Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4846. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48444845484648474848
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • maalesef Sercan,Berkan değil Çakma mağdurlar şampiyon olacak yarışmanın bug'unu buldular ve kim yalandan mağdursa o ipi göğüslüyor acı ama gerçek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dada12 D kullanıcısına yanıt
    Takım arkadaşları onlar ama övmesi normal değil mi ? Rakiplerinden gelmiyor çok fazla.

Berkan bile aslında çok sevmiyor Sercan'ı,Barış Sercan'a kaybetmeye tahammül edemiyor bırak tebrik etmeyi,Nisa'da aşırı hırslı Sercan'a karşı.

Vallaha benim gözlemleri bu,gözümde kaçan bir şey varsa söylersin.
  • Ya neden cemalcanın başarısını bu kadar görmezden gelen var. Ben sonuna kadar adaletli yazmaya çalışıyorum. Cemal 4 kaptanlık oyununun 3 tanesini almış. 3 bireysel dokunulmazlığın 2 sını kazanmış. En önemli oyunlar bunlar şu aşamada. Adam kazanıyor. Sercan aşırı yükselişte, lakin ondan daha çok domine eden bir cemal var bireysel oyunlarda.

• Şuan da bu Show u kazanması gereken isim Sercan Yıldırım. Gerisi tamamen hikaye..

• YAVER bugün şampiyonluğu kaybetti. Barış ve YAVER finale kalırsa sevmediğim Barış'ı desteklerim

YAVER efendi daha dün iletişim oyununu senin için kazanmak isteyen Elif ve Sercan vardı neden onları istemiyorsun hani bahane Evrim'di?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 25 Haziran 2020; 1:8:11 >
    Aslında Dokunulmazlık sistemi sembol oyunu gibi can ile olmalı bence, eşleştiğin kişiler çok etkiliyor. Bu arada geçen hafta bireyselde Sercan yüzde olarak birinciydi %68 ile.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam adam yokları oynuyor ama full birinci sırf yakışıklı diye ki değil... Ah ergenler ahh

• rororo4 R kullanıcısına yanıt
    Barış yarışma bittikten sonra kazansada/kaybetselerde Sercan’ı övüyordu.
    Atışlarından,yeteneklerinden parkurda hangi yetenekleri iyiyse vs. övmeye devam etti. Neyin mağduru oluyor ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Yüzde 99 bu senenin şampiyonu olacak zaten sen rahat olsana,twitterda zaten yeterince konuşuluyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rororo4

Yüzde 99 bu senenin şampiyonu olacak zaten sen rahat olsana,twitterda zaten yeterince konuşuluyor :D
    Danla bilic in ergen fanlari nin alayı Cemali desteklese o ağlak, sinsi şampiyon olamaz. Rahatım Barış Murat Yağcı Araba+Şampiyonluk alarak ikili kombo yapacak

• sercan ne güzel kapak yaptı nankör berkana artı cemalede al sana berkan dedi berkanıa her zaman 2 yüzlü derdim bunu da dün ve bugün ispatladı. sercan berkantın cemale sercanı istemiyorum hareketini görmedi şayet öğrenirse bir daha ben olsam adını anmam bu 2 yüzlü insanın dün nasıl yaladı sercanı evrimi elifi yasini berkan bunu yaparak kendini bitirdi bence şu anlaşıldı ki geçen hafta berkanın derdi evrim değilmiş derdi mavi takıma nisanın yanına gidememekmiş çok 2 yüzlü bir adam bu berkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Haziran 2020; 1:16:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Aslında Dokunulmazlık sistemi sembol oyunu gibi can ile olmalı bence, eşleştiğin kişiler çok etkiliyor. Bu arada geçen hafta bireyselde Sercan yüzde olarak birinciydi %68 ile.
    Kazanan önemli dostum. Sercanı yenen adamları da cemal can yendi oyunlarda. İlk oyunda da finalde sercanı geçerek kazandı. Burada yüzdeleri neredeyse aynı ama 2 kere kazanan cemal can

