İlahi metz sen adamı güldürürsün. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (1204. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Hangi batu geçen sene dora dan daha kötü derece yapan batu mu bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
Bu yedekler son mu artık başka kimse gelmicek mi
-
-
-
-
Daha beter. Onları tanıştırmasını istediği çocukluk arkadaşına kızmış nasıl Hakan'ı bağlayamadın da bana panoramada salladı diye. Bir daha da onla konuşmamış :D Panorama masasını bile bağlamaya çalışıyor Survivor'a gitmeden. Böyle tehlikeli ve psikopat bir çocuk.. Linkte bahsettiği zamana geldim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Permaximum -- 28 Ocak 2022; 6:27:1 > -
valla bilmem onu adam varili tek başına kaldırdı neredeyse diğerleri 2 kişi yerden kesemedi varili.
-
dora dan daha kötü yapmasının en az 2-3 maddesini sayarım sana ama boş argümanlarla haterlık yapacağınızı biliyorum o yüzden yormayayım kendimi.
senin mantığına göre yatarak finale çıkan Barış > Berkan performans anlamında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 28 Ocak 2022; 8:39:45 > -
tabi bu sezon hiç beklemedikleri birşey olup batuhan'ı performanstan ötürü vuramayınca böyle şeylere başlamış patates
-
Hocam bu oyunda tuttu ama her oyunda böyle olursa bir saatten sonra itici gelir Survivor dinamiklerini hepimiz biliyoruz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otursana bi, otur!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Skaylex Edityoutube
Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCmsoVcbNcb9fiMN8rYnOTKA/join #SURVİVOR2021 #SercanYıldırım #SurvivorDokunulmazlıkOyunu #DokunulmazlıkOyunu #Survivor2020 #KimElendiSurvivor #SercanYıldırımKliphttps://www.youtube.com/watch?v=7EOPLrEn39YNe zaman geri döneceksin bu günlere başkan
-
Ayı henüz kendini bulmadı. Son kaybettiği oyunlar pisi pisine gitti.
Eskiden risk alırdı şimdi ise garantici olmuş ama gerek yok. Ayı eski formunu yakalarsa Survivor' a imzasını atar.
Daha 5 ay var finale ve köprünün altından çok sular geçer.
Acun yarışmanın adını koydu. "Dayanıklı olan kazanır."
Bu sene yarışmacıların suyu çıkacak.
-
Mağdur reis: GÖNDERİN BENİ
Acun: allah senden razı olsun (sms)
Mağdur reis: allah senden de razı olsun (ilave sms)
Acun: tmm
-
en düşük: yasin
elenen: ardahan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X