Ardahan falan giderse Berna 2.kez aday olmayı isteyebilir de sürgün de ardahan korkusundan ne yapar bilmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (1201. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
OYNAMAYACAK
-
Walla hocam gençlikte siyasete de girdim. Ama sonun da anladım ki bizde siyaset değil çirkeflik adamcılık 2 yüzlülük aklına ne kadsr kötülük varsa hepsi siyasette var. Özellikle de bizdeki siyasette. O yüzden herhalde bir 29 yıl olmuştur oy kullanmıyorum izlemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır bunları yazanların cv sine bakıyorsun kız nasıl tavlsnır meks te önemli şey nedşr gibi onlarca yararlı işlerle uğrsşmışlardır.
Herkes gücü yetebildiğine. Barış da mesela sercana ogedayı hiç almıyorsun diye bağırıyor ama almamak için kaçan sürekli Ardahan'la yarışan Atakan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hikmet parkurda şu an için ağır diye ergen sürekli Hikmet i seçiyor. Yeni bölümde umarım bu ergeni tokatlarlar.
Mert umarım tekrar sürgün adasına düşmez de şu Atakan ve ergene ayarı verir.
-
Berkan : "Terbiyesiz ergen"
-
Berkan-Mert
Berkan-Atakan
Berkan-Parviz.
Berkan üç kere çıkmış nasıl yorumlamalıyiz ?
3 de 2 diyorum. Bir ihtimal Atakan a kaybetmiştir.
-
Sihocsm survivor izleyicisinin çoğu az çok biliyor zaten bunları. Bilmeyen sayısı azdır bence. Evrimin ağzının ayarı yok aklına geleni söylüyor ucu nereye dokunuyor bakan biri değil.
Aynen sanki kendi her gün ogedayla oynuyo sahtekar
-
Acun ogedaya rakip çıkarmak için ne yapar ne eder bu oyunu ünlülere kazandırır ogeday da aklı varsa iyi bir ayarlamayla evrimi sürgüne gönderir. Ama bence göndermeye ek yine Berna yada ardahan yazacak.
Hem biz her zaman 5 tllşk sms atıyoruz dimi hocam.
-
Fragman da Mağdurhanı da iyi rezil etmiş hocam. İyi hikaye çıkardı kendine.
Yunus Emre BAŞKAN varken ZOR hocam
ogedayla konunun ne alakası var ya da nisayla? yağmur hem performans hem realty bakımından zayıf bir yarışmacı ve ön plana çıkmak için ilk günden beri saçma sapan tartışmalar çıkarıp kendine rol çıkarıyor ve bu bariz ortada. şu an evrim sakat oyunlara giremediği halde bir ara yağmur evrimin gerisindeydi oynadığı 18 oyundan 13 ünü kaybetmiş yağmur. totoyu kaldırmakla oyun kazanmanın arasındaki mantık? totosunu kaldırabilen yağmur niye o kadar oyunu kaybetmiş madem? ogedaya laf eden yasindi,evrim kendisine adada gereksiz yere sürekli müdahale edildiğini söyledi ogeday da kem küm etti ve haksız olduğunu anlayınca susmak zorunda kaldı. bunu da neden yapıyor onu anlamış olduk sonrasında performansı iyi olma ihtimaline karşılık ada yaşantısında yok diyip adını yazmak :) oyun ogedayların senesinde oynanan bir oyundu yani çözmüş olması abartılacak bir olay değil. evrime oyu kendi kitlesi atıyor siz atmıyorsunuz kitlesi de yuhalamadığına göre size laf düşmüyor. elenir ya da elenmez ama hemen bir olayda oylar çat pat oluyorsa adada ilişkisini gizleyen bu olurken eski flörtüne ve eski sevgilisine laf atıp duran nisanın oylarının da çoktan erimesi gerekirdi. ayrıca sevgililerine bölümüne kadar nisa eski sevgilisine kötü şeyler söylenilmesine baya baya gülüyor iş kendine gelince tam anlamıyla zortt olmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam hepsi abazahan gelecek diye kabus görüyor. Sercan 2 kez gidince alıştı ne olacaksa olsun diyor artık.
O kaos ve kudurtucuların en iyisi zaten. Onun yeri ayrı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X