıtıyoruz
çok mesaja çok puan tahmin oyununu sadece 8-9 kişi arasında bir rekabete düşürür hali hazırda 50'ye yakın kişi aktif olarak oyunun içinde herkes için en adil olanı bu diye düşünüyorum
-
Hocam hedefi uzat puanı düşür 1 puandan başla 1er 1er git. En üst yine 6 olsun ama üst hedef en az 5.000 olsun. Tabi sadece fikir konu sahibi sizsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru diyorsun. Forum kalitesini düşürebilir spamcılar. Mesela benim 1. olma hedefim yok öylesine tahmin edicem. Benim gibi olanlar vardır. Sırf yorum sayısı için boş yorum atmak eğlenceyi kaçırtır buranın.
değerlendirelim hocam birleşme partisinde mesaj sayılarına göre
-
Adam birebir de %80 le oynuyor. Şampiyon Ogeday
-
Hocam sanki büyük ödül var niye spsm olsun. Yazacak olan yazıyor zaten. Mesela ben gündüz yazamıyorum. Akşam yemek iş falan derken foruma girene kadar 10 11i buluyor gece. Sonra bir okumaya başlıyorum 50 100 sayfa cevap ver yarum yap falan derken gece 2.3 son sayfaya geliyorum bir bakıyorum 20.30 mesaj peşi sıra olmuş. Yoksa niye kim spam yapacak boş iş için. Mesele sadece zevkli zaman geçirmek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 28 Ocak 2022; 2:32:44 >
O işler sonra değişir hocam şu an oge süpürüyor ama mesela küçük bir sakatlık performans düşüklüğü hiç belli olmaz. Zaten ilk 4 için tahminlerin nerdeyse hepsinde vardır adem oge
arkadaşlar en sevdiğiniz Dr.Serhad repliklerini yazın ankette oylayalım bakalım kralın en çok hangi replikleri seviliyor
-
DOKTOR: Oynayamaz! (%99 Number 1 olur)
(Orijinal İfade: ''Oynamayacak ve Oynayamazsın'' şeklindedir.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 28 Ocak 2022; 3:5:21 >
-
-
EKŞİDEN alıntı
batuhanın sürgün adasında olduğunu düşünsenize...
-hindistan cevizlerinin karakterlerine laf eder
-yengeçlerin kendisine cephe aldığıyla ilgili 30 dklık hayat dersi verir
-
Survivor Türkiyeyoutube
Hikmet oyun sırasında düştü. Herkesi Korkutan Kaza. Survivor Tv8 ekranlarında yayınlanan ve “Acun Medya” tarafından hazırlanan Türkiye 'nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı... İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen Survivor 2022'in bu yıl ki yarışmacı kadrosu nefesleri kesiyor. Ünlüler Takımı: Adem Kılıçcı, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Birsen Bekgöz, Çağan Atakan Arslan, Elif Gören, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Sercan Yıldırım Gönüllüler Takımı: Anıl Berk Baki, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Berna Keklikler, Evrim Keklik, Gizem Kerimoğlu, Gökhan Keser, Hikmet Tuğsuz, Nisa Bölükbaşı, Ogeday Girişken, Seda Ocak, Sude Burcu, Yasin Obuz #Survivor ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi. #Survivor2022 #SurvivorTürkiye #SurvivorAllStarhttps://www.youtube.com/watch?v=jGHvCGbD_BQ&feature=youtu.beŞimdi tekrar baktım da; ''Oynamayacak ve Oynayamazsın'' ifadelerini kullanmış.
''Oynayamaz!'' olarak revize ettiğimizde de fena değil gibi (orijinal hali olmasa da).
-
Ayı Hikmet yemek masası yapıyor
Sürgün adasını cennete çevirirken hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mert'in 2020 den beri boş boş iddiaları var hocam yine altı boş bir iddia attı ortaya yine zortlayacak
Survivor Türkiyeyoutube
Evrim yarışma sırasında sakatlandı. Yürekler Ağza Geldi! Survivor Tv8 ekranlarında yayınlanan ve “Acun Medya” tarafından hazırlanan Türkiye 'nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı... İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen Survivor 2022'in bu yıl ki yarışmacı kadrosu nefesleri kesiyor. Ünlüler Takımı: Adem Kılıçcı, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Birsen Bekgöz, Çağan Atakan Arslan, Elif Gören, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Sercan Yıldırım Gönüllüler Takımı: Anıl Berk Baki, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Berna Keklikler, Evrim Keklik, Gizem Kerimoğlu, Gökhan Keser, Hikmet Tuğsuz, Nisa Bölükbaşı, Ogeday Girişken, Seda Ocak, Sude Burcu, Yasin Obuz #Survivor ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi. #Survivor2022 #SurvivorTürkiye #SurvivorAllStarhttps://www.youtube.com/watch?v=XRHoTVLb9MM6.30 da ''İYİ MİSİN EVRİM HIII HII'' DİYEREK ZORLA İYİ OLDUĞUNU KABUL ETTİRİYOR.
-
Batunun 6 mağlubiyetinden 3-4 tanesi Ogeday galiba. Onu çözersek sampiyonluğa koşarız
Mert üstümüze oynayacak,bir de Adem geldi. Bunlar performansımızı düşürmezse güzel gidiyoruz. Dokunulmazlığı performansımız ile alıp Mert’i sürgüne yollayacağımız anı bekliyorum…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X