< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Survivor 2022 (1207. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
mert dede'ye bak sen 4 kişiden oy almış 1i çıkıp ben yazdım demiş konseyde sorduğu zaman diğerleri gıkını çıkarmamış ben yazdım diyene artistlik yapıyor. tabi diğerleri yaşça büyük olduğu için gözüne kestiremedi.
-
Kusura bakmayın da, Batuhan'ın Mert'i yazma nedeni de saçma. Atakan'ı kenara çekmişte ondan yazmış. 4-5 yaptı diyor, Mert sadece 1 kez yaptım diyor. Neyse, Mert'in gücü Batuhan'a yetmez. Batuhan'ın fan kitlesi bayağı fazla.
-
Mert 1 kez yaptım dedi diye Mert'e mi inanalım hocam. Anlamadım şimdi ?
-
AKBİLİNİ BASACAĞIZ HOCAM,BAKTI BİR ŞEKİLDE VAR OLMASI LAZIM,SAHTE HİKAYE YARATTI
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gladyatör Mert mağdurhanı eleyecek
-
İŞTE GELİYOR ÖZEL HAREKAT
Yunus Emre #Editstwitter
Yunus Emre #Editshttps://twitter.com/yunusemreshorts/status/1487095180956254210?t=IcQ504TDgE1uScz5MXtkuA&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hocam barış, birsen ve merve en azından yüzüne gülüp arkasından onun adını yazmadı. zaten samimi değillerdi. ama batuhan ve elif dostmuş gibi görünüp ismini yazdılar.
-
Otelden yarışmaya doğru gidiyorlar sanırım
-
Yunus Emre #Editstwitter
Yunus Emre #Editshttps://twitter.com/yunusemreshorts/status/1487099471846686725?t=k1o2y9njdkx8KuUDzE6xZw&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yasin Yunus Emre başkanı satarsa var yaaa...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 28 Ocak 2022; 19:33:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Batuhan’ı savunmak istemiyorum ama insanlara iki yüzlü derken, hem kendine hem de etrafına bakmalı Mert. Sürgün adasına giderken hiçbir sorun yokmuş gibi davranıp, döndüğünde nefret kustu. Belki elenmemek adına böyle gündem yarattı ama Mert kendi biletini kendisi kesti.
Adada kaldıklarını mı zannettin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the__executioner__ -- 28 Ocak 2022; 19:40:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarışmadan önce adaya koyuyorlar yarım saat konuşturuyorlar röp. verdiriyorlar sonra yarışa, yarışmadan sonra tekrar adaya koyup tekrar konuşturup röp. verdirdikten sonra otele götürüyorlar. Bence bu yüzden ada hayatı kısa gösteriliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 28 Ocak 2022; 19:47:8 >
Batuhan Atakan’ın yaveri olduğu için her halükarda haksız hocam...(Objektifim)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürgün adasındaki köpek de Acun’un köpeğiymiş hocam.
Mert zaten ismini Birsen, Barış, Ayşıl, Merve gibi isimlerin yazdığını düşünmüştür orda yazılmaktan ziyade yazan kişiler önemli. Elif'ten beklemiyordu öncelikle sonra da Batuhan'dan ve Atakan'dan.
-
1sen karıştırma hocam, o kendisini yazanları tek tek yazıyor. (Sercan ı yazmasına gerek kalmadı zaten kendisiyle beraber ilk sürgüne o da geldi) sonra mert i yazdı sürgünledi onu. En son da AYŞIL çıkacağı garantiydi gitti satakan yazdı. Kadın kendini paket edenleri paketliyor hepsi bu. Mert, 1sen den hesap soramaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X