Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4848. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48464847484848494850
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    İşte o yüzden gıcık bir tip.Çok özelliğini göremedim.Acun kayırıyor, Cemal ne isterse onu yapıyor Berkan yalakalıkta sınır tanımıyor.Bütün bunlar niye yapılıyor çözemiyorum.Ama özellikle Berkan son 4 ve şampiyonluk istiyorsa Nisadan kurtulması lazım.Adam isim söylemeyim diye bireysel dokunulmazlığa asılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sercan ilk 2 dokunulmazlığı kazanırsa ben Nisa,Cemal der diyordum.Fakat 3. de kaybetmeleri durumunda kendi aday olacağı için acaba nasıl bir yol izler.Ben Sercan olsam ilk Yasin 2.Nisa derim.3.de kendi aday olsa bile bence Yasini eler.Eğer 3.de mucize olur Sercan veya Elif kazanırsa zaten çok iyi olur.1 tane bile kazanırlarsa Nisa yerine Yasini söylemeleri daha garanti olur.

• Şunu fark ettiniz mi berkay dh anketinden 10 farkla öne geçti 3 gün önce 3 günde resmen sıfır çekiyor üstüne nerdeyse 4 aydır topladığı desteği şu iki günde kaybetti nerdeyse hiç antisi yokken şu an her platformda en çok eleştirilen isim kim bu ankette zirveye çıksa performansı cakiliyor halkin genelinden tepki topluyor sırf bu yüzden barış başkan birinci olsun istemiyorum ankette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 25 Haziran 2020; 9:7:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• zorradam kullanıcısına yanıt
    Bence git gide iş Cemal-Barış finaline doğru gidiyor.Şu an her yerde Cemalin reklamı yapılıyor. Bence son 4 te Sercan bir şekilde olacaktır.Eğer sms değil oyunlarla finalist olunacaksa Sercanın bu oyunları kazanması lazım.Git gide de Berkan yancılıkla geriye gidiyor.Bu gidişle Berkanın yakın zamanda elenmesi finale kalmasından çok daha olası.

• samuel20 S kullanıcısına yanıt
    Berkan, Nisa ve Sercan potası olmalı . Anca öyle Sercan kalabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sms sıralaması bence :
    1-Cemal Can
    2-Dondurmacı
    3-Nisa
    4-Sercan
    5-Yasin
    6-Elif
    7-Berkan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • danny_zuko kullanıcısına yanıt
    Sekiz kez birinci olan Barış başkan bırakmaz birinciliği.

• Survivor 2011 tüm bölümleri eklemiş biri :
    İn The Brejyoutube
    Survivor 2011 | 1.BÖLÜM Full İzle HD | Taner Tolga Tarlacı
    https://www.youtube.com/watch?v=hxRWTciNSiE&list=PLWiGhER1jStm_lGU6nBQHXcKI-gSJhZj-

• danny_zuko kullanıcısına yanıt
    Bence Sercan Nisa ve Berkanı geçmiştir.Her nedenle olursa olsun sercanın kazanırsa aday yapacağı ilk kişiler Cemal,Barış olmamalı.Buda benim sms sıralamam
    1.Barış
    2-Cemalcan
    3-Elif
    4-Sercan
    5-Berkan
    6-Nisa
    7-Yasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuel20 -- 25 Haziran 2020; 10:44:44 >
  • Oylama sırası:

1.cemil cem
    2.Dondurmacı
    3.Sercan
    4.Nisa
    5.Berkan
    6.Yasin
    7.Elif

Nisa-Berkan ve Yasin-Elif yer değiştirebilir. Elif toplu oylamada çok oy almamıştır diye düşünüyorum çünkü gözü dönmüş bir fan kitlesi yok, ünlü destekçileri yok ve genel olarak insanları taraf olacak ve toplu oy atmaya itecek bir olay yaşamadı. Genel izleyici atsa atsa 1-2 oy atar ama çoğu insanın iyi insan diyip oy atmayacağı bir tip olarak görüyorum.

Sanırım elif bugün ikinci arabasını da alıyor o yüzden elemeye çıkarsa yakında elenir.

• Dünkü takım seçimi rezaletti ya ben yıllardır böyle rezil bi yarışma izlemedim . Bi tane ergenin tripleri yüzüne program rezil oldu . Acur efendi de saldı galiba yarışmayı ne halleri varsa görsünler moduna girmiş

• Bu hafta elendi galiba Nisa.
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Aynen herkes Nisanın ağzına bakıyor.Özellikle Berkan ve Cemal.İnşallah bu hafta Berkan veya Nisa elenir.Sercanı kötülüyorlarda adamın yaptığı yanlış birşey yok.
  • rororo4 R kullanıcısına yanıt
    Elensin gitsin survivorun içine etti bu sene.Gördüğüm 2 bebe var survivorda.Biri Serenaydı diğeri bu.Bu bebeleri böyle yarışmalara almamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Aynen herkes Nisanın ağzına bakıyor.Özellikle Berkan ve Cemal.İnşallah bu hafta Berkan veya Nisa elenir.Sercanı kötülüyorlarda adamın yaptığı yanlış birşey yok.
    Ya hocam yemin ediyorum orda yarışmacı olsam her fırsatta Nisa’ya laf çakıp moralini bozardım ki elensin gitsin . Ama yok oradaki herkes Kızı pohpohlama derdine düşmüş , ekip de dahil

1. Berkan
    2.Nisa
    3.Cemal
    Sercan kazanırsa pota böyle olur kim giderse gitsin kardır Sercan için.

• Bu saatten sonra Sercan vitesi 5 e takıp ilerler hiçbir dokunulmazlığı vermez .

Adam Elif hariç herkese kuruldu şu an .

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    objektif olmak gerekirse smsi dışında barış tam bir çöp, ne performansı var ne reality Evrim'in dediği gibi koşamıyor bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Seneye ikisini aynı takımda izlemek güzel olacak
    Favori kısmım başkanın hadi babako hadi bakıyım die berkanın omzuna çıkması.

Ben olsam Yasin'i söylemem kolej tayfa onu da dışlıyo çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 48464847484848494850
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.