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 25 Haziran 2020; 1:21:44 >
  • AH BE YUNUS EMRE BAŞKAN NE GÜZEL TANIMLAMIŞTIN BU YAVERİ SEN BU YAVERDEN ÖNCE ELENECEK ADAM MIYDIN
  • Ya burada cemal yerine koyun kendinizi. Berkan gibi iyi yarışmacı var. Nisa ile sercan tonla olay yaşamış. Bu aşamada sercan elif varken neden nisa desin. Cemal neden bu blöfü yesin ki. Siz ağlak yarışmacılar gibi gösteriyorsunuz . Lakin en mantıklı hamleyi yapıyor adam işte. Alıyor berkanı. Sercan madem böyle şeyler söylüyor, alsaydın kardeşim o zaman nisayı. Eline seçim geldi mi geldi. Eğer almıyorsan burada iki tarafıda suçlamanın bir anlamı kalmıyor. Anlamadığım bir şekilde cemalcana nefret kusan bir kitle var. Bari kusacaksanız biraz makul bakarak kusun.

• Ademin ve Yusufun şampiyonlukları gerçekten hayal kırıklığıydı. Bu sene de Barış şampiyon olursa gerçekten aşırı hayal kırıklığı olur. Şuanda hak eden 2 isim var Sercan ve Berkan. Başka birisi şampiyon olursa gerçekten yazık olur. İnsanların yarışmaya olan inancı kaybolabilir.
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    2 yüzlü ve nankörün önde gideni berkandır yasin bile ondan iyi karaktermiş ama Allahın sopası yok ne oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Haziran 2020; 1:34:43 >
    Kardeşim bildikleri gibi at oynatıyorlar.Cemal ve Nisanın yatacak yeri yok.Hem Berkanı alayım ilk hemde Sercan Nisayı almasın.Ben Sercan olsam alırdım Nisayı.Gerekirse tüm oyunları kaybetsin.Sümüklüyle Cemal ağlasınlar anca.Yok duygusalım diyorsan Nisayı alacaksın ilk önce.Yaptıkları iş değil.Umarım yarışmayı Cemal-Nisa dışında biri kazanır.Yarışmayı yıllar önce bir yarışma vardı her çıkan ağlayıp destek isterdi yarınlar Umut olsun diye ona çevirdi Cemal-Nisa ikilisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuel20 -- 25 Haziran 2020; 1:46:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

2 yüzlü ve nankörün önde gideni berkandır yasin bile ondan iyi karaktermiş ama Allahın sopası yok ne oldu
    Beter olsun valla aşırı soğuttu kendinden aman aman performansı da yok iyice düşüyor demek ki beceri oyunları arttırılsa bugünkü gibi YAVER efendiyi atışları kurtaramayacak parkurda Barış'tan pek de farkı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Kardeşim bildikleri gibi at oynatıyorlar.Cemal ve Nisanın yatacak yeri yok.Hem Berkanı alayım ilk hemde Sercan Nisayı almasın.Ben Sercan olsam alırdım Nisayı.Gerekirse tüm oyunları kaybetsin.Sümüklüyle Cemal ağlasınlar anca.Yok duygusalım diyorsan Nisayı alacaksın ilk önce.Yaptıkları iş değil.Umarım yarışmayı Cemal-Nisa dışında biri kazanır.Yarışmayı yıllar önce bir yarışma vardı her çıkan ağlayıp destek isterdi yarınlar Umut olsun diye ona çevirdi Cemal-Nisa ikilisi.
    Ya bende diyorum ki cemalcan oyunda dah iyi derece yapmış ilk seçme hakkı onda. Nisa ile sercan bu kadar olay yaşamış. Ister istemez düşünürsün araları böyleyken neden sercan nisayı alsın ki diye. Sende şu an nefretle yorumluyorsun. Adamın tek yaptığı mantıklı bir şekilde ilk seçme hakkını kullanıp berkanı almak oldu. Cemal neden sercanın eliften vazgeçeceğini düşünsün ki kardeşim. O kadar aynı takımdasın ve elif yarışmadaki en hızlı isim. Niye elif yerine nisa desin sercan. Cemal bunu düşünüp berkan diyorsa burada cemal neden suçlu oluyor ??
    Bir düşün hak vereceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 25 Haziran 2020; 1:48:16 >

• 
Sayfa: önceki 48444845484648474848
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.