Dar alanda birde var ya oralar moktan geçilmez. Üstüne basamak için fazla bile yürümezler. Birde ramazan olsaydı varya direk baraka ya bırakırdı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (1202. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
merti yazanlardan bi tek batuhan ona cevap vermiş, ama mert gelip ona çatıyo xd.
-
Benim bildiğim perukhsn 2.3 haftaya u dönüşü yapar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
GECEYE ÖZEL MAĞDUR MÜZİĞİ VERELİMM
DIRIRIII DIRIRI DIRIRIRIRII
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
MERT,BATUHAN BAŞKAN’I ELEMEYE GÜCÜN MAALESEF YETMEZ ASLAN,YAZIK ETTİN KENDİNE,MADARA OLACAKSIN
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ademin 1 ay kadar çok iyi performans vereceğini sanmıyorum. Ameliyat oldu covid oldu geç açılır.
Ogeday boşa hocalık yapmıyor. Yasinde ne yaparsa ters tepen biri. Ogeday son oyunu akılla kazandırdı kızlara ünlülerde de kendi aldı. Kızlara 4.0 dan oyun aldırdı. Halk bunları görür.
-
Tabloda 2 hata vardı düzeltilip ilk mesaja eklendi
-
Ayıyla ilgili ne değişik resimler varmış ya. Her türlüsünü gördük forumda walla.
Survivorun olmadığı zamanlar mesaj sayısı çok düşüyor. Ben 25 sayfa olur diye düşünmüştüm ama bugün 13 sayfa falan gitti. Ancak yarısı oluyor. HDta sonu daha yüklenmek lazım.
1000 mesaj barajını geçen 2 geçmek üzere olan 2 olmak üzere toplam 4 üye var
Yarışmanın final günü saat 17:00'a kadar
500-999 mesaj arasına 2 puan
1000-1999 mesaj arasına 4 puan
2000+ mesaj sayısına 6 puan verileceğini tekrar hatırlatayım bu vasıtayla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 28 Ocak 2022; 1:54:15 >
-
Walla ben nasıl bu 5 e giremiyorum anlamadım en son 10.ydum. Ama olsun yavaş yavaş çıkacağız merdivenlerden 10 dan ilk 5 e doğru çıkacağım.
Yanlız hocam hedefi daha büyük tut 2000 mesajı böyle giderse 20.30 kişi tutturur. Bence hedefi 3.000 4.000 5.000 mesajında ekle onlarada ayrıca puan ver
10 kadar çıksın puanlar bence 6 puandan sonra 1 er puan devam edebilirsin. 3. 000mesaj 7, 4.000 mesaj 8, 5.000 mesaj 9, 6.000 ve üstü 10 puan yap.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 28 Ocak 2022; 2:4:47 >
survivor 2015 konusunda en fazla yazan 2500 mesaj olması lazım çıtayı ona göre belirledim yarışma 160-170 gün sürse günde ortalama 12 13 mesaja denk geliyor bence yeterli hocam bunun üstü sırf puan almak için mesaj yazmaya teşvik etmek olur
-
Olsun işte hocam teşvik için puan kötü mü. Sonuçta hedef tuttturmak için teşvik yapıyoruz. Ve şu anda yarışma başlayalı 2 hafta olmuş. 2 kişi son basamağa yaklaşmış. Bu hızla 1.2 ayda bir sürü kişi en üst hedefe ulaşır. 2015 demişsin de orda kaç bin kişi yazıyordu şimdi 300 bile olmadı. O zamana göre fark var. Bence 6000 e çıkacak 4.5 kişi bile olacak.
AYI bu şekil pozlar vermeye devam etsin daha çok görürüz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